היי התגעגעתי אז באתי לומר שלום

היי התגעגעתי אז באתי לומר שלום

למרות שבטח אף אחד לא זוכר אותי.... אוף איזה יאוש ... דווקא שלא חיפשתי ולא התעניינתי רק רדפו אותי צירופי מקרים דברים שידעתי לבד וחלמתי וקרו אחד לאחד ועוד הרבה צירופי דברים שדווקא לצערי כמה מופלאים שהיו וגרמו לי להאמין מעבר לכל ספק הובילו אותי לנקודה מאוד אפלה בחיי ועם זאת דווקא קיבלתי הכל בהבנה וידעתי שזה איכשהו מה שהיה אמור לקרות מעין הבנה כזו לגבי כל מיני דברים רעים שבסופו של דבר כנראה שהייתה מטרה לכל (בטח אף אחד לא מבין על מה אני מקשקשת אבל אני כן...) ומאז ככל שאני מנסה אני רק מתרחקת יותר...
כאילו זהו הושגה המטרה האומללות וההבנה ואין יותר מסרים ...
בשום דרך שהיא מנסה לחלום לקבל מסר להתרכז וכלום ללא ספק אם יש אלוהים הוא סיים את דבריו איתי ... ואני יודעת בוודאות שלא דימיינתי... (לא אלוהים לא דיבר איתי...למי שתוהה אם איבדתי את שפיותי אבל הייתי מחוברת טוב כנראה ) אבל אחרי כל הניתוק הזה אני מתחילה לחשוב שאולי כן התיחסתי יותר מידי סתם לדברים שקרו באופן מופלא כמכוונים?! זה למה לא הייתי פה כל כך הרבה זמן........

orene11

New member
אם תסתכלי על השם שבחרת תביני...

גם שמות שאנו מסגלים לעצמנו יש להם כח מסוים בעולם הזה ובמקרה שלך את בחרת להיות "חתולה מכושפת" ואפילו אם זה רק בשביל תקשורת באינטרנט או איזה פורום מסכן, הרי כל דבר שאנו עושים חושבים מרגישים משפיע על מהלך חיינו אז אל תתפלאי שאת לא רואה את התמונה הגדולה של חייך מפני שבעזרת השם את מושכת כוחות שנכנסים לחייך ומשפיעים בהתאם לשם במקרה שלך אבל לא רק, כמובן שיש לך עוד מרכיבים כמו השם האמיתי שלך וכ"ו. אני ממליץ לך להחליף את השם בשם יותר מאיר עיניים ולעשות טקס קטן ולבקש להשתחרר מן השם הקודם ולהגיד שאינך צריכה אותו עוד ואת מודה לכח שעומד מאחוריו. כל טוב ובהצלחה אורן.

נקודה מעניינת

האמת לא חשבתי על השם הזה מאז שנרשמתי לפני שנה וזה היה בשיא הבלאגן ובאמת הרגשתי כאילו יש עלי כישוף כי היו לי מחשבות שהם ממש לא אני והמעשים שעשיתי גם כל כך לא היו אני ...ולמרות שבסוף חשבתי בהגיון וחזרתי לעצמי כאילו משהו ממה שעברתי הותיר משהו שקצת השתלט לי על הנשמה ובאמת עם הזמן זה לא עבר רק התגבר רק שלא חשבתי על זה כל כך.....באמת נראה לכם שזה הבעיה סה"כ שם? סה"כ השם הזה כבר חלק ממני כמעט חלק מהזהות שלי ולצערי הבעיה התחילה לפני השם רק בגלל כל מה שעבר עלי הצטרפתי לפה ואף אחד לא העיר לי על זה.... להפך אנשים חושבים בדר"כ על מכושפת בתור המשמעות הטובה של קסם טוב...אתה הבן אדם הראשון ששם לב למשמעות האמיתית של השם שלי אני לא יכולה להחליט שהשמעות שלו חיובית דווקא? ומה הקשר לשם האמיתי בכלל? לצערי שיחרור מהשם גם אם הייתי יודעת איך עושים את זה לא נראה לי שיעזור
נראה לי שמה שישוב לי על הנשמה יותר גדול מזה דבר שני מפחיד אותי כרגע להתעסק במשהו מיסטי בהריון.. (אל תצחקו עלי אבל אני לא יכולה להוציא משהו שלילי ממני אל התינוקת שלי?הרי היא גם חלק ממני)

