היי היי, מה דעתכם על...

אייל_18

New member
היי היי, מה דעתכם על...

מה שפורסם היום בידיעות אחרונות בנודע להשתתפותו של אביב גפן באירוויזיון. מסתבר שהאנשים ש"עומדים מאחורי" אביב גפן, הודיעו כי הם שוקלים את הרעיון שהוא ייצג את ישראל באירוויזיון, אבל רק בתנאי אחד: שייתן לו חופש אומנותי מלא על הבמה מצד רשות השידור. אתם מסוגלים לדמיין את אביב גפן באירוויזיון? הייתם רוצים לראות אותו שם? ונניח שהוא יילך על זה... הם הוא עושה טעות? מה האינטרס שלו בכלל לעשות את זה? ואם ההחלטה שלו תהיה לעשות את זה - האם תתאכזבו ממנו וזה יפגע בהערצה שלכם אליו? תודה !

אני מאוד ישמח שהוא יהיה בארוויזיון

והשיר שהוא יצתרך לשיר יהיה שלום חבר זה שיר נורא יפה וגלובלי שהרבה אנשים אוהבים את השיר בעולם ניזכה על בטוח!

אפרת*

New member
לא נכון...

לא שמעתי על זה עד עכשיו, אין סיכוי, אפילו הוא לא עד כדי כך מטומטם... מאוד מקווה שזה כמו עניין הגיוס, כי אם לא... האמת, אני לא יכולה בשום אופן לדמיין אותו שר בארווזיון אבל ברגע שאני נזכרת בעורי עור או בתמונה לשעת ערביים [או באי הפרסום של הבלדה על הליכודניק והערבי כדי "לא להכעיס"] אני מנסה להבין הכל מחדש, למרות שבתקופה האחרונה הוא מראה שהוא עדיין אותו אביב, ומשופר [ניצנים, עשור, שירים, צבא]. אם זה נכון [ואני לא מתכוונת לעבור אותו תהליך של כעס ועצבים כמו שאני עוברת בכל פעם שיש סיפור כזה], מה שאני לא מאמינה, האינטרס שלו הוא כמובן להתקבל אצל קהל המבוגרים. ומה דעתך בנושא אייל?

אייל_18

New member
אני חושב ש...

הוא לא רואה באירוויזיון פתח להצלחה בינלאומית, הוא לא מנסה לייצג את המדינה בכבוד, ואין לו שאיפות עמוקות בנושא. אני חושב שהוא יודע, כמו כולם, שהאירוויזיון זאת אחלה במה להעביר את המסרים שלו, בייחוד בתקופה הזאת. לא מעניין אותו נקודות, הצבעה, וכל מה שמסביב. הוא מקבל 3 דקות ו-100 מיליון צופים. זה האינטרס.

M^C ** FoReVeR

New member
אייל יש הרבה במה שאתה אומר ובנוגע ל

מלאך בגן החטאים...למה שלום חבר? זה לא סטייל של אירוויזיון.

M^C ** FoReVeR

New member
בתור מי שהיא לא מעריצה של אביב אני

חושבת שאביב הוא אחד האמנים המוכשרים ביותר והפופלארים יותר כיום. הוא יכול לתת שואו שיהפוך את אירופה. גם אם זה לא ילך-לפחות הוא ניסה וקיבל הזדמנות. מיכל.

למעלה