היי היי לכולן!!!

Black Cat15

New member
היי היי לכולן!!!

שלווווווווום בננות!!!!!!!!!!
סופסוף יש קצת התעוררות בפורום!!!
לא ביקרתי כאן איזה לפחות כמה ימים...
וכל פעם שביקרתי - היה יבש כמו מדבר!! אבל לא משנה... מאמא צף?!?!?! הייתי אתמול בחינה של אח שלי!!!!!!! היה מאוד נחמד!!! אוכל סביר, על גבול הטעים, לבשתי כיפתן (=לבוש מסורתי שלובשים בחינה), איזה ערס שם ניסה להתחיל איתי (שלא נדע מצרות!!) , היה יותר מדי מוסיקה מזרחית ומגעילה (שרית חדד ועוד מוסיקה ערבית)... אח שלי שם תרבוש - חחחחחחחח
נקרעתי מצחוק...
וזהו בערך... מעיין
תתביישי לך... לא הגעת!!
אני דורשת פיצוי!!! ננה בננה אתמול לא הלכתי לביצפר וגם לא היום!!!
(כי אני עצלנייייייית!!!) אז אתמול קמתי ב13:00 והיום ב10:00... ביום ש´ השבת חתן ואני צריכה לקום ב... (אוף!) 7:00 בבוקר!!
איזה דיכאון!! איזה באסה יש לי ביום א´ בוחן באנגלית וביום ד´ מבחן ה-י-ס-ט-ר-י בהיסטוריה
איזה פחדדדדדדדדדד!!
ובקרוב הסילבסטר...
ואין לי מה לעשות...
יש למישהו הצעות? (אין לי עם מי לצאת...
)
אתכן ופליז תגיבו!! אורנית
נ.ב ברוכה הבאה
לכל המצטרפות החדשות!

Me¥tal

New member
חחחח. :) קטעים..

אף פעם לא הייתי בחינה. כן כן, תמיד צריך להתחיל. אגב, אח שלך מתחתן עם אודליה? איך הערס ניסה להתחיל איתך? הוא הציק לך המון, או שהוא ערס קליל? ואח שלך עם תרבוש? אני לא מצליחה לדמיין...

Black Cat15

New member
אויש... אל תנסי אפילו לדמיין...

אח שלי אכן בעוד שבוע מינוס יומיים מתחתן עם אודליה הז... (עכשיו מבינים למה יש לי סלידה מהשם???
) עזבי סתם נדבק כמו איזה מסטיק... א-י-כ-ס!!!!! חחחחח תנסי לדמיין משהו כמו עמוד חשמל אשכנזי ולבן עם קוצים ששם עליו תרבוש ושמלה... משהו שדומה ל... אלאדין ... רק לזרוק אותו על שטיח מעופף שיעוף אל הלא נודע...

$ מעיין $

New member
חחחחחחח

יוווווווווווווווווווו איך שכחתי!! ShAmE oN mE כניראה שהייתי יותר מידיי עסוקה בלהשקות ת´צמחים של אבשלום קור... לא נורא לחינה הבאה של אחיך אני מבטיחה שאני אבוא... (פחחחחחחחחחחחח) סתם סתם, זאת החינה הראשונה והאחרונה שלו.... רק שלא עשיתי לו *עין* ...
...
אז איך היה בלעדי? .... לפחות השארת לי אוכל? משו? היית מביאה קופסאות מפלסטיק ואוספת לי את השאריות .... חחח נו נישקת את הכלה? (התכוונתי על הלכי יא ראש כחול!) ... נתת לה חיבוק אוהב? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (סתם סתם, לא התכוונתי, אני יודעת שזה נושא רגיש אצלך) ...
יאללה כפרה ניפגש בחינה הבאה.... (חחחחחחחח ס´אמק אני שוב עושה את זה!!!)
מעיין

Black Cat15

New member
תתביישי לך!! ../images/Emo5.gif

וכעונש לא השארתי לך כלווווווווווווווווווווום!!!! ננה בננה!!!
אפילו לא קצת מהחבילות האלה שרוקדים איתן על הראש!!!!!
והיה שם מלא ממתקים ועוגיות מזההההההה טעימווווווווווות!!!!!!!!!! נישקתי ת´כלה עאלק... התאפקתי לא לבעוט בה... גררררררררר...
ד"א... למה את לא מחוברת לאיציק???

$ מעיין $

New member
התרשי לי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוטה! אלק לבעוט בה.... דיי אני לא עומדת בזה!!!! (מעיין להירגע!!!) ..... חחחחחחחחחח טוב נירגעתי.... עכשיו מה רצית להגיד לך? ...... אה...... הממממ...... חוצפנית! לא השארת איזה משו קטן לנשנש? ..... ShAmE oN yOu (אני פשוט מתה על המשפט על זה)..... טוב, תתכונני... לראשונה בחייך.... אני מתחברת לחזי!!!!!!!! (איציק/whatever) ...... מוכנה?! יאללה חפשי אותי בסיבוב.... (כלומר ב-icq)...
מעיין

למעלה