היי!העתקתי מהפורום של מקפליי..משחק מזה מגניב!

RockStar2

New member
היי!העתקתי מהפורום של מקפליי..משחק מזה מגניב!

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה? מה הייתם עושים? HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת? ולמה? לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? ייאלה תענו !!!! D:

Rose131

New member
D:

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה?ברור
אם כן, מה היית עושה על הבמה?שאלה טובהXDDDD אמ. לוקחת את וילה אל מאחורי הקלעים?
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) לאב מטאל! ולמה?כי השירים נשמעים הכי טוב, הלהקה נראית הכי טוב, וכי בא לי.
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה?וילה מה הייתם עושים?המחשבה הראשונה זה דברים שלא לכתיבה בפורום. ובעצם, הייתי? לא חושבת. סביר להניח שהולכים לטייל איפהשהו ולדבר. יש לי חשק עז לדבר איתו.
HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?מההה. מה להעיף. ולמה?! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?האקוסטית של וילה. ומצד שני זה לא יהיה נחמד. חפיסת סיגריות? את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות? וילה ולינדה ומה הדבר הראשון שהיית עושה?פורצת בהתקף פאנגרליות צווחני והם היו בורחים במהרה.
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת?one last time, it's all tears ו.. אמ.. זהו. ולמה?כי הם חרא. לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה)לינדה לשיער הגולש הארוך. בלי ראסטות! וילה.. אמ.. אני מניחה שלאב מטאל. למרות שגם DS&BH זו תקופה נחמדה.. דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? את הנשמה שלי, דהה.

Rose131

New member
לא כדי לעשן! למזכרת!

סיגריות של וילה זה כמו איזה.. אנערף, הצלב שצלבו עליו את ישו

inbal287

New member
אהבתי../images/Emo6.gif

פרום מקפליי, הנוסטלגיה
. הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? ברור! אם כן, מה היית עושה על הבמה? הייתי שרה איתו כמה שירים, רוקנרול כמו שצריך
. קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) לתקופה של לאב מטאל
ולמה? התקופה שהכי אהבתי מבחינת הלהקה - ההופעות, הראיונות, דרך הפרסום... הכל. פשוט הכי מתחברת אליה. אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה? וילה, דה. מה הייתם עושים? הייתי מדברת איתו על הכל - החיים שלו, הרעיונות שלו, ההשראה שלו. הייתי מבקשת שיספר לי את הסיפורים מאחורי כלמיני שירים. הייתי כותבת איתו שיר, הייתי שרה איתו. קיצר, הייתי ממש מנצלת את היום הזה
. HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אף אחד. ולמה?! מה זה השטויות האלו? הימ לא שלמה בלי אחד מהם... אני לא מסוגלת או רוצה להעיף אף אחד. הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את מחברת השירים של וילה
. את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות? וילה וליילי ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אומרת שלום
. אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת? ולמה? אה אה. לא קיים. אמנם יש שירים שאני אוהבת פחות אבל את כולם אני אוהבת במידה כלשהי! לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה)
וילה - תקופת LM, ליילי - תקופת LM, מיגה - תקופת DS&BH, גאס - הוא תמיד עם קרחת!, ברטון - תקופת LM (לא שזה משנה, הוא תמיד נראה אותו הדבר
|). דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? סקיצה שלי [מנצלת את ההזדמנות
], ומכתב מהפורום
.

Wrath Within

New member
../images/Emo11.gif

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? הייתי עולה, ושרה עם וילה. קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? ולמה? לתקופה של the funeral of heart כי באופן נורא שטחי וילה היה שם הכי חמוד וחתיך :} אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה? וילה מה הייתם עושים? סקס HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אף אחד ולמה?! כהדגש|ככה! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את וילה. את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות? וילה וליילי ומה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשה מגונה? אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת? ולמה? one last time, the heartless, the 9th circle חסרי טעם משעממים ואני שונאת אותם. לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? של וילה ב- funeral of hearts דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? כאפה.

