היי היי!^^

היי היי!^^../images/Emo163.gif

עני חדעשה כען!
אני מלופתת על גרין דיי, ויש לי את הדיסק המסוקס שלהם!^^ הוי הוי בילי ג'ו!
מתוך הדיסק אני הכי אוהבת את שיז אה רבל בגלל המוסיקה והגיטרה[
], למרות שזה מתחלף בכל פעם שאני שומעת את הדיסק.
אז.. אמ.. כן.

BlueBeIl

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

גם אני אוהבת את she's a rebel! שיר ממש חמוד. ריוט גררל!

wommer

New member
משום מה הדיסק הזה מזכיר לי את

אבריל לבין...בעע שונא אותה... וברוכה הבאה...גם אני חדש כאן(או משהו כזה) אבל הצגתי את עצמי - אני עומר

אבריל לאבין?../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

אם כבר אקסטרודנרי גירל.
השיר שהכי נמאס לי ממנו בדיסק. אבל תודה שהמעבר של הגיטרות בשיז אה רבל פשוט שולת!!^^

BlueBeIl

New member
מה פתאום, Blvd. of broken dreams

זה השיר שנשמע אבריל! זה שילוב מוזר של האפי אנדינג וi'm with you.

גאד

תגידי לי שאת צוחקת. בבקשה. איך בכלל אפשר להשוות את גרין דיי לאבריל!?!?!? איך?! (מטערת אם אני פוגעת פה במעריצי אבריל) אבריל היא כל כך פופ וואנאבי פאנק! וגרין דיי הם אחת המלהקות הפאנק המצליחות ביותר (שלא לומר הכי?) איך אפשר להשוות? ועוד דווקא את השיר הזה?! השיר הכי טוב בכל האלבום!? אבריל?! גאד דמט אנשים תקשיבו לעצמכם!

PitZzahat

New member
מה אכפת לך השוואות?

לה זה הזכיר אותה. אוי אוי אוי. בואו נמות.

BlueBeIl

New member
איי איי...

מה הקשר לאיזה מן אמנית היא אבריל? כבר הפכת אותי למעריצה שלה! אני חושבת שהיא גרועה בדיוק כמוך אם לא יותר. מה לעשות שה"אווו, אווו אווו אוהו" בפזמון של blvd נשמע בדיוק כמו שלה בהאפי אנדינג והמילים מזכירות את I'm with you? וחוץ מזה... גרין דיי זה לא בדיוק אחת מלהקות הפאנק המצליחות ביותר אלא יותר מלהקות ה(פופ)פאנק המיינסטרימיות ביותר.

matt hensley

New member
כן כי נגיד בשיר 4

יש קטע שבילי ג'ו שר כזה: יה אההה יה אהה כמו שאווריל עושה חח זה הדימיון היחיד אני חושב.

clam

New member
../images/Emo45.gifבדיוק

זה הקטע היחיד שמזכיר את אווריל

ADCMAN

New member
סגנון מוזיקלי.

שמורכב לרוב מלהקות בנות ומסרים פמניסטים. זהו סגנון שמושפע מהארדקור פאנק ופאנק רוק. רשימת להקות שאני מכיר:הול,בייבז אין דה טוילנד,ויש עוד מלא.

BlueBeIl

New member
ביקיני קיל!

איך אפשר לא להזכיר
הול זה לא ממש ריוט גררל, זה יותר גראנג' וונאבי או משהו... כעקרון זה "פאנק של בנות בשביל בנות". זה נוצר בתחילת שנות ה90, שבנות כבר לא יכלו לבוא להופעות פאנק כי היו מטרידים אותן, אונסים אותן, או שהן סתם היו חוטפות מכות בפוגו וזה...

למעלה