היי דרושה עזרה

PITBULL

New member
היי דרושה עזרה

תגידו מה כדי להביא מבנקוק (כמובן בתנאי שנעבור את המכס ) תהיו גברים ותגידו מה הכי שווה להביא

dav1111

New member
מה לקנות

בגדים ושעונים כמה שיותר, אני מזמין brietling B1

כל מה -DAV1111 אמר ואני מוסיף....

בעיקרון כל דבר שלא גדול מידי שתוכל לשים בתיק או עליך.... צריך גם טיפת מזל בעיקרון בודקים כמעט כל אחד שמגיע מתאילנד כי המכס מספיק חכם ויודע שמי שטס לשם השמיים הם הגבול מבחינת הדברים שאפשר להביא משם..... אני יכול להמליץ על מיני דיסק על PLAY STATION2 על DVD קטן מבחינת המכס מותר לך להביא עד 200$ (אלא אם החוק השתנה) אבל משהו שקנית שם גם אם שלמת עליו 20 $ יש למכס עלון עם כל המוצרים והמחירים שלהם כך שיעשו לך קצת צרות.... תנהג בשכל והכל יהיה בסדר אותי למשל ממש בדקו אבל לא מצאו כלום
את חבר שלי לא בדקו בכלל והוא הביא מצלמת וידאו דיגיטלית חדשה... ועוד מלא דברים... אז כמו שאמרתי שעיקרון כל דבר צריך רק שכל והרבה מזל... דרך אגב הצלחת ליצור קשר עם אחיך??? אפשר להבין שהכל בסדר??? יום טוב ברי

PITBULL

New member
לברי

כן תודה ברי הוא יצר קשר וגם שלח תמונות אני מצרף 2 כמובן שמחקתי את הפנים כדי שלא יתפסו במכס :) דבר שני האם המחירים שם באמת בהרבה יותר זולים מאשר נגיד באירופה ? לפי המחירים שהוא אמר בקשר לחלקי מחשב המחירים לא היו מי יודע מה זולים כדי שיהיה שווה לקחת את הסיכון המקום המצולם אני חושב שזה הודו אבל אני באמת שלא יודע זה יכול להיות גם בארץ אחרת

PITBOOL.....

קודם כל אני שמח שאחיך יצר קשר והכל בסדר... עכשיו אני יודע שהמחירים שם זולים בהרבה מאירופה אך זה היה בתקופה שהייתי עכשיו עם כל הקטע של הדולר עולה וכל הבלאגן אני לא יודע שכמה זה יהיהי זול אבל לפי דעתי תמיד המזרח יהיה זול יותר מאירופה ולא משנה מה יקרה תמיד השקל יהיה שווה 10 רופי או יותר.... עכשיו בקשר לסיכון זו כבר החלטה של אחיך... אם הוא קונה משהו והוא יודע שבארץ זה הרבה יותר יקר אז זה משתלם השאלה היא כמה מכס הוא יצטרך לשלם (במידה ובודקים אותו ואם בודקים אז במקרה שמצאו אצלו משהו שחייב במכס...) יכול להיות שהוא יעבור לא יעצרו אותו בכלל והכל בסדר... אבל החוק אומר שאם קנית משהו במכס אתה חייב להצהיר עליו כי אם אתה לא מצהיר ותופסים אותך אתה אז אתה משלם גם את המכס וגם את הקנס (על זה שלא היצהרת) שיחשב את הסיכון ויחליט אם זה כדאי או לא... דרך אגב אני אודה לך אם תסרוק את התמונות והפעם לאורך כי הם יצאו על הצד...על מנת שאני אוכל לשים אותם בגלרייה ואין לך שום דאגה למכס אין קשר עם הפורום של תפוז ואני בטוח שהם לא הולכים לקחת את התמונה של אחיך מהפורום ולהשוות אותה לכל אחד שמגיע לארץ מתאילנד
ד"ש לאחיך... ברי

judyr

New member
פיטי.......

אני כבר שלחתי את התמונות למוכסים פחחחחחח

PITBULL

New member
לברי

דיברתי כרגע עם אחי בצט ואין לו בעיה אז אני שולח את התמונות דרך אגב ישנן מאות מכל המזרח כעת הוא בדרך לקמבודיה אז אם ישנם שם ישראלים הם יכולים ליצור קשר

PITBOOL.....

אולי תרשום בערך על כל תמונה מהיכן היא ,מהו המקום??? פחות או יותר אם אתה יודע.. תמונה אחת נראית לי בוודאות מהודו לפי האיש שהצטלם בה... מהיכן השנייה????? תן קצת מידע... תודה ברי

למעלה