היי דקל ותגל :cool:

היי דקל ותגל :cool:

אני לא מצליח להכניס את הודעת מנהל הפורום שלי עם שיר השבוע כבר יומים, תנסו אתם! ================================================================== הודעת מנהל הפורום על בנות ובנים(שלומי בן דוד):שלום לכולם! ברוכים הבאים לפורום ``על בנות ועל בנים`` . שמי שלומי בן דוד, ואני מדריך חינוכי בפנימייה במרכז הארץ זה מספר שנים. בשנים אלו הדרכתי(עדיין מדריך)בני נוער מתבגרים/רות אשר מגיעים אלינו מכל חלקי הארץ. אני רואה בעבודה עם בני נוער שליחות מרתקת ,מעניינת ומהנה. אשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה או בעיה שעולה על דעתכם. פורום ``על בנות ועל בנים`` מזמין אתכם לשתף אותנו בחוויותיכם ,שאלותיכם, בעיותיכם וכל דבר העולה על דעתכם. אשמח לקבל תגובותיכם . נ.ב. בכל שבוע ביום חמישי בלילה יבחרו שני שירים או הודעות אשר יכתבו על ידכם במשך אותו שבוע בנושא הפורום! ומיום חמישי בלילה ועד יום שישי בערב כל חברי הפורום יוכלו לבחור את אחד משני השירים או ההודעות שיהיה שיר או הודעת השבוע. ההכרזה על השיר הנבחר תתנוסס במשך שבוע ימים בהודעת מנהל הפורום . בהצלחה לכולם! שלומי בן דוד. השבוע נבחרה הודעתה של טיפי! מתנה קטנה..ו טיפ-טיפ היום הוא היום שבו הכל יתחיל מחדש. שמחה בלבבכם. שלווה בנפשכם. הצלחה בכל מעשיכם. מספיק זמן כדי להגשים את משאלותיכם. סבלנות להתבוננות עצמית. יופי פנימי. פתיחות והקשבה. ביטחון, עוצמה ויכולת התמדה. כוח רצון. אמונה בעתיד. משמעות לחיים בהווה. הידיעה שהדרך הנכונה היא הדרך היחידה. הרחקת המבוכה. התמודדות עם המציאות. למצוא תקוות גם במקומות הבלתי אפשריים ביותר. להעלות חיוכים על פניהם של אנשים. לדעת מתי לדבר. לדעת מתי להקשיב. לעמוד לצידה של האמת. למלא התחייבויות. להפעיל ראייה פנימית כדי להתחזק. לעלות ממעמקים למרומי ההר. ללמוד מטעיות ולהפיק לקחים. להבין את האמת החבוייה. לחפש את הטוב. תזכרו שהחיים הם תצריף מסובך, אך עם פתרון מותלח של בעיות הוא אחד ההנאות הגדולות. תמיד אתם יכולים לקום ולאסוף את השברים. להתחיל מחדש ולעשות את הדברים כהלכה. זה כל מה שניסיתי ללמד, אלו הם קבוצה של דברים, שהם שווי ערך רב. תלמדו. אוהבת טיפ טיפ ====================================== שבוע טוב לכל החברים וחג פסח כשר! שלומי

למעלה