היי הנה קטע מתוך תרגיל בסדנה בטורנטו

ayaly2

New member
היי הנה קטע מתוך תרגיל בסדנה בטורנטו../images/Emo13.gif

קטע מצחיק ומשעשע לצלילי קווין
‎http://www.youtube.com/watch?v=OGsYoJCpd5c‎

ayaly2

New member
הנה הקישור../images/Emo13.gif

‎http://www.youtube.com/watch?v=OGsYoJCpd5c‎

גליתוי

New member
היי יפעת!../images/Emo140.gif

כל הכבוד על ההירתמות לעזור לכולם!
לא יצא לי להגיב לגבי הסוואפ אני בפעם שעברה קצת התבעסתי כי גם הבובה שלי נשברה קצת וגם שכחתי לצלם אותה ובנוסף לזה לא קיבלתי בובה בחזרה, נפלאות דרכי הדואר! בכל אופן חשבתי להציע להתארגן על מפגש נוסף, ולמפגש אפשר להביא בובות להחלפה... מה דעתך על התארגנות משותפת, נעשה לדודי קצת נחת כשיחזור מחו"ל, אני מאוד הייתי רוצה להתארגן על סדנאות ובמידה ודבי תהיה מוכנה נוכל לנצל את פרק הזמן הפנוי והפעם בלי מחלות! ולגייס עוד אנשי מקצוע מתוכנו שיהיו מוכנים כמובן שיהיה נהדר להשיג שוב שיתוף פעולה של אילן.. ועומרי המקצוען במידה ויסכים ויוכל...אפשר גם לנסות לגייס אנשים מחוץ לפורום במידה והאדומים שלנו יהיו עסוקים.... גם איילה העלתה את עניין המפגש ואני מתארת לעצמי שגם תוכל לעזור... מה דעתך?

../images/Emo45.gif../images/Emo124.gif

אני בעד. אבל אולי נחכה שדודי יחזור ואז ניפגש כולם יחד? אבל אפשר להתחיל לארגן כבר עכשיו- והפעם- חלוקת תפקידים: אני אשאל לגבי תאריכים פנויים בבית הספר ונראה אם אפשר לארגן שם משהו. אם אי אפשר- נתארגן למפגש בבית של מישהו מאיתנו- מי יכול? את מבררת עם אנשים לגבי סדנאות- לפחות 2 סדנאות- של 45 דקות כל סדנה עם עלות החומרים שלה ועלות הסדנה לאדם איילה- דואגת לצד ההיתולי של המפגש - משחק היכרות\חברה יעל (אני יודעת שאת כאן...) - תארגני את החלק של האוכל? חמוטל- דואגת לחלק של החלפת הבובות תציעו דברים שברצונכם לדון בהם במפגש ואז נדע גם כיצד לארגן אותו מבחינת זמן. נראה לי ש4 שעות זה די טוב. מה את\אתם אומרים?

גליתוי

New member
איזה כייף!!!!!!!!

לרגע לא חשבתי שנקיים מפגש בלי דודי!!!! רציתי שנארגן קודם וכמובן שניפגש יחד איתו, פשוט בפעם הקודמת כל הנטל של הארגון היה עליו, והפעם נפנק אותו! אני אחראית על הסדנאות, אצור קשר בהמשך... שיהיה שבוע טוב לכולם! יום שישי יכול להיות אופציה? זה נראה לי נחמד להתחיל מהבוקר ולסיים מוקדם מה דעתך/כם?

פ י ו ל ה

New member
גליתוש, זה רעיון מצוין!

אני גם חושבת שהסוואפ יהיה כייפי יותר פנים מול פנים והסיכוי שהבובות יגיעו שלמות יגבר. אפשר אפילו לעשות איזושהי סדנא ולהכין במקום בובות ואת התוצרים להחליף ביננו בהגרלה... אשמח לעזור ואם תרצו אוכל להביא מניסיוני (הקטן אך חמוד) עם תיאטרון בובות ככלי טיפולי. לא יודעת אם יש קהל לזה, לשיקולכם. בכל מקרה, מפגש יהיה כיף!

גליתוי

New member
חמוטל ואיילה מצוין שאתן בעניין!../images/Emo24.gif

חמוטל אני חושבת שזה יהיה מאוד מעניין לשמוע על התחום שלך!

פ י ו ל ה

New member
אז בכיף:)

אולי כדאי אבל שתכוונו אותי לאיזה דברים הייתם רוצים לשמוע שיהיו רלוונטים לעיסוק שלכם כדי שאוכל לנסות ולחבור למכנה המשותף. כיצד תרצו שאארגן את ההחלפות? האם לעשות זאת מבעוד מועד? או שאנחנו עושים משהו שם ומחליפים במקום? החשש שלי הוא פשוט שאנשים לא יוכלו להתחייב בוודאות להגיע או שיהיו להם פנצ'רים ויצטרכו לפספס את המפגש ואז יהיו כאלה שיביאו ולא יהיה להם למי לתת או כאלה שלא יקבלו בכלל... הכי טוב אולי יהיה אם כל אחד יכין בובה או מראש או במקום מתוך איזושהי סדנא, בלי לחלק שמות מבעוד מועד ואז נעשה שם את ההחלפות. כך שכל מי שמגיע, גם בוודאות יהיה זה שמכין. מה דעתכם?

גליתוי

New member
../images/Emo62.gifרעיון מצוין!

אני בעד להכין בובות בסדנא במקום, ככה שהתוצר יהיה מגוון ונוכל לתת אותן אחד לשני במקום!

למעלה