היי היי

CrazySheep111

New member
היי היי../images/Emo13.gif

יש לי בקשה לעריכת תמונה, ולפי כל מה שאתם עושים פה- אני בטוחה שאוכל לסמוך עליכם, אז כך: אני אעלה תמונה של הקבוצה שלי מהקורס פסיכומטרי, ומה שאני רוצה שזה נהיה ברקע של ה'טאג מאהל' (גם את התמונה של הטאג מאהל אני אעלה לפה),וכמובן אם אפשר שזה ייראה כמה שיותר אמיתי. אין בעיה לחתוך את התמונה עד לידיים של השורה הראשונה- מה שנראה לכם... אתם בטח יודעים יותר טוב ממני
האתגר היותר קשה- (אבל אם הוא יותר מדי, אז אין צורך) הוא להחליף מהתמונה האחרונה שאני אעלה את הבחור שעוצם עיניים בצד הימני עם התמונה האחרת כי שם הוא יצא בסדר, פשוט בתמונה הראשונה כולם יצאו סבבה- חוץ ממנו. אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, וכמובן- תודה מראש על הטירחה, ובכלל שיש למי לפנות

CrazySheep111

New member
חוץ מזה שזה מטושטש

זה יצא ממש טוב! ואפילו פתחת את העינים של הבחור
אבל נראה לי שאני בכל זאת אשתמש בתמונה השניה שטשטשו את התאורה בבחור השמאלי תודה

CrazySheep111

New member
זה יצא הכי טוב!

ממש יפה! תודה רבה... אני לא רוצה להשמע מעצבנת אבל בכל זאת- אם מישהו בכל זאת יוכל לפתוח לבחור ההוא את העיניים זה יהיה ממש מצויין אבל זו בכל מקרה התמונה הנבחרת, תודה רבה לך!

פלכשמה

New member
הורדתי מהאינטרנט

תמונה אחרת של הטאג' מאהל, ועל הרקע שלה "שתלתי" את החבורה. הטאג' מאהל שאת הצעת, הייתה קטנה מדי, לכן זה יצא מטושטש.

CrazySheep111

New member
אדיר../images/Emo13.gif

מלייאןןן תודה! התמונה הולכת להתלות במסדרון של יואל גבע בב"ש-והיא מוקדשת למדריך שלי, זו הסיבה שזה היה חשוב לי:) באמת המון תודה לך!

למעלה