צהריים טובים
סיפרתי לכם על הבלינצ'עס חצילים שלי,
אז הנה המתכון: חצילים ארוכים וללא גרעינים (קלים בשקילה), קולפים,
פורסים לאורך ושמים עם מלח בין הפרוסות לשעה בשמש, שוטפים במים, מייבשים עם
מגבות נייר, מכינים עיסה מקמח מצה דק ובייצים ומטגנים, שמים בצלחת עם
מגבות נייר, כדי להוציא את השומן, במעבד מזון מכינים תערובת מכל מיני גבינות,
גם רגילות וגם מלוחות, מוסיפים קצת שום כתוש, מי שאוהב, אין צורך להוסיף מלח,מורחים על כל פרוסות החצילים ומקפלים כמו בלינצ'עס,מניחים בתבנית
על נייר אפיה ואופים כחצי שעה בחום גבוה,
בכוונה לא רשמתי כמויות,
(אפשר גם לוותר על הטיגון בקמח והביצה, אבל יוצא פחות טעים),
מינה, אני מקווה שתצליחי עם השמן פרפין,
הדסה, נשמע לי טעים קניידלעך ממולאים, נשארה לי עיסה שהקפאתי מהקניידלעך שהכנתי
בשבת, אולי אשתמש בעיסה הזאת ואכין כזה דבר, יש לי תמיד בפריזר בשר
טחון שאני טוחנת בעצמי,יש לי גם צנצנת של רוטב צלי שאני תמיד שומרת,
אולי אשתמש בזה,
בעניין ליאת, אני פשוט מעריצה את ה"ילדה" הזאת, היא אמא למופת,חרוצה,
בת למופת ואשת איש, שאין הרבה כמוה, אני מאחלת לה שתהיה לה נחת
מהבנים, שהיא כל כך משקיעה בהם, כמובן שאין לזלזל בעזרה שלך ושל
רמי, בגידולם,אני מעריצה גם אתכם
מועדים לשמחה