היי היתגעגתם לצמד המופלא?אני בטרוףףף כבר

היי היתגעגתם לצמד המופלא?אני בטרוףףף כבר ../images/Emo98.gif

אח שלי חזור כבר די זה לא נורמאלי ,יותר אין לי אנרגיות בילעדך מאז שנסעת היתרוקנה הסוללה ואין מי שיטעין אותי שוב
שיהיה בהצלחה גדולה סיבוב ההופעות ה 2 וחזרו מהר מהרררררר.כי ש'יק וצ'וצ'ה בשגעת לאבא ואבא חחחח......כולם בבית מחכים לשובך בריא ושלם.נירושששששש
|נשיקה,ליאל,תומר וטל כולם מיתגעגעים ומחכים לבואכם עם ים סיפורים ומעשיות.אוהבת המון המון סימה אחות של האלוףףףףףףףףףףףףף.אני גאה גאה גאה להיות אחות של דודי שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.

הספירה לאחור התחילה אצלי ../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif

אני כבר בייעוש עצמי מהזמן שלא עובר לי בילעדייך דודי אחי המתוק והמיוחד במינו.אמא כבר בגעגועים מטורפים אלייך והאחיינים ואני זה כבר מיותר להגיד חחחחחחחח....... עוד מעט אני מיתפגרת אני צריכה שתתן את הגושפנקה שלך כמו שרק אתה יודע.השיחות בניינו פה ושם הם שיטחיות שזה לא עובר ביכלל
.בקיצר עבר הרבה ונישאר קצת עד החיבוק והנשיקה שלנו.אתה החצי השני
.נירושששששששש יואייייייייי אין עם מי לקסקס ולהיתלחש ולהגיד לו שלא הייתי מחליפה אותךךךךךך בחיים באחר"אהובי".וטלילה "בעיקרון" חחחחחחח....מחכה לך פה עם הסיפורים שעברת אני מתה לשבת איתך כבר...ליאללללי את ניראת טוב מתמיד מגיע לך מאמי את הטוב ביותר ותומרררררר אתה תפסת לך חופשההההההההה פששששששש.....חחחחח.....די זהו אי אפשר ככה ביי וסו"פש לפנים כי אני כן הולכת לעוףף אבל מבטיחה לחזור
:

למעלה