היי הזמנה לאירוע השנתי רק טיפה שונה הפעם

eransal1

New member
היי הזמנה לאירוע השנתי רק טיפה שונה הפעם

21.10.10 בשעה 17:00 גג עזריאלי לא רק ספינינג... גם זומבה אז בואו להזמנת כרטיסים והבטחת מקום 052-2439902 ליאת

eransal1

New member
זומבה הוא אימון אירובי בקצב לטיני

מדובר באימון המשלבב סגנונות ריקוד כגון: רגטון, סמבה, סלסה, מרנגה צ'ה צ'ה ועוד בארה"ב זה להיט היסטרי כבר כמה שנים עם מעל 70 מיליון רשומים !!! בעולם זה עבר כבר מעבר לתופעה זו תעשייה שלמה ומותג מוביל יש ביגוד תואם, אביזרים, כנסים וכו... אין צורך בבן זוג והכוריאוגרפיה בנוייה ממספר צעדים החוזרים על עצמם ע"פ הקצבים המשתנים - הרמה עולה בהתאם להתקדמות אבל באמת כל אחד יכול זה משפר את הסיבולת שורף בין 600-800 קלוריות לאימון !!! ומשפר את יכולת הריקוד על הדרך ובעיקר זה עושה שמח והזמן טס באימון. בארץ זה די חדש וקצב ההתפתחות מדהים מכיתה אחת בתוך חצי שנה יש לי כבר יותר מ8 !!! יש לנו קהל מכור לתופעה שמלווה אותנו בכל צעד פשוט תקלידי ZUMBA בגוגל/יוטיוב ותביני כמה אנשים נסחפו לזה

eransal1

New member
איפה היית ? ואצל מי ?

אני בטוחה שנהנית אצל מי את מתאמנת ? אם תרצי את המוסיקה אל תתביישי...

ברשת הולמס פלייס במספר סניפים יש כבר זומבה

מחודש יוני. האימון מהנה, זריז, קצבי מאוד, ומותיר אחריו הרגשה נפלאה. בעיני האימון אינו תחליף לאימוני הספורט הקבועים, אלא תוספת. אחלה תוספת. רוב המאמנות היו פצצות אנרגיה. אין מאמנים.....

eransal1

New member
קודם כל תודה על הלינק לשיר

שיר מדהים אני חושבת שתימצתת את מהות הזומבה יש מדריך זומבה והוא כרגע היחיד והוא תותח ברמות שלא רואים כל יום לצערי אני חושבת שהוא מתעסק יותר בלימוד ריקוד מקצועי אבל הוא מדהים ממש שווה להיות בשיעור שלו אני חושבת שהוא מלמד בקאנטרי גלי הדר בראשל"צ בכל מקרה הייתי רוצה לראותך על גג עזריאלי אז תחשבי על זה ....
אם את אוהבת את השירים אשמח לשלוח לך כמה שתרצי

תודההה רבההה../images/Emo24.gif

תוכלי להעלות חלק מן המוסיקה לכאן. בשמחה אאזין
ואצרף לסטים שלי.

אם את מתכוונת שיש לך אותו בדיסק אז

יש צורך להעתיק אותו למחשב, ואחר כך ליצור לינק באתר http://www.zippyshare.com/ בהתאם להנחיות שם. ההנחיות פשוטות וידידותיות למשתמש גם אם למי שאינו מבין גדול במחשבים.

למעלה