FFTL

New member
נחמד../images/Emo3.gif

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? תאכלס לאנראלי. אני מתביישת XD אם כן, מה היית עושה על הבמה? קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? אמממ..או RR או לאב מאטל, נראלי התק' הכי טובות.
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה? והדגש|ווילה.
מה הייתם עושים? שאלה טובה, זורמים!
HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?
ולמה?!
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? אממממממממממממ..משו שימושי כזה שהם משתמשים בו מלא, נגיד מצית אומשו
או אם נגזים אז תג'יטרה חחח D:
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? ווילה ומיקו[גיטרה
]
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת? ולמה? לא יודעת..מסובך מידיי:] לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) ווילה - תקופת לאב מטאל. :) מיקו - ראסטות של עכשיו...הן ארוכות יותר, יותר יפה! D: מיקו - עכשיו. :] ברטון - איך שהוא תמיד. סקסי.
מיקה - ממ..רגיל XD
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? דורש מחשבה, אין לי כוח><

My winter rose

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? בהתחלה הייתי מסמיקה כמו טיפשה, אבל ברור שהייתי עולה. אם כן, מה היית עושה על הבמה?נדחפת ליד וילה, ושרה איתו. קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? דארק לייט. הי הכי הכי הכי אוהבת את התקופה הזאת. כל שיר מהאלבום הזה פשוט מושלם. אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה?וילה, לגמרי. מה הייתם עושים?מוצאים איזה פארק מבודד ומדברים. הוא נראה אחד שכיף נורא לדבר איתו. (ואני מאד מאד מאד אוהבת את הקול שלו והמבטא שלו כשהוא מדבר. הוא כל כך רך ונעים.)אוה, ואולי עוד כמה דברים שלא מתאימים לפורום
HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?אףאףאףאףאףאףאףאףאףאף אחד ולמה?!כי ככה
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות?וילה ולינדה
ומה הדבר הראשון שהיית עושה? מתנצלת על ההטרדה, ומבקשת תמונה וחתימה. ואם אני לא אהיה מעולפת מרוב התרגשות, אז גם מזמינה אותם לקפה
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת?רק סונג אור סודיסייד. ולמה?הוא נראה לי קוטע את הרצף של ונוס דום. (למרות שאני אוהבת אותו מאד). לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) וילה- רזורבלייד, הוא פשוט כ"כ יפה שם. ולינדה- שיער חלק
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? כנראה את הציור הכי הכי מושקע שלי שהייתי מסוגלת לצייר, ומכתב שבו אני מתחננת שיבואו להופעה בארץ

5ifi

New member
אה!

song or suicide?!?!? בואי מכות!!!! למי אכפת מהרצף של האלבום! השיר הזה הוא ה- שיר. סליחה על ההתקפה

My winter rose

New member
אמ, לא מתה על השיר.../images/Emo203.gif

הוא פשוט תוקע תרצף, וגם לא כל כך טוב
בואי, למדתי טאקוואנדו

Rose131

New member
אבל הוא ממש מדהים!

הוא מעביר כ"כ הרבה רגשות בכ"כ קצת מילים וכ"כ קצת מנגינה. דקה אחת שיכולה לגרום לי לדמעות וסערת רגשות. וואני אני נשמעת דרמה קווין מטומטמת, אבל באמאשלי, זה פשוט שיר.. וואו.

5ifi

New member
נושא...

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? ברור.. אם כן, מה היית עושה על הבמה? חח.. מה שהיה בא לי...בטח בוכה... קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? הייתי חוזרת ל...דארק לייט... כןכן... כי אני מתה על השיער הקצר של וילה ועל הלחיים השמענות שלו!! וכל השאר מילא לא משתנים... וכי ככה. אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה? נו באמת... בואו נחשוב...אה! וילה!! מה הייתם עושים? דבר ראשון- ביקור במכון יופי, מרפאת שיניים וסדנת גמילה של מעשנים... אח"כ הייתי שמה אותו בכלוב מעל המיטה שלי ומכריחה אותו לשיר יום ולילה. HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אויואבוי. את השומנים של מיג'ה. ולמה?! כי אייייכס?! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? חלילה וחס. לא גונבים. הייתי מ ש א י ל ה... אה...לוידעת... את הסלולרי של אחד מהם- ככה שהם יתקשרו אליי! את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות? וילה ובורטון. ומה הדבר הראשון שהיית עושה? צורחת!!!!!!!!!!!!!!! אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת? ולמה? את when love and death embrace & for you כי כולם אוהבים אותם ואני לא מצליחה למצוא אפילו סיבה אחת לכך. הם באמת מכוערים. ואת dont fear the reaper כי הוא מטומטם. לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) אמממ.. זה פחות או יותר אותו דבר כמו השאלה ההיא למעלה... דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? מכתב ארוך ושתפך ובסופו תחינה נואשת: בואו לארץ הקודש!!! ווי לאב יאאא!!! אוי, גאד.. זה יצא יותר מטומטם ממה שזה באמת... נו שיהיה.

