היי הנה תמונות מהשעת סיפור שלי היום

ayaly2

New member
היי הנה תמונות מהשעת סיפור שלי היום../images/Emo8.gif

אז ככה הזמנתי כמה חברות עם הילדים שלהם וכמובן משפחה, האמת באו כמעט כולם וזה היה נחמד מצידם בהתחשב בהתראה המוקדמת שלי
היה מאד נחמד הילדים שיתפו פעולה יפה,הגילאים היו מעורבים ובסה"כ ההורים והילדים נהנו. אך היה איזה קטע שהפריע לי הילד שלי הדגול היה גם אך הוא פשוט התרגש והתלהב שראה את חבריו מהגן שבאו והיה איזה רגע של חוסר ריכוז וזה הפריע לי אך מיד התעשתתי על עצמי והמשכתי והיה נחמד מאד. פעם הבאה אני פשוט חושבת שעדיף שלא יהיה בן משפחה נוכח כי זה יוצר מצב של "מותר להפריע כי אני מכיר אותך". אז הנה כמה תמונות וכמו שאומרים תמוה אחת אלף מילים אני נהניתי מקווה שגם אתם.
אז עד הפעם הבאה בכיףף ותודה לכל המפרגנים

היי איילה ותודה רבה

שלא שכחת לשתף אותנו בתיאור האירוע והתמונות כפי שהבטחת
יופי שהילדים שיתפו פעולה למרות הפרשי הגילאים ומשמח לשמוע גם על ההענות הרבה למרות ההתראה הקצרה ויותר מכך שזה הסתיים בהנאתם. האמת שדי ברור שלא מומלץ לקחת את הילדים ל" עבודה " כשהם קטנים מדי ללא השגחה של בעל, סבתא, חברה אחראית וכ'ו שמוכנים למצב כזה
וחוץ מזה לא שמעת שילדים
וכלבים
תמיד גונבים את ההצגה?
בטח אם הם שלך, כך שדי ברור ומובן למה יצאת מריכוז לרגע אבל החשוב הוא שהצלחת לחזור לעצמך ולהמשיך כאילו לא קרה דבר. האמת שמראש ציפיתי יותר לתמונות של הספר שהכנת ושל כל דפיו עכשיו אחרי שראיתי שאני כבר מכיר את סבתא לאה ( בובימה לא?
) הסקרנות לראות יותר את הספר גוברת... מעולה שזכרת להנות מחכה לתמונות נוספות ולדעתי לא הזכרת איזה סיפור סיפרת?

ayaly2

New member
היי דודיל'ה../images/Emo140.gif

אכן כן סבתא לאה הגיעה היישר מעבר לים
ומשם לבובימה ואז הגיעה אלי
כמו כן הכנתי לה משקפיים מנייר כסף ולגבי הספר
הנה תמונות..לגבי הפנים אין דפים פשוט הדבקתי ניילונית ובפנים שמתי את דף הסיפור שסיפרתי..בפעם הזו סיפרתי להם את כיפה אדומה
מן הסתם זה היה מאד משעשע שיניתי קצת את הסיפור..שיצא שבתא לאה וזאביק הזאב מכירים. ושסבתא לאה מכורה לפיצה
ועוד כל מיני הלצות..הניילונית לא מגבילה ואז אפשר לשים כל פעם דף חדש עם סיפור חדש.מקווה שכיסיתי את סקרונותך..מתה עליך ותודה שאתה שם ושעודדת אותי אני כאן חלק בזכותך

איילה - תודה על המאמץ לספק את סקרנותי

וכך עשית! אני מציע לך ולמי שיקרא לאמץ המשך את הרעיון\ מחשבה שלי לגבי פנים הספר וליצור לשעת סיפור מומחזת אחרת שתעלה ספר גדול שגם דפיו הפנימיים ישמשו להמחשה...מעיין סוג של מיני תפאורה, אולי להוסיף דמויות ש" יתחבאו " בחלק מהדפים ויצאו ברגע המתאים, יש בזה כ"כ הרבה אפשרויות ואופציות נוספות אז סתם זורק לך ולאחרים כמה רעיונות שיעזרו אולי לפיתוח הנושא. תודות רבות על המחמאות אם הצלחתי לעודד ולתמוך בעת הצורך - הרי זה שכרי היקר מכולם!!!

היי איילה !!

כייף לשמוע על החוויות ולראות את התמונות
השתמשת גם במוסיקה או הפעלה ? איך שילבת את זה ?? נשיקות חגית

ayaly2

New member
היי חגיתוש ../images/Emo13.gif

אפילו שדיברנו בטל' לפני כמה רגעים
בכל זאת אני עונה לך ולכולם..לא השתמשתי עם מוסיקה מכיוון שזה לא היה מתאים לאופי המקום אך אני ובעל המקום עובדים אל איזה פרויקט שיכלול גם עוד כמה אלמנטים ואשמח ליידע

טלין3

New member
המון תודה על ערב מהנה....

וגם סליחה שילדים שלי הפריעו לך.מקווה שלא הרסנו לך את הכל.פשוט הם מאוד התלהבו ונהנו מאוד במוחד בת שלי.היא אמרה במילים מדויקות -זו היתה מסיבה הכי טובה בחיים שלי. גם שמתי לב שילדים יותר קטנים מילדים שלי בגילים 3-4 ישבו בלי לזוז עם עניים פקוחות .זה כבר אומר יותר מאלף מילים של בת שלי שזו היתה הצלחה שלך עם כל ההפרעות.כי מי אם לא אני יודעת כמה קשה להם בגיליים האלו לשבת בשקט אפילו שתי דקות. אז בהצלחה בתחילת הדרך שלך גיסתי היקרה נשיקות חמות ממני וילדים

ayaly2

New member
תודה לך על הפרגון גיסתי היקרה../images/Emo140.gif

ואל תתדאגי לא הרסתם כלום
ואני שמחה שהגעתם וששיתפתי אתכם בחוויה הזו וברגע שתהייה עוד שעת סיפור אני אשמח אם תבואו שוב אוהבת גיסתך
ואל תשכחי שאני עדיין רצה שתבני לי בובה

למעלה