היי דורית

היי דורית

תודה על תגובתך. לי אין ילדים אני מתעניינת בשם חברתי שיש לה תינוק מעניין אותה לדעת מתי היא תוכל לשוב לישון 6-7 שעות רצופות בלילה.עד איזה גיל זה מתמשך.... ואיך המצב היה או עודנו אצלך מנסיונך עם ילדייך?:)

חברתך מניקה?

בן כמה התינוק?
אם היא מניקה, שינה של 7 שעות בחודשים הראשונים, נראת לי לא סבירה. אך יש תינוקות שאוהבים לישון

שלישה6

New member
אין תשובה אחת לשאלה שלך

לכל תינוק יש את לוח הזמנים שלו. לתינוקות יונקים יש לוח זמנים שונה מכיוון שבהנטייה היא באמת להרדים תוך כדי הנקה, אבל באותה מידה יש תינוקות יונקים שפותחים באופן טבעי פערים במהלך הלילה של 6-7 שעות ואף יותר.

יכולה להעיד שאצלי הפער היה מקסימום ארבע שעות עד גיל מאוחר. וזה השתנה בגיל 10 חודשים, כשהפסקתי בהדרגה להרדים בהנקה. לפני זה הייתה לנו בעייה בעלייה במשקל, ש"התלבשה" על אנמיה קשה, שבתורה מאחרת את תהליך הבשלת מנגנון השינה:
http://saloona.co.il/mp4dorit/?p=148?ref=blog_main

במהלך הייעוץ שעשיתי לאמהות שהניקו תאומים, גיליתי שיש משמעות רבה להרדמה ללא הנקה מגיל שש- שבעה חודשים. במשפחות שליוויתי אמהות שהניקו מלא והחליפו הקשר שינה מהנקה לחפץ מעבר במיטה באופן הדרגתי, התינוקות שלהן התחילו לישון לילה רצוף - משבע וחצי עד ארבע וחצי/ חמש, הנקה ואז התעוררו בשבע.

בכל מקרה, חשוב לי לציין שלפני שתינוק מגיע למשקל של 7.5 ק"ג, וגיל שבעה חודשים, לא מפסיקים האכלות ליליות, אלא אם התינוק יוזם אותן.

אם היא מעוניינת להתייעץ לגבי נושא השינה, תוך כדי המשך הנקה מלאה, אשמח לעמוד לרשותה.

דורית, 0526-204221.

למעלה