So Divided

New member
יואו, זה שאלון מיוחד. <:

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? -- האמתי שלא. הייתי מתה להיות קרובה לוילה, ללמוד להכיר את הבנאדם והכל, אבל בעיקר הייתי צוחקת, ולא מבינה מה הוא רוצה ממני. אבל לא, לעלות - לא. אם כן, מה היית עושה על הבמה?--
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של HIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) -- אומגד, לתקופת לאבמטאל, כלכך. ולמה? -- כי, טוב, המוזיקה אז הייתה הכי טוב. ולא לדבר על זה שהם נראו נפלא, והופיע נפלא במיוחד אז.
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי HIM... מי זה היה? -- וילה. מה הייתם עושים? -- שאני אפקסס לך, כפרה?
HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? -- אומגד שלא יעשו את זה! <: נו, ואם חייבים, אז את גאס. לצערי. ולמה?! -- כי, טוב, יש מתופפים טובים ממנו+הוא הכי פחות בולט ומשפיע על הלהקה, כקבוצה.
הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? -- נו במת, אני לא עושה דברים כאלה!
. לא סתם, בטח הייתי לוקחת את החומר לדיסק הבא.
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM. את מי היית רוצה לראות? -- רגע, זה בטוח שיש לשאלה הגיון? כי אני לא רואה אותו. האמת, אני חושבת שוילה יהיה עסוק מדי להתייחס אליי, אז הייתי רוצה לראות את ברטון. עפ"י מה שיצא לי לראות, הוא מקסים סתם ככה עם קהל. ומה הדבר הראשון שהיית עושה? -- מחבקת אותו? מנסה לדבר פינית עילגת? כן, בסגנון.
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM. איזה שירים היית מוחקת? -- אמ, 1. Join Me in Death. 2. And Love Said No. 3. Venus (In Our Blood). ולמה? -- הוא לא גאוני כמו שאר השירים, אבל לעומת זאת, מקבל יותר צומי מרוב השירים האחרים. הוא סתם מעפן. הוא ביסייד שלמזלם זה מה שהוא, רק בייסיד.
לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) -- אמ, אני לא חושבת שהשיער של רובם - חוץ משל וילה/לינדה - השתנה ממש. לוילה הייתי מאריכה קצת, ונותנת לו קצת גליות. לברטון הייתי מחזירה את הראסטות הארוכות, ומבהירה טיפה את הבלונד, כי הוא הגיע לגוון שטני... מלוכלך. זה לא נעים לעין, בעיקר עם ראסטות.
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית מביאה למי מהם? -- אמ, אני חושבת שלא הייתי מביאה דבר אישי לכל אחד, כי זה לא באמת ישנה להם, זה בטח יזרק בין שאר הדברים. וגם לא משהו שקשור ישירות להימ. אולי, אולי... אני לא יודעת, איילינרים?

linkintrance

New member
../images/Emo41.gif

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה?יאפ אם כן, מה היית עושה על הבמה?אני דיי מעפנה בקטעים כאלה בטח משהו שהוא היה מבקש לעשות חחח קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה?לתקופה של לאב מטאל...לא יודעת....שירים טובים,מראה מעולה..בלי שגעונות זקן למניהם.היו הרבה ראיונות איתם באותה תקופה. אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה?וילה.. מה הייתם עושים? HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת? ולמה? לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם?

