היי היי ים זמן לא הייתי

PhEoNiX FiRe

New member
היי היי ים זמן לא הייתי

מכל מיני סיבות . התחלתי דיאטה חדשה (אני מודה שהיא שנוייה קצת במחלוקת) סוף סוף אני מרגישה שאני שולטת באוכל ולא ההפך. לאט לאט מרגישה שהחזרתי לעצמי את השליטה . לפעמים אני מוצאת שאני נאבקת לאכול . מה שקודם לא הייה קורה. הורדתי די יפה במשקל אפילו.
היום צפוי לי יום קצת קשה (רגשית) אבל היום הזה יעבור ויהיה בסדר (אינשאללה) זהו קפצתי להגיד היי ושלא שחכתי אותכם

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

אלוהים בכל אחד "היבט אחד של ההתעוררות הרוחנית שלנו בא לידי ביטוי בהבנה חדשה של הכוח העליון שלנו, שאנו מפתחים על-ידי שיתוף בהחלמה של מכור אחר." טקסט בסיסי, עמוד 51 שמענו הרבה פעמים כי אנו רואים את אלוהים, בבירור, כשאנו מסתכלים זה בזה. אנו מבינים עד כמה שזה נכון כשאנו עושים את הצעד השניים-עשר שלנו. כשאנו נושאים את הבשורה למכור אחר, אנו חשים בנוכחות של כוח גדול מאתנו. וכשאנו רואים כיצד הבשורה נקלטת, אנו מבינים עוד משהו: הבשורה מביאה את ההחלמה, לא השליח. כוח עליון, לא הכוח שלנו, הוא המקור של השינוי המתחיל להתרחש, כאשר אנו נושאים את הבשורה למכור שעודנו סובל. הבשורה עושה את העבודה, ומשנה את החיים של מכור נוסף. כך אנו רואים את הכוח העליון בפעולה. אנו רואים כיצד קבלה ותקווה באות במקום הכחשה וייאוש. לנגד עיננו מופיעים הסימנים הראשונים של כנות, פתיחות ונכונות. משהו קורה בתוך האדם הזה, משהו גדול וחזק יותר מכל אחד מאתנו. אנו רואים את מעשי אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו, בחייו של מישהו אחר. אנו רואים בהם את הכוח העליון. ואנו יודעים בוודאות גדולה יותר מתמיד, כי הכוח העליון הזה נמצא גם בתוכנו, הוא הכוח המניע את ההחלמה שלנו. רק להיום: כשאני נושא את בשורת ההחלמה למכור אחר, אני אשים לב לכוח שמאחורי הבשורה. כיום, כשאני אראה איך מכורים אחרים מחלימים, אנסה לזהות בהם את פעולת האלוהים, כך שאוכל לזהות טוב יותר את פעולת האלוהים בי.

יעל :-)

New member
היי

שיהיה בהצלחה! טוב לראות חיוכים
ומקווה שאתמול עבר בסדר.

למעלה