היי היי

Jude Lennon

New member
היי היי

אני חדש פה, לראש השנה קיבלתי מתנה את OK Computer ונדהמתי מהמוסיקה של RADIOHEAD, אחרי ששמעתי הרבה את פינק פלויד שמעתי שגם הם סגנון דומה והם באמת ממש טובים. אז הייתי שמח אם תוכלו אולי להמליץ לי על איזה דיסק שלהם...??? תודה! עדן...

Knives Out

New member
תלוי.. The bends הרבה יותר..

הרבה יותר פופי ורוקי כזה, כשההמשך של רדיוהד הוא אלקטרוני קשה לעיכול. אבל יש פה כל כך הרבה אשכולות של בקשות להמלצה, אז תחפש כבר שם. :p

kittycatbone

New member
אם אתה אוהב

יותר את הצד הרוקיסטי שבאוקיי קומפיוטר אז אני ממליצה לך את דה בנדס, אם אתה אוהב יותר את הצד האלקטרוני (שאם אתה אוהב את פינק פלויד יש מצב !) אז אני ממליצה לך על קיד א'. שניהם אלבומים מעולים, אבל מאוד שונים אחד מהשני, ככה שלדעתי לך על הסגנון שאתה יותר היית רוצה עכשיו לשמוע

Longbow 3

New member
בהצלחה בחיפוש../images/Emo45.gif

אגב,גם אני עדן
שוב,כפי שאמרו לפניי,זה תלוי למה אתה יותר מתחבר.... ו...ברוך הבא איש!

BogN

New member
כאחד חדש ברדיוהד

אני אותו סיפור שלך. שמעתי את פינק פלויד לפני זה. התחלתי לשמוע את OK אח"כ את דה באנדס ועכשיו אני שומע KID A, ועדיין לא מצאתי את המילים בשביל לתאר אילו הרגשות האלבום הזה עושה לי

Roy1232

New member
עוד לא שמעת את אמניזי', אני מקנא../images/Emo98.gif

באמת טוב שלא שמעת אותו, החיים שלי היו טובים יותר אם לא הייתי שומע אותו. סתם נו, זה דרש
HTTT טוב ממנו בהרבה מאוד בחינות ובהרבה מאוד היבטים. מה שדווקא אהבתי במיוחד באלבומים האלה הוא השימוש המוגזם בבאס
. אחד הכלים האהובים עלי למרות שאני גיטריסט

Jude Lennon

New member
חבר שלי שלח לי את השיר KID A...

ונהנתי מאוד (בעיקר מהמתופף אני לא ממש יודע איך קוראים לו אבל הוא באמת מתופף טוב...) אז עם כל הדיסק ככה נראה לי שהוא דיסק מעולה.

kittycatbone

New member
אני ממש אוהבת את השיר

הזה
לא יודעת מה עם רוב שאר האנשים (עכשיו גיליתי שהמון לא אוהבים את national antheme
) אבל זה פשוט שיר כל כך.. חמוד שכזה! הקצב שבו.. ה"אפקטים".. וכל האווירה ה"חמודה" הזאת שהוא מעביר...

Latisia

New member
דווקא את קיד איי אני לא אוהבת אבל..

על national anthem אני מממממש מטורפת P: החצוצרות שם וכול כה יפה. אני לא אוהבת את קיד איי לא יודעת למה, מעצבן כזה.

Roy1232

New member
אני לא מאמין שאני כותב ממקום כזה,

אבל אני ממש אוהב את KID A, בלי הגזמה. וזה אחרי שאתם זוכרים אותי קורא לו ולאמני' פיגור שכלי
טוב אמני' עדיין פיגור שכלי. אבל קיד א' ממש יפה, אבל צריך לפתוח תראש ממש חזק כדי להיכנס אליו באמת. בכל השמעה שומעים פרט אחר שלא שמת לב אליו עד עכשיו...

kittycatbone

New member
בקשר למשפט האחרון../images/Emo45.gif

אצל כמעט כל השירים של רדיוהד תמיד מוצאים רבדים חדשים ודברים חדשים בכל שמיעה, וזה מה שאני כל כך אוהבת בהם
במיוחד בקיד א' ואמניזיאק. ואם אתה אוהב כבר את קיד א', חכה חכה גם את אמניזיאק אתה תאהב

למעלה