היי! הנה בובה חדשה שבניתי.... יום טוב, עומרי
X xkxhkv New member 23/8/08 #8 ../images/Emo12.gifעומר הבובה מדהימה. איזה כישרון. היא כל כך מדוייקת ונקייה והעיצוב פשוט להתעלף. בן כמה אתה? שמעתי שאתה מאוד צעיר ומאוד כשרוני. לאן מיועדת הבובה? אפשר להזמין בובה בסיגנון?מה העלויות?
../images/Emo12.gifעומר הבובה מדהימה. איזה כישרון. היא כל כך מדוייקת ונקייה והעיצוב פשוט להתעלף. בן כמה אתה? שמעתי שאתה מאוד צעיר ומאוד כשרוני. לאן מיועדת הבובה? אפשר להזמין בובה בסיגנון?מה העלויות?
O ooommmr New member 23/8/08 #9 היי, תודה!...הבובה.. עדיין לא נמכרה...אם תרצי פרטים לגביה- במייל[email protected] וכן, אני בן 16 ...ושואף עוד להתקדם . עומרי
היי, תודה!...הבובה.. עדיין לא נמכרה...אם תרצי פרטים לגביה- במייל[email protected] וכן, אני בן 16 ...ושואף עוד להתקדם . עומרי
ר רועי 25 האחד New member 24/8/08 #10 עומרי וואו!! הגעת למדרגה מאוד גבוהה! אני מוריד את הכובע שאפו מדהים
ר רועי 25 האחד New member 24/8/08 #11 אני גם מבקש אם אפשר תמונה שלו שיהיה אפשר לראות את הידיים ואת הבגדים הנהדרים
ל ליאור קסם חממה New member 24/8/08 #14 הדיוק שלך והירידה לפרטים../images/Emo106.gif שאפו !!! אתה יוצר מדהים גם שילוב הצבעים מנצח בעיני. קסם