linkintrance

New member
למה למה למה זה שולח לפני הזמן

משהו בהחלט שונא אותי. אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה?וילה.. מה הייתם עושים?אווווווו...מה לא היינוט עושים חחחח ..סתם. אנא ערף, הייתי רוצה לנהל איתו שיחה רצינית. לא יודעת על כל דבר. מעניין איך הוא בתור בן אדם, איך הוא יתייחס לבן אדם פשוט כמוני, לא לעיתונאי או חבר. HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?אף אחד. ולמה?!הם אחלה ביחד. לא רואה משהו שיכל להחליף אחד מהם הלכת לתומך ברחובות פינלנד ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?חולה\מכנס\גיטרה. את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות?ליילי ווילה. ומה הדבר הראשון שהיית עושה?קופצץ על שניהם בבת אחת. אני בהחלט מסוגלת. אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת? ולמה? לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) ווילה- לתקופה של אוז פיונרל אוף הארטס. מיג'ה בכלל לתחילת הלהקה לינדה לתקופה של 2003 ההופעה של גון ויד' דה סין ברוק אמ רינג\פארק. לא זוכרת כבר. דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם?בטוח הייתי מכינה אלבום שלהם מכל מני תמונות או איזה סרטון וידאו ...לא יודעת. אני חסרת יצירתיות ואם היו שואלים אותי באמת שאלה כזו, בהחלט לא הייתי יודעת

יאי../images/Emo71.gif

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? ברור D: אם כן, מה היית עושה על הבמה? רב הסיכויים שהייתי מתביישת אבל אם לא,הייתי שרה קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? תקופת לאבמטאל ולמה? כדי להזהיר אותם שלא יוציאו את דארק לייט
וכי וילה הכי סקסי שם אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי HIM.... מי זה היה? וילה מה הייתם עושים? מטיילים ומדברים וזה. ולא הייתי מתנגדת לאיזה הופעה פרטית D: HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אף אחד ולמה?! כי צריך את כולם? הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את הגיטרה של וילה! או איזה בגד P: את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות? וילה וליילי ומה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת וצורחת וזה אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת?play dead ,love you like i do, sigillum diaboli ולמה? כי הם גרועים לדעתי. לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? לאבמטאל! דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? בטח איזה משהו מיוחד שהייתי מכינה,אולי אלבום? D:

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

הלכת להופעה של HIM, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? לא הייתי עולה , מה יש לי לעשות שם? למרות שלא נעים לא לעלות כשביקשו >< קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה שלHIM שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? לא הייתי חוזרת אני אוהבת את כל התקופות ובמיוחד שינויים וגיוונים אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחבריHIM .... מי זה היה? מה הייתם עושים? וילה, כל מה שבראש שלו HIM מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! לא דעת לא ממש התעמקתי בחברי הלהקה הלכת לתומך ברחובות לונדון ולפתע נתקלת בבית של וילה\מיקו\מיקו\גיין\מיקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? חוץ מזה שלא הייתי גונבת/נכנסת/מנסה אפילו בנימוס אבל אם כבר ונופל לידי שיהיה תחתונים בשביל הצחוקים >< את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי HIM את מי היית רוצה לראות? וילה ומה הדבר הראשון שהיית עושה? בדיוק כמו שראיתי את ג'רארד , כלום, סתם אבהה בו ואלחץ למוות מהעניין. אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי HIM...איזה שירים היית מוחקת? ולמה? לא יודעת. לו היית מעצבת השיער האישית של HIM והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? הוא היה אחלה בדיסק של רזרבלייד (אבל הוא תמיד חתיך אז מה זה משנה?) דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את HIM ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? יותר נכון מהייתי נותנת לדוד וזה 2 כאפות ואומרת לו שיקח אותי להופעה . ובמקרה הרע מכתב שבו יהיה כתוב "בואו לארץ אתם אחלה" וזהו.

Sensorium

New member
אוקיי, אני מודעת לעובדה שאני לא פעילה

ולא נהפכת לפעילה יותר על ידי כתיבת ההודעה הזאת X: אבל אני חייבת לכתוב את הדבר הראשון שעולה לי לראש ואני חושבת שזה מגעיל
. באמת. אבל... היינו צריכים לשמור כל שאלה לשרשור חדש XDDD ואז היה לפחות נראה קצת יותר פעיל. אני בפנימיה ואין לי מחשב רחמו עליי

למעלה