היי הפסקות חשמל הערב

BellA עלמה

New member
היי הפסקות חשמל הערב

בסביבות 17:00 -18:00 גם לכם היה? (אצלי ר'ח חשמונאים וראיתי גם שבבר אילן היה חושך) ניסיתי להתקשר ל107 (?) ולא היה אפילו צלצול . חשבתי שאולי טעיתי במספר? זו לא פעם הראשונה שיש הפסקות חשמל של כל האזור האם אי אפשר להודיע איך שהוא לתושבים שהעיניין בטיפול? (רכבים שיעברו באזור עם רמקול או משהו)

ארזS

New member
חיובי.

ניסיתי להתקשר גם למוקד 103 של חברת החשמל אבל היה תפוס שם כל הזמן.

למה חייגת 107?

בהפסקת חשמל מחייגים 103. כ"כ, יתכן - אם יש לך קו הוט ודומיו או מכשיר טלפון אלחוטי - שאין קן / צלצול בגלל הפסקת החשמל.

BellA עלמה

New member
למה 107

כי זו הייתה הפסקת חשמל אזורית (חשמונאים + בר אילן ואולי עוד רחובות שאני לא יודעת אלהם) וכן אני יודעת שבטלפון אל חוטי אי אפשר להתקשר שיש הפסקת חשמל לכן ניסיתי בטלפון הרגיל וגם הנייד. ולא היה טפוס אלה לא היה שום צליל בכלל

ארזS

New member
חנה קראי את תגובתי

ותביני שכשיש הפסקות חשמל קשה מאוד להשיג את 103 [מנסיונות רבים במקרים רבים].

ארזS

New member
מתברר שהיו הפסקות חשמל

גם במקומות נוספים ברחבי הארץ עקב תקלה בחב' החשמל.

p a l o m a

New member
לא מבינה מה יש להתקשר לחברת החשמל

הריה באאאאררור שהענין בטיפול, כי מישהו לפניך כבר התקשר, ובכל מקרה הם קורסים מנסיונות ההתקשרות. אז יושבים ומחכים עד שהחשמל חוזר, ובא לציון גואל וגם חשמל... ו הפסדנו חצי מהראיון של עליזה אולמרט. וגם המחשב יכול ממש לההרס מהפסקת חשמל פתאומית, וכבר שמעתי שחברת החשמל מזכה את אלה שנפגע להם המחשב בגללם. שבוע טוב על עם ישראל. אמן!

a r t h e m i s

New member
ביזור חברתי

את מזכירה לי תופעה פסיכולוגית הידוע כ "ביזור חברתי". הרי אם כולם יחשבו שמישהו אחר כבר התקשר אז אף אחד לא יייתקשר. אם תקרה תאונה והנוכחים ינהגו לפי קו המחשבה הזה, אף אחד לא יקרא לעזרה. חברת חשמל, זו הגובה מאיתנו סכומי עתק ועובדיה אינם משלמים חשמל, אמורה לתת מענה לאלפי תושבים בו-זמנית. אז מה ז"א "קורסים מנסיונות התקשרות"?? בקיצור- אם למישהו יש הפסקת חשמל וזו אינה מקומית (פקק שקפץ) מן הראוי שייתקשר לח. חשמל !

BellA עלמה

New member
לא חברת חשמל

אלה המוקד העירוני 107 כי זה אזורי ולא מקומי אני משלמת לעירייה מספיק כדי שתספק חשמל לרחוב ולדירה (לא לי אישית). ואם יש תקלה העירייה צריכה לטפל שוב אם זה בעיית חשמל בדירה הפרטית שלי אתקשר לחשמלאי ואטפל בעצמי אם זה אזורי זו לא האחריות האישית שלי ועלי ליידע את העירייה נקודה

a r t h e m i s

New member
ממש לא נכון

את חשבון החשמל את משלמת לחברת חשמל ולא לעירייה. הווה אומר= ספק החשמל הוא חברת חשמל ולא עיריית רעננה. אכן, מן הראוי לעדכן את העירייה, אבל לא לצפות שהיא תטפל בזה!

מה שאת מספרת נקרא attitude

מה זה "אני משלמת מספיק כדי שתספק חשמל"? את מייצרת לעצמך תסכולים בכוונה, כי פנית לגורם הלא רלוונטי ואת מצפה מהעירייה לספק לך חשמל? נו, באמת.

ארזS

New member
ועוד איך חברת החשמל !!!

לא העיריה מספקת את החשמל אלא חברת החשמל !

למעלה