היי החלטתי לצטרף לפורום רק כדי לזהיר מסרטון שקרי

היי החלטתי לצטרף לפורום רק כדי לזהיר מסרטון שקרי

השקר של פליאדים של אלסיון 12

אני מאמינה שהרוב לא האמינו בו אבל לכאלה שנמצאים בין לבין בתחילת המסע עם ישויות האור הייתי רוצה שתדעו

מסתובב סירטון בשם השקרים פליאדים של אלסיון 12
זה סירטון מלא במסרים תת הכרתיים שלילים,יש לי שמיעה מעבר לממוצא ואני קלטתי הרבה מסרים תת הכרתים,לא שמעתי אותם כי הם מאוד מאוד נמוכים וקשה לאוזן אנושית לשמוע מה נמסר שם אך זה מסוכן מאוד,ממש שטיפת מוח,לא לשמוע בשום פנים ואופן את המוזיקה היא מלאה במסרים!!!
שתקשרתי על כך עם המדריכים שלי הם מאוד התנגדו לכך,

אני לא מאמינה בישויות אור וחושך,אבל כן יש כאלו ישויות שלא מוכנות מאיזה סיבה שניהיה בתקשורת עם ההדרכה האישית אין בהם רוע אולי,אפלה,אפלה זה משהו שלא ברור למוח האנושי,לכן אני ממליצה פחות לשתמש במילים כאלה כי זאת שפה של אותן ישויות,עם אתם רוצים לתחבר באמת לישויות אור תתחברו בכל רמת עבריכם ותראו שגם לישויות כאלה יש אור של בריאה המשך יום נעים אשמח להמשיך את המסע כאן :)

ינוקא1

New member
כמה שפחות להתעסק עם "ישויות" למינהן , טוב יותר.

יש לכל אחד מאיתנו "חיבור" וצינור ישיר לאינסוף , ואת החיבור הזה צריך לחזק.
וזה קורה כשמבקשים להיות שליח של האינסוף.

ואז גם מקבלים כוחות לקיום שליחותינו בעולם , וגם הדברים הולכים בצורה נקיה.
וגם כאשר באות ישויות לעזור לנו , אלו ישויות שהן בעצמן בעלות מטרה זהה.

הפירוש של המילה "מלאך" הוא "שליח".
מלאך אמיתי זה מישהו שמטרתו היא "שליחות" נטו

והוא בא לעזור לאנשים שמטרתם היא "שליחות" נטו

לעומת זאת , כאשר מחפשים קשר עם כל מיני ישויות , וכך להשיג כל מיני יכולות - זה הופך בשלב מסוים להיות אינטרסנטי ומלוכלך.
לכן לדעתי כדאי להתרחק מכל החוצנים ומכל השיטות הללו , ולהתמקד רק בחיזוק הקשר שלנו עם האינסוף , ובבקשה להתחבר לשליחותינו.
זה נסיוני הדל לאחר כמה שנים טובות של הליכה בדרך.

אני משוחחת רק עם המדריכים האישים שלי ,היו כל מני ישויות

שניסו לתקשר איתי ולא הייתי מוכנה,ולא מוכנה,זה לא קשור לכאן,אני משוחחת רק עם הבריאה,וישויות מוכרות לי ושקשורות אליי,וכן יש לי את יכולת ההבכנה הזאת

ינוקא1

New member
כן , גם אני.

משוחח רק עם ההדרכה שלי.

אבל באיזשהו מקום , אני לא שואל היום בכלל "מי זה" , ולא מנסה להיות בקשר עם אף ישות , ולא קורא תקשורים מכל מיני "מועצות" למינהן.

כי הבנתי שהכל תלוי ברמת האנרגיה ובחיבור לאינסוף , כפי שאומר דון חואן לקסטנדה.
ולכן אני משתדל פשוט להעלות את רמת האנרגיה שלי - דרך יצירה , דרך נשימות ועוד כל מיני דרכים , והשאר כבר מגיע מעצמו.

יש לי הרבה פחות את הדחף לשאול את ההדרכה שלי על כל מיני דברים , כי כשיש לנו אנרגיה זה פחות מזיז ומשנה לנו.
אנחנו פשוט יודעים שנסתדר איכשהו , והתשובות מגיעות מעצמן ומבפנים בלי צורך "לתקשר" אותן.

אני גם במקום הזה,אבל לשאול לפעמיים לא מזיק

אני פשוט עם אנרגיות,או דברים שמבלבלים אותי כן שואלת אבל לרוב אני לא יוצרת זה נוצר,אבל לא מזמן כן החלטתי ליצור קשר,כי אין בזה משהו רע

רותי 11

New member
יער המלאכים ברוכה המצטרפת

שאלה כשאת מדברת על השקרים של
הפליאדים של אליסון 12 את לא מתכוונת
לסרטונים של השמש של אליסון נכון?
את מתכוונת שיצא סירטון מתנגד להם ?

היה סירטון שראיתי,ואני פתאום לא מוצאת אותם,אבל האנרגיה בהם

הייתה מאוד אפלה ושקרית

למעלה