היי, הבזרתי היום מהביצפר..

black_magic

New member
היי, הבזרתי היום מהביצפר..../images/Emo13.gif

סתם כי היה לנו טיול גיבוש לכל השכבה.. ולא התחשק לי ללכת.. אז פשוט נשארתי בבית..
מה איתכם?? היה יום טוב?

יום טוב?

אני מנסה לתלות בסלון תמונה ענקית של סלבדור דאלי. לא קל, כי אני תולה אותה גבוה, מעל שתי תמונות אחרות (אין מקום על הקיר...) פוסטרים של בחורות אין לי על הקירות. תמונות אורגינליות (שמן) או הדפסים - יש.

liran b

New member
יום טוב ?????????!!!!!!!!!!!!

אני שונא תיום הזה!!!!!!!!!!!! יש לנו רכזת שכבה!!!!!!!!!! (#))$*#@$#@$**$ ) זו הייתה קללה.... אתמול בלילה דיברתי עם אהבתי באיי סי קיו......(זאת שאמא שלה מאוד חולה עליי וגרמה לי לא לדבר איתה איזה 3 חודשים
אז היום במקרה אנחנו מסיימים בית ספר באותו זמן...(היא בבליך ואני בהדסים..) כל אחד אמור לסיים ב 12 וחצי.... וקבענו לדבר בטלפון!! אחרי חצי שנה שלא דיברנו!!! ואני שמח וטוב לב הלכתי לישון אתמול.....אחח זו הייתה שינה טובה. קמתי בבוקר שמח ......... מגיע לבית ספר.... ורוצה שהיום כבר יגמר !!!!!!!!! ואז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מופיע הרכזת ואומרת...תלמידים יקרים...היום בשעה 11 וחצי יש לכם הרצאה על יחסי מין בטוחים ואיידס.. וזה יהיה עד שעה 1 וחצי!!! ואני בלב שלי אומר לי!! יאאאאאאללללללה ללאאאאאאאאאא לא היום!!!!!!!!!! למה היום?!!!!!!!!!!!?!?!?!?! ניסתי להשתחרר מזה..בכל מיני תירוצים ומזה לא הלך לי. אז הלכתי להרצאה....... ווואלה.....היא הייתה מזה מעניינית ומצחיקה!! הביאו לנו מרצה מזה ענק!! קורע מצחוק.. כולם נשפכו שם מצחוק.. ואז שזה נגמר אני טס לאוטו שלי!!!!!!!!ווובבבבבוווווווום הביתה פרוץ למחשב שלי מתחבר לאיי סי קיו!! ומגלה שהיא הייתה שם בצהריים שקבענו שאני יתקשר אליה.. ואמרה לי : "לירן חבל שלא היית פה היינו יכולים לדבר עכשיו בטלפון... טוב לא נורא.." ואני אוכל תלב שלי!!!!!!!!!!חזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקקקק אז זה לא נקרא יום טוב..!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

המרחפת

New member
לירן

יש דברים יותר גרועים מזה אבל אני מודה שזה באמת חוסר מזל משווע.... אם היא אמרה לא נורא, אז היא לקחה את זה ברוח טובה... אוףףףף טופיק- אני היחידה ששמה לב שההרצאות על איידס/יחסי מין/דומיהם בשכבות הגבוהות הן הרבה יותר מעניינות מאלו שמועברות בשכבות הנמוכות? עדיף כך, אבל פתאום נזכרתי שכל ההרצאות בחטיבה היו יבשושיות ומלאות קלישאות, שיעורי חינוך מיני היה אחד הדברים הכי משעממין ולא מחדשים שהיו, ושבתיכון מביאים מרצים הרבה יותר מעניינים, שלא משפריצים עובדות יבשות בקצב אלא משאירים את הקהל בהקשב... המרחפת

BlueMind

New member
מילא להבריז, אבל להישאר בבית?!

את באמת דפוקה על כל הראש! (את אמרת) פעם הבאה שאת הולכת להבריז... תפקססי לי ונעשה גיבושון משלנו.
(ואל תקשיבי לשוקולד מריר, היא סתם מקנאה) טוב, עד כאן הצחוקים... ובכן, היה לי יום נחמד עד כמה שעבודה יכולה להיות כזו. עכשיו אלך לחדר כושר, לרוץ על הליכון ולפלרטט עם בחורה או שתיים. ואז לשוב ללמוד לקראת הבחינות. בקיצור, לכם יש חיים יותר מעניינים משלי.

דוריאן

New member
כל הזמן

הוא כותב על בנות? יעני, הוא עוד לא מצא? בגלל זה הוא חולם על דרום אמריקה? חושב ששם ימצא?

לדוריאן ,בעודך עדיין צעיר ,לבר

גם אתה יכול להצליח עם בנות יפיפיות וזהו.....

דוריאן

New member
לדרור

הבנתי את דבריך. בכל מקרה, לא משנה מה אני עושה. אני לא כותב על זה בפורום. זה פורום נוער, ואני יותר מ-18.

דוריאן

New member
למרחפת

האם הפורום מלא בדברים נחמדים שאת כתבת? את יכולה להראות לי?

המרחפת

New member
דוריאן

ביקורת פה ושם, זה מותר ורצוי, כל דבר במידה, ולא חסרים גם דברים נחמדים שאמרתי. הבט בדף הזה, מלבד ברכה לגילת, הקדשת את כל הודעותיך לקטילת בלומינד. היה לי מאד לא נעים ומכעיס לקרוא את ההודעות האלו, ואני אפילו לא בלומינד. פשוט היה טעם מר לראות מישהו שכותב רק דברים רעים כלפי בן אדם.

דוריאן

New member
כלומר

נכנסת לתוך גיגית לא שלך וידעת בדיוק מה היה בגיגית הזאת לפני שנכנסת? או שלא?

BlueMind

New member
אתה יודע דוריאן,

מאוד נפגעתי ממה שכתבת. לאו דווקא בגלל התוכן אלא יותר בגלל היום הספציפי שבו בחרת לכתוב את זה. מקווה שנהנית מזה.

לדוריאן,סליחה על התערבות

זה לא יפה לפגוע באדם אם יש לך בעייה עם ברוך תוכל לכתוב לו בפרטי ולא בציבור כי הוא ירגיש מבוכה לפני כולם תנסה להתנצל לפניו כמו שהתנצלתי לפני שלי ואז אני מתנצל לפנייך אם אני מביך אותך, ותדע שרק מנסה לעזור לך

black_magic

New member
בלומינד..

נשמע כמו שם של מרגרינה.. וכזה אתה ברוך, נמרח על כל בת..
ושוקולד מריר מטבעה מרירה..
ואה.. להשאר בבית ולהתבטל זה הדבר הכי ..... לעשות..

אני לא מכיר את ברוך

אם הוא באמת בבית וכותב על פנטזיות שלו או זה ברצינות זה כלל שאומרים כל מי מדבר הרבה ,לא עושה כלום אן להיפך

רגע, תסלחו לי??

מצטערת אבל איכשהו איבדתי אתכם למיטב ידיעתי לא כתבתי כאן כלום בשרשור הזה אז מה זה "אל תקשיבי לשוקולד מריר", וכו´?

למעלה