היי, דרום אמריקה בחודש- זקוק לעזרתכם

CSharper

New member
היי, דרום אמריקה בחודש- זקוק לעזרתכם

זקוק לעזרתכם אני מתכנן לטוס לדרום אמריקה במהלך חודש אוקטובר. המטרה : איגוואזו - > ארגנטינה -> צ'ילה. יש לי תקופה קצרה של חודש במהלך אוקטובר. ראשית הייתי רוצה לדעת אם אתם ממליצים על מסלול מסוים התואם את התנאים האקלימיים. אטרקציות, איפה לנים ? טיסות פנים ? כמה כסף יעלה טיול כזה (לא כולל טיסות) אודה לכם אם תרשמו כאן כל מה שלא חשבתי עליו. תודה מראש

alejo23

New member
עדיף שתשאיר את דרום ארגנטינה לסוף

זה אם אתה מתכנן לבקר באזור פטגוניה. עד עכשיו החורף היה מאוד לייט באזור הדרום,אז אולי מבחינת רטיקים לא יהיה בעיה בתקופה בה תיהיה,חוץ מטרקים באוקטובר אין בעיה בשום מקום,בדרום עוד יכול ליהיות קר,אבל לא יותר מזה. מבחינת כסף ארגנטינה הולכת ומיתיקרת כל הזמן,מקומות הלינה הזולים נעים בסביבות ה-10 דולר לליליה,ואוכל במסעדה פחות או יותר אותו מחיר.... לדוגמא, אוטובוס מבואנוס איירס לברילוצה באפריל האחרון עלה לי בסביבות ה-50 דולר. האטרקציות העיקיות שאני יכול להמליץ לך לעשות בחודש(לפני טעמי) זה ביקור בפוארט מדרין משם אפשר לראות ליוויתינים(אם זה מעניין אותך) ,ביקור בבואנוס איירס כמובן,ברילוצ'ה,אל קלפטה(שם נמצא הקרחון פריטו מורנו) ,ואם תוכל אפילו להדרים עד אושואיה,הרווח כולו שלך. וכפי שאמרת גם איגואסו. גם צפון המדינה מאוד יפה,האזור של סלטה וטוקומן ולה ריוחה שם יש הרבה פרקים לאומיים,אבל כולם שם מדבריים ודי דומים באופיאם לארץ,לכן אני ממליץ על פטגוניה. זהו בעיקרון,אם יש לך עוד שאלות לגבי ארגנטינה אשמח לענות.

natyh

New member
מסלול מצוין

התקופה לא הכי מתאימה . מומלץ להתחיל טיול בואלדז לפני שהלויתנים יעלמו משם, לאחר שהיה שם תוכל להחליט על ההמשך. המעבר לצילה הוא רעיון מצוין ואני ממליץ על סיום באיגואסו האטרקציות : פה אפשר לכתוב מגילה שלמה ממליץ שתקנה את הסאות אמריקן הנד בוק בקישור שנתתי לבחורה מתחתיך ניתן לקנות אותו. בעיקרון האטרקציות הן : ואלדז , ברילוצה סירו טורנדור סירו טורה ועוד מגילה שלמה , אזור האגמים הציליאני : פוקון, הר הגעש ווילה ריקה , פרק המטריות לוס פרגואס או בשמו השני קונגיגיו ליד טמוקו הגעה מהעיירה מליפיוקו 12 ק"מ צעידה למרכז המבקרים ראה באתר go chile פירוט , פורט אמונט ומאכלי הדכים שלה , האי צילואה ובעיקר פרק קוקאו . רוטא אוסטראל הדרך הדרומית , הקרחון בלגונה סאן רפאל , פורטו נטלס ופרק המגדלים טורס דל פיינה שוב בארגנטינה פרק הפיצרוי , הקרחון המתפוצץ פריטו מורינו שמורת הפנגווינים בפונטה ארינאס , בעיקרון התקופה לא אידיאלית אך עם קצת אופטימיות והרבה מזל יכול להיות בסדר הנה תיאור מסלול : התחלה בואלדז , מכאן אין לך ברירה אלא להמשיך לברילוצה מכאן ממליץ לחתוך לצ'ילה דרך שבעת האגמים ולגונה פריה אל אגם כל הקדושים טודוס לוס סנטוס תמשיך לפוקון ראה ואולי טפס להר ווילה ריקה , מכאן שוה להמשיך אל האי צילואה ובמיוחד הפרק קוקאו פרק מקסים אגב יש אפשרות לראות פנגווינים באי צילואה . משם המשך לקיון קח מעבורת הקו למיטב זכרוני שייך לנאווימאג שתוריד אותך בפורטו אייסן בדוק מה המצב כעת בשל ההתפרצות של הר הגעש צאייטן , מכאן המשך לקרטירה אוסטראל ללכיוון הקרחונים + לגו חנרל קרירה מהעיירה צילה ציקו חצה שוב לארגנטינה , ללוס אנטיגווס ומשם לעיירה פריטו מורינו משם טוס לאל קלפטה ראה את הקרחון והמשך לחצות לצילה דרך ריו טורביו אל פורטו נטלס . משם צא לפרק הקרחונים טורס דל פיינה חזור להמשך אל פונטה ארינס בקר בשמורת הפנגווינים חצה לאושוואיה ארגנטינה טוס לבואינוס איירס חתול מיד לאיגווסו ראה את המפלים משני הצדדים ארגנטינאי וברזילאי חתוך חזרה לבואינוס וטוס הביתה . במסלול הזה לא תחזור על עקבותיך אפילו לא פעם אחת , המסלול הנ"ל דורש ריצות די מטורפות מאתר לאתר אך שוה כל רגע,אני עברתי כמעט בדיוק במסלול הזה . בענין טיסות כדאי לסגור טיסה מהארץ מבואינוס לואלדז כמה שיותר מהר את שאר הטיסות הזמן שם לפי הצורך ומצב הרוח בהתאם למסע שתעבור , ייתכן מאד שהתוכניות ישתנו מספר פעמים , בהתאם למצב בשטח וייתכן שתחליט אחרי ואלדז וברילוצה שהספיק לך ואתה מעונין בשבועיים חופים בברזיל. בקיצור תיהנה .
,

למעלה