היי הילה...

אור12186

New member
היי הילה...

אני רוצה לדעת אם יש לך מושג אם אני אי פעם יתחתן ואם כן מתי... זה נורא חשוב לי לא הייתי שואלת סתם... תודה רבה מאמי ושבת שלום! אור 12/1/1986

אין סיבה שלא תתחתני../images/Emo24.gif

אם תתחילי לחשוב חיובי, שיטת סילבה- מתארת איך לדמיין עצמך בעתיד עם בן זוג מיועד . בכל מקרה בתקשור אין חוזים עתידות. לכן כשיהיה מישהו פוטנציאלי - חבר שתפגשי איתו, אפשר יהיה לבדוק פוטנציאל של נישואין. בהצלחה, ואהבה
אריאלה וכמובן הילה השאלה מופנית אליך, אני מקווה שזה בסדר שעניתי

אור יקרה

כפי שתיראי שעניתי במיקרים אחרים: תיקשור אינו חיזוי עתידות. מי שאומר לכם שיכול לחזות את עתידך, טועה. הוא יגיד לך כמה דברים על העתיד ואת תעשי מספר דברים בחייך ותשני את עתידך. יש לנו בחיים כל הזמן בחירה - לכן לא ניתן לדעת את העתיד. בתיקשור אנחנו פעמים רבות מקבלים עזרה בלהבין מצבים, סיטואציות, בלהבין איך נביא דברים מסויימים לחיינו ועוד. אבל שאלות של כן/לא ומתי בדרך כלל לא יקבלו תשובה ממלאכים. אני מבטיחה לך שזה בידייך בלבד - האמיני בעצמך, והאמיני שמצה שאת רוצה יגיע לחייך! זה יעבוד!

אור12186

New member
או קיי אז נשאל את זה ככה...

הגבר שאני בקשר איתו עכשיו הוא הגבר בשבילי?

שירלי1806

New member
האם הגבר מתאים?

אפשר לדעת אם הוא מתאים או לא דרך תקשור. אני מתקשרת עם תת המודע של הזולת. בדרך זו אני יכולה לדעת האם בתת המודע שלך האדם מתאים לך או לא. לא רק מה שאת חושבת עליו ברמה המודעת השטחית. וגם מה עליך לעשות על מנת להכיר את זה שמתאים. אי אפשר לחזות עתיד אך וודאי שאפשר להגיד אלו דפוסי חשיבה מעכבים אותך למצוא אותו

למעלה