היי היי חברים
תתחילו

איה@

New member
היי היי חברים../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif תתחילו ../images/Emo26.gif

תתחילו לשרשר! יהיה פה סדר בפורום הזה, שמעתם
תודה לכל המברכים
הכיף הוא כולו שלי
ואני כבר עובדת על עמוד קישורים לכל אתרי הבלוג והיומנים אני מחכה לקישורים שלכם גם. יום טוב
איה.

roychu

New member
בקרוב אני יעלה לאינטרטנט את שלי...

אני עובד עליו כבר כמה זמן.... איה, מזל טוף על הפורום החדש...

o_mer

New member
אהמ.נו (אם כבר אז כבר)

אני יודע... אם כבר יש שרשור... אני משער שפרסום זה תמיד טוב... אהמ.נו - http://www.uhm.nu לא מוכן שתקראו לאתר שלי בלוג. בקרוב גירסה 2. אני מקווה.

איה@

New member
O_MER -ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני כבר גלשתי באתר המקסים שלך, אבל הקישור שהבאת לכאן לא עובד אנא קשר מחדש. למה אתה לא מוכן לקרוא לו בלוג? איך אתה רוצה שנקרא לו? שמחה לראות אותך כאן
איה.

o_mer

New member
מעבר בין שרתים

הסיבה שהאתר לא פועל כרגע היא כי אתמול שלחתי הוראה לnunames לעבור בין שרתים (וכל מי שמחפש מקום טוב לארח אתרים: ohhello.net). לא כל כך ברור לי למה זה לא פשוט עבר מאחד לשני ועושה לי עכשיו בעיות, אבל זה צריך להסתדר בקרוב. הכתובת היא אותה הכתובת, רק שעכשיו זה יפעל גם בלי ה- www. ----- אני לא אוהב את המונח הזה, בלוג. לקח לי המון זמן לבנות את האתר שלי, ו"בלוג" מתחבר אוטומטית אצלי בראש לבלוגר.קום, אתר שהפך לדעתי את כל העניין הזה לקצת פשוט מדי. (כל מי שרוצה צריך 4 וחצי דקות פנויות וקצת ידע באנגלית...) חוץ מזה שגם ככה, האתר מתוכנן להשתנות בקרוב. ואז הוא בטוח לא יהיה בלוג. אז זהו.

איה@

New member
דני - מסקרן אותי מאד לדעת ../images/Emo26.gif

עכשיו, כשאתה מפרסם את הבלוג שלך, משהו בגישה שלך השתנה? כלומר כשאתה כותב בו אתה חושב על הקוראים? החשיפה עוצרת בעדך מלכתוב נושאים מסוימים? עד כמה רחוק כנה ואמיתי אתה מוכן ללכת בכתיבה האישית בבלוג?
איה.

DJNYC

New member
אז ככה.

אני כמעט ולא מפרסם את היומן שלי וגם אין לי סטטיסטיקה, ככה שאני לא יודע כמה ומי קורא. אני חושב שכל מי שכותב יומן ברשת יודע שזה יומן פתוח, אני מאוד כנה, כי היומן הזה הוא יותר טרפיה בשביל עצמי מאשר הרצון לחשוף את החיים שלי. עוברים עלי המון דברים כאן, ואני מסתכל על השנתיים האחרונות ואני רואה כמה קרה, ופתאום יש לי חשק לתעד חלק מהארועים האלה... בעיקר בשבילי, אבל אני חושב שכל מי שקורא ימצא שם דברים מעניינים שאולי יתאימו גם אליו.. דניאל

איה@

New member
דניאל - נכון אתה מאד כנה ../images/Emo26.gif

ולדעתי הגישה שלך נכונה. אתה כותב את היומן בראש ובראשונה בשבילך. - ואחרי זה בשביל כולם גם..... אני באופן אישי, מאד נהנית לקרוא אותך.
איה.

איה@

New member
נ.ב. ../images/Emo26.gif

נכון שאתה לא מפרסם את היומן שלך, אבל עוד מעט תהיה מאד מפורסם כי הכתובת שלך מתחילה להתגלגל כבר בקישורים שונים
תתכונן.
איה.

shayl86

New member
אם כבר כולם מוסיפים, אז למה לא אני?

שקוז - הבלוג הפרטי שלי !

למעלה