היי, הצטרפו למולדת...

Moledet972

New member
היי, הצטרפו למולדת...

עוד מעט כבר נפתח הסניף של "מולדת" באריאל, הגיע הזמן שתצטרפו!

תסלח לי חתיכת.....עזוב אני לא אקלל

למרות שאתה ממש מעצבן אותי, אתה מוכן להפסיק לדקלם משפטים שהתקשורת השמאלנית האכילה אותך? אתה קראת פעם את מצע מולדת שאתה מדבר? אתה יודע מה העקרונות שלה? אתה יודע מה הכוונות שלה? אני מניח שלא, אז פשוט תשתוק! ברברנים-בלי-שמץ-של-מושג סאקס!

התקשורת מגיוסת, ממש לא שמאלנית.

אולי אם היתה שמאלנית לאנשים בארץ היה קצת יותר הגיון.

סליחה, למה אתה כאן?

לא נראה לי שהפורום מיועד לאנשים שרוצים להביע את דעתם הפוליטית בקשר לעצם הישיבה באריאל\בשטחים מההודעה שלך אפשר להבין שאתה אומר שהימנים לא הגיוניים אז תסלח לי מאוד, מר שרימפיניון, אבל אנחנו הרבה יותר הגיוניים ויודעים איך לטפל במצב, מאשר כל אותם שמאלנים שחיים להם בבועה ורודה (או צבועה בצבעי הגאווה במקרה שלך) וחושבים שאם נחזיר שטחים אז זה יפתור את כל הסכסוך הזה, סכסוך של למעלה מ-50 שנה שהתחיל הרבה לפני ה"כיבוש", כהגדרתכם

עובדה שהשרשור עדיין

קיים ולא נעלם במיסתוריות(פוף!
). תודה שהיית לראשון כמעט שכתב את הניק שלי נכון. רק עשה לי טובה, אל תתיימר לדעת מה אני חושב יותר מידי, אתה די גרוע בזה.

Moledet972

New member
מה, יש פה רק שמאלנים (סמולנים) יפי

נפש. ועוד ב"התנחלות" באמצע השומרון... www.moledet.org.il

סרגיי !!!!ה-smallלנים

האלה לא משלנו אלה סתם אנשים ללא טעם לחיים שאין להם כנראה מה לעשות....אצלנו יש ימין ברוב של 92%. שזהו האחוז הגבוה ביותר בשומרון... כל יפי הנפש פה הם סתם אנשים שלא שייכים ליישוב הנחמד שלנו ונכנסים לפה רק כדי לעורר פרובוקציות......

למעלה