אויש .... הרגע בדיוק

רציתי להוסיף שאני מעדיפה להחליף כבר את השם האמיתי שלי שאליו אני לא קשורה כלל ולא מרגישה מחוברת (שולמית)חשבתי לעצמי מי זאת בכלל סתם איזה כוסית משיר השירים... אז רציתי לבדוק בינתיים מה הוא מסמל.. וללא ספק אחרי שקראתי הרגע את שיר השירים ופרשנות ואו זה היה מוזר זה ממש חלק ממני גם הפשט וגם הדרש ואני לא מדברת על התיאורים החיצונים שלה אלא הדמות עצמה (שאני לא אפרט על קוי הדמיון בינה לבין חיי) וגם במבחינת הדרש של עם ישראל שאלוהים מצא אותו בחר אותו דיבר אליו ואז הוא בעצמו מחפש את אלוהיו ומתענה ואלוהים אינו עונה לו (איזה פחד..) פשוט מוזר.... מעניין אם זה אומר משהו.... וואו

or bahir

New member
../images/Emo39.gifיקירתי, הוא לא אמר שזה שלילי

אלא זה פשוט מה שזה: "חתולה מכושפת", כלומר אינה נמצאת בשליטה, אולי זה קשור להיבט המיני בחייך שאת נשלטת במיטה כלומר מכושפת. בכל מקרה הפירוש הפשוט הוא שמכושפת שווה נטרול עצמך, באומרך דבר כזה את כאילו מסכימה שכוחות חיצוניים ישלטו בך וכוחות חיצוניים מזהים אותך כמישהי פוטנציאלית לשליטה, כוחות חיצוניים זה לאו דווקא משהו רוחני ונסתר, זה יכול להיות חברה טובה, בעלך, או כל אדם שאת במערכת יחסים מסוימת איתו. אני רוצה להטיב עימך בהריונך ולכן אני משתדל להיות מדויק ולא לבלבל לך את המוח עם דברים שאולי כרגע אינם משאת נפשך אך חשוב בכל מקרה שתורידי את השם הזה ותיכנסי עם שם חדש מהפעם הבאה, חוץ מזה השם "שולמית" הוא שם עוצמתי והייתי ממליץ לך להופיע איתו אך עדיין זה בגדר עצה בלבד ואיני יכול לשנות בשבילך אני יכול רק להראות לך ואת תחליטי מה מתאים לך. שתהיה לך לידה קלה ונעימה. "אתם יכולים ליצור את מה שברצונכם, העתיד אינו מוכתב מראש"

חח דווקא לא התכוננתי להיבט

המיני וגם לא נשלטת במיטה בכלל ..
אבל אם לזאת הכוונה אני יותר חזקה מהשם... ואני מאמינה שלכל אחד יש שליטה בחיו בלי קשר לשמות ואני לא פוחדת מאנשים ומשליטה שלהם עלי להיפך דווקא בדרכ קולטת אנשים טוב מאוד ולא נופלת מכל כריזמתיות שמפילה את כולם אלא יודעת להסתכל על אנשים לפי האופי שלהם ולכן זה לא מדאיג אותי..... זאת אני .. כמו שאדם שהוא עני לא יתחזה לעשיר וזה לא אומר שכל חייו נגזר עליו לחיות בעוני וזה שאדם עצוב הוא לא צריך להתחזות לשמח וזה לא אומר שהוא לא יהיה מאושר זה השם שלי זאת אני ... וזה לא מה שימנע ממני להתפתח ולגבי הדברים שניתן לשלוט עליהם אני בשליטה מעולה רק הדברים הבלתי נשלטים זו הבעיה..אבל זה כאמור אף אחד לא יכול לשלוט

גריני

New member
ברוכה השבה, ../images/Emo108.gif

זוכרת אותך, בוודאי שזוכרת! לפעמים צריך להפסיק להתעסק בזה, להפסיק לבקש, להפסיק לפרש - פשוט להניח בצד את החלק הרוחני שלנו. מכירה את התקופות האלה מעצמי... זה מבאס ולא כיף, אני יודעת. אבל - כשתהיי מסוגלת להניח לזה, לזרום עם החיים - בחלק הפיסי שלהם - ברגע מסויים זה פשוט יחזור. ועוד משהו - לפעמים יותר מידי "צירופי מקרים" מובילים למקומות לא טובים, אולי כי זה מנתק אותנו מהמציאות הפיסית ומושך אותנו יותר מידי אל העולם שמעבר, ואולי משהו אחר שאני לא יודעת להסביר, אבל גם את זה חוויתי... כן, בהחלט ייתכן שחלק מהדברים לא היו מכוונים ושרק המודעות שלך לכל מה שקורה "חיברה" הכל יחד. כשאני עברתי תקופה כזו, הגעתי למחוזות... שלא תדעי.... זה הגיע כמעט לשגעון רדיפה.... ואז הבנתי שהגזמתי בזה. לקחתי פסק-זמן. החלטתי שאין יותר מסרים (לא חיפשתי אותם, ואם היו - פשוט התעלמתי) - התרכזתי בפיסי בלבד, והיום אני נזהרת מהגזמה בעניין ה"חיבורים" האלה. נדמה לי שזהו אחד השיעורים שלנו - כישויות שאמורות לשלב את החומר עם הרוח, לדעת לשים גבולות ולא להגזים בשום צד שהוא. מקווה שעזרתי במשהו

למעלה