היי הנה הביצה שלי....

גליתוי

New member
היי הנה הביצה שלי....../images/Emo84.gif

הנה תמונה ראשונה, היא עומדת על מעמד של עציץ ונסגרת באמצעות סקוץ'

גליתוי

New member
חג שמח ומבדח../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif

לכל הפורום חג פורים שמח. תעבדו הרבה! תשתו הרררררררררררבה ותשמחו ממש ממש הרבה! גלית

איזה יופי של ביצה!!!

את טענת שהיא מקווצ'צ'ת - אני טוען שהיא מלאת אופי ולא שיגרתית וזה היופי והייחוד שלה בעיני כל הכבוד!!! האמת שחשבתי שכבר שכחת ( כמו ענבל שהבטיחה תמונות מתוך ההצגה ודבי קליפ....) וכמו שאת רואה צרפתי את הודעות כדי שזה לא יהיה מקוטע תודה
וחג פורים שמח ומבדח

גליתוי

New member
דודי דודי תודה!

אני מאוד שמחה שאהבת... עכשיו התחלתי לעבור על הבובה הגדולה של הדודה, ווי ווי איזה מסובך... אני שולחת לך גם מסר לגבי הסדנא. ביי
גלית

גליתוי

New member
תודה לך פיולה../images/Emo24.gif

אשמח לראות גם דברים שלך. ואיך את עם המבחנים? גם אחותי לומדת פסיכולוגיה וגם היא בעיצומם של מבחנים...... שיהיה בהצלחה! גלית

feyoula

New member
אני כבר איזה 5 פעמים מנסה לענות לך..

וכל פעם משהו אחר קורה.. תפוז קורס, המחשב קורס, העולם קורס..never mind:) תודה על ההתעניינות:) המבחנים הולכים סבבה דווקא, לא קיבלתי עוד את כל הציונים.. איפה אחותך לומדת? העולם הזה כזה פיצקלך שבסוף עוד יסתבר שאנחנו מכירות...את צודקת שאני צריכה להעלות באמת קצת דברים אבל כל פעם אני נתקעת עם זה בבעיות טכניות וכבר אין לי סבלנות... אבל מחר אני מעלה סדנא אז אולי תראי קצת.. טוב יאללה, גם לישון צריך לפעמים
לילה טוב!

גליתוי יופי של ביצה, יופי של הצגה ,יופי של

השקעה. כל הכבוד לך...דבוש לאחר שינה טובה התעוררתי לאירגון הדברים למחר..

גליתוי

New member
תודה דבי!

אולי בשנה הבאה אצליח להכין ביצה כמו שלימדת, מכיוון שאני לא מסתדרת עם מעט הזמן שיש לי תמיד הכל ברגע האחרון... אז הביצה היא ביצה שהכנתי בשנה שעברה, ומרחתי אותה בדבק שפכטל (כמויות ואז היא התבקעה ו.....סיפור ארוך. תודה נשיקות וחג שמח!!!!!!!!!!!!! גלית

גליתוי

New member
תודה אירית!

הייתי מאוד רוצה לבוא להשתלמות שלך, אבל חולון זה ממש רחוק בשבילי, אני מגיעה מהצפון... אולי באחד החופשים תודה! גלית

למעלה