היי הילה חלמתי חלום מפחיד נורא אשמח שתפרשי לי

max11 האחת

New member
היי הילה חלמתי חלום מפחיד נורא אשמח שתפרשי לי

היי הילה נתחיל מיזה שאני מציירת ציורים אינטואטיבים ולכן החלומות שלי כנראה מאוד מוחשים לי ברמות גבוהות .חלמתי השבוע שאני נמצאת בחדר השינה (דווקא של הוריי) אני שוכבת על המיטה ויש לי מצב טוב , ואז אני מקבלת שיחת טלפון (זה גם הטלפון של פעם עם השפורפרת של פעם ) בקיצור אני עונה לטלפון ומישהו מדבר אתי ואומר לי שאני יכולה לתקשר עם נשמות (רוחות) ויש נשמה שרוצה לדבר אתי והיא מתחילה להגיע , אז עניתי שאני לא רוצה לדבר איתה וניתקתי את הטלפון ואז מתחילים כתמים להופיע בצבעים של כחול אדום תכלת על הכרית על הקירות אלו כתמים כמו שמתיזים צבע אקריליק .הרגשתי פחד מטורף ויצאתי מהחלום הזה בצורה שהרגשתי איך הנשמה שלי נכנסת לגופי בחזרה. אני מתעוררת כולי בחום מטורף בגוף, ואיך שאני עוצמת את עיניי אני שוב נכנסת לחלום הזה מאותה נקודה שהרוח מגיעה לחדר . מה שכן אני כבר כמה חודשים רוצה לדבר עם הבן שלי שמת לי בלידה, אז אני הולכת למתקשרים וכל אחד אומר לי פירוש אחר סיבה אחרת אז ירדתי מהנושא של המתקשרים.וחשבתי בעצמי ללכת ללמוד תקשור . ואני רוצה להוסיף שהיום אני שוב בהריון !!! מה את אומרת?

spinareo

New member
גם לי יש רוח רעה שניסתה לתקשר איתי

אם תחלמי שוב את אותו החלום תנסי לראות איך היא נראית אם היא מכוסה בתולעים שחורות מחוברות בראשן ובזנבן אז מה שמפחיד את אותה הרוח זה פרחים!!!...

max11 האחת

New member
אני חושבת שכל אחד היה מגיב בפעם הראשונה כמוני

נבהל ומתעורר, אולי זה התינוק שלי שרוצה לדבר אתי ?! בכל אופן נראה לי שאני הולכת להזמין שוב את החלום הזה. ותודה לך

spinareo

New member
אם את יודעת איך בבקשה תספרי לי

אני מנסה כבר כמב שבועות להזמין חלום מסויים!!!...

obobus

New member
כשאת מזמינה את החלום שוב תזכרי שני דברים

לך יש את הכח, לך יש את השליטה - כמו שהזמנת אותו את יכולה להחליט שעכשיו הוא ילך ויעלם ולכן הוא לא יכול לפגוע בך. הדבר השני הוא שאת צריכה להיות חזקה עם עצמך כי אם את פגיעה או רגישה בנקודה הזו, של מה שעברת (ולצערי אני מכיר את הסיטואציה שציינת מניסיון אישי) אז את יותר פגיעה לאנרגיות וישויות שליליות. אם את מחליטה ואת שלמה אז זה יופי לזמן את החלום הזה מחדש, כשאת מזמנת אותו, לפני שאת נכנסת אליו או לתוך השנה תדמייני את עצמך מטעטפת בהילה של אור שמקיף אותך כמו כמו בועת מגן של אנרגיה, זה יכול להיות דמוי יהלום או כדור שעוטף אותך ואת בתוכו, חופשיה, מתמתחת.. יש לך מקום, תראי ותדמי לעצמך איך דברים שרוצים להכנס פנימה לא מצליחים הם נחבטים בבועת האנרגיה שמגינה עליך וניתזים וקופצים בחזרה אחורה, שום דבר לא מגיע אליך את יכולה לראות, לדבר ולשמוע עם כל מה שנמצא מחוץ לבועה אבל שום דבר לא יכול להתקרב אליך. בהצלחה, אני מקווה שתקבלי את התשובות שאת מבקשת.

spinareo

New member
דיברתי עם אחד ממלאכיי ויש לי פירוש!!!...

זה נותן לך מסר להמשיך בתקשוא אינטנסיבי יותר אך לא יותר מדי זה עלול להיגמר ברע!!!...

roaic

New member
למה את מנסה להפחיד?? אני ממש לא מבין!!!!

אין דבר כזה "רע"...ואין דבר כזה "מפחיד".......בעולם שמעבר!!! גם אני תיקשרתי עם "חנוך (מטטרון)----ונאמר לי מה שנאמר לי. אני ממש לא מבין,מדוע כל ניסיונות ההפחדה האלה!!!! ממש מקומם.

spinareo

New member
אז זהו שלא

אם הייתי אומר זאת במילים של הישות לא הייתם מבינים כלום אז תמצטתי וזה מה שיצא זו בעצם אזהרה שכל דב רטוב עד שהוא נההיה מוגזם כך שזה לא ניסה להפחיד!!!...

roaic

New member
אההה...נו זה ברור....חחחחח

אני למשל מת על גלידה!!!! ועוד בטעם ריבת חלב!! אבל היה איזה יום שבלסתי במשך שעתיים רק גלידה בטעם ריבת חלב.... זה היה בבוקר...היה בא לי מאוד מתוק אחרי זה בעובדה הייתה איזה הרמת כוסית וחילקו שם גלידות כאלה אישיות בכל מיני טעמים...אז ברוב חוצפתי לקחתי עוד איזה 3....וזה היה כ"כ טעים. כשחזרתי הביתה,חיסלתי את המשך הריבת חלב שלי שהיתה בפריזר...--לא יודע למה היה בא לי פשוט מתוק!!! ובערב,נסעתי לאירוע של חבר שהתחתן...ואכלתי כ"כ הרבה....ובסוף הביאו קינוחים ואחת מהן היתה גלידת שמנת עם ריבת חלב וסירופ....זה היה כ"כ מגרה!!!!! והייתי חייב לטעום. טעמתי ביס אחד..... מיותר לציין שאת הערב סיימתי בשירותים של המקום.....שהקאתי את נשמתי. ( מכל היום הנורא הזה של הריבת חלב..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ז"א,כל דבר טוב שמגזימים איתו.....מרגישים רע. חחח

רותי 11

New member
max11 האחת ציינת

שהחלום היה מאוד מפחיד לכן חשוב לבדוק אכן מי זאת הייתה אותה רוח - כי אם זה היה חיובי - ודווקא בזמן שינה לא היית אמורה לפחד, כי בזמן שינה אנחנו בדרך כלל פתוחים וחשים מי בא להזיק לנו ומי חיובי לנו.

יקירתי עזבי את הפרשנות שאחרים יתנו לך לחלומות

שאת מקיצה משנתך - הקשיבי פנימה, לליבך, ושאלי מה החלון בא להגיד לך. אכן רעיון טוב שתלמדי לתקשר בעצמך. כפי שגם כנראה את יודעת לרפא את עצמך - ויצרת הריון חדש במקום זה שאבד.

max11 האחת

New member
חיכיתי לתגובתך שלך ותודה, וכן אני חושבת על

ברצינות ללמוד תקשור, למרות שזה קצת מפחיד אותי מצד שני מסקרן אותי .

למעלה