היי היי לכם....

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
היי היי לכם....

אני רותם בת 15 מחולון ולא יודעת למה אבל תמיד עיניין אותי לדעת את שפת הסימנים ולתקשר עם אנשים עם ליקוי שמיעה,אבל לא היתה לי שום הזדמנות (יותר נכון שלא הזזתי ת´תחת וניסיתי לעשות משהו) בכל מקרה.....בקיץ שנה שעברה מצאתי אתר שמלמד את שפת הסימנים אבל זה כאילו באנגלית,והבנתי שלכל מדינה\שפה יש את הסימנים שלה. חשבתי אולי שנה הבאה להתנדב למשהו בנושא במסגרת המחויבות אישית (למרות שבבי"ס שלי יש פתור מזה בגלל שאנחנו עובדים במשק במסגרת הלימודים-מקווה ישראל) אני חושבת ש"המרחפת" מהבי"ס שלי אם אני לא טועה... יש מישהו שאולי יוכל ליצור איתי קשר באיסיקיו (תכנסו לכרטיס אישי שלי) אני מאוד אשמח
TOFY

Summer Spirit

New member
היי רותם

קוראים לי גילי (גם אני בכיתה ט´... אני מניחה שגם את בכיתה ט´ כי אמרת בשנה הבאה מחוייבות אישית ויש מחוייבות אישית בכיתה י´) אני גרה בראשל"צ (קרוב אליך) אין לי אייסיקיו אבל נוכל לדבר במסנג´ר אז תכתבי לי את האי-מייל שלך (אם את רוצה שיהיה חסוי תכתבי אותו במסרים האישיים) ביי. גילי.

Summer Spirit

New member
בנוגע להתחייבות האישית

את יכולה להתנדב בשמע תל-אביב שזה אירגון לילדים לקויי שמיעה.. עושים שמה פעילויות אחר הצהריים כמו חוגים למיניהם (בישול, קולנוע, קרב מגע (הגנה עצמית), אלקטרוניקה וכו´) ויש לעיתים קובות מסיבות וממש יש שם גיבוש וכיף.

tofy

New member
סבבה!....

כן אני ב-ט´. ואני דווקא גרה מאוד קרוב לראשון (קרית בן גוריון,10 דק´ הליכה מהזהב) נראה אולי אני אתחיל לעשות משהו עם הרעיון הזה כבר בקיץ...עכשיו הלו"ז שלי דיי צפוף

המרחפת

New member
../images/Emo79.gifמקווה, אני הכי ../images/Emo79.gif ../images/Emo124.gif

קודם כל, ברוכה הבאה. קבלי
. קודם כל לגבי מחוייבות אישית בבתי ספר חקלאיים: רוב בתי הספר החקלאיים הם בתנאי פנימיה ומרוחקים ממקומות יישוב וקהילות. פרוייקט מחויבות אישית הוא קהילתי, ובאין קהילה, אי אפשר לקיים פעילות. אני לא הייתי קוראת לשעה וחצי השבועיות שהעברתי עם כבשים (מהההה) פעילות שתרמה לקהילה או לי (היטיבה לתאר זאת חברתי ענבל כ"עבודות שירות", למרות שאני מאד נהניתי). אבל, בשכבה שלי ובשכבות שמעלינו די בולט שלמרות שאין מחוייבות אישית, ילדים יוצאים ומתנדבים מרצונם ומיוזמתם. את יכולה לעשות זאת דרך פרוייקט מחוייבות אישית (לפנות ישירות לאחראית בעיריית חולון) ואת יכולה לבד. כל ההתנדבות שלי (ועסקתי בפעילות התנדבותית רבה מאד, גם בהווה) הייתה באופן עצמאי. תחשבי מה מעניין אותך, איפה את יכולה למצוא את זה, ותלכי. את לא צריכה להיות תלויה בכל מיני פרוייקטים, ותגלי שהמוטיבציה וההתחייבות שלך גבוהות יותר, כיוון שאת באמת ניגשת מרצונך החופשי.

למעלה