היי התגעגעתי בטירוף עוד מעט אתפננה.

dviridit

New member
היי התגעגעתי בטירוף עוד מעט אתפננה.

שאלת ספוילר למטה דרו חזרה כבר.??

היום../images/Emo70.gif

דרו המקורית האחת והיחידה קמה לתחייה! חבל שזה בא ביחד עם לילי והגֶרבר שלה (סיד
) התגעגענו, בייחוד שכל הזמן הזה התרוצצה במחוזות ג'נואה אחותה המאוסה אוליביה, שנמצאת אצלי ברשימה השחורה
חוצמזה בכלל הפרק עמד בסימן ערב הורים-ילדים. מה בילי אמר שהקפיץ כ"כ את ג'ון? כי זה היה יותר חזק מויאגרה!
אף פעם לא ראיתי אותו כזה מתלהם... ויכול להיות מגניב אם ג'ל וג'ון ילכו ראש בראש ולכל אחד יהיו תוכניות שונות לגבי בילי... ויקטור צועק, אמנם היה ראוי שידע מה המצב, אבל רק בגלל ההתנהגות שלו בחודשים האחרונים מגיע לו הלקח הזה. ניק וויק ראש בראש מחר, למי תשלחו SMS?

Dawn12

New member
איזה פרק! ../images/Emo45.gif

כל כך הרבה דברים שאנחנו מחכים להם הרבה זמן קרו היום ביחד! המסיבה של מק מתכננים את האירוע הזה כל כך הרבה זמן שכל החשק כבר יצא ממנו. הדבר המעניין באמת במסיבה הזאת יהיה לראות מי יגיע. ראול הוא האדם היחיד שנמצא בקשר עם מקנזי כרגע, מאיפה יצוצו כל האחרים? מי בכלל מכיר את מקנזי? ויקטור מגלה ידענו שזה רק עניין של זמן עד שניק וויקי יאלצו לספר לשפם את האמת. הסצינה היתה בדיוק מה שניתן היה לצפות ממנה. טוב שסיימנו עם זה, אפשר לסמן
דרוסילה חוזרת!! ברגע שראיתי את מילאן (הם השתמשו בזה גם כשבראד חזר לסדרה) ציפיתי לראות את השחקנית המחליפה של דרו, אבל להפתעתי ויקטוריה הופיעה בכבודה ובעצמה! (הבנתי את זה רק אחרי שהיא התחילה לדבר, כבר הייתי משוכנע שהם הצליחו למצוא שחקנית שנראית בדיוק כמוה
). אז מסתבר שהפרקים עם השחקנית המחליפה יגיעו רק בעתיד, אבל למי אכפת? דרוסילה חזרה! כמה טוב שבאת ה
ה!
המסיבה של ג'יי טי
לא ידעתי שזה יקרה באותו ערב של המסיבה של מקנזי, אבל סוף סוף זה קורה. זו המסיבה שבה בילי משתכר וכמעט מת מהרעלת אלכוהול. זו המסיבה שבה בריטני וג'יי טי מתגלים במלוא כיעורם. זו המסיבה שבה ראול מגיע להציל את חייו של בילי. והכי חשוב - זו ההתחלה האמיתית של הסיפור בין מק ובילי. הגיע הזמן! והכי חשוב - ג'יל הורידה את הגבס!

../images/Emo58.gif בקשר למסיבה של ג"י.טי

במסיבה הזאת ג'יל תבין כבר שבריטני אשמה ושהיא לא טובה בשביל בילי?

Dawn12

New member
ממש לא

הרבה מים עוד יעברו בירקון עד שנזכה לראות את הרגע הזה

ים כחול

New member
../images/Emo7.gif

תמיד קורה לי במוצאי חגים שאני מפספסת שכחתי שזה חג ולא מוצש ולא ראיתי היום
עכשיו צריכה לחכות עד הבוקר ... דרו הייתה היום ????????
אני חיכיתי לה חודשיםםםםםם
תספרו קצת עליה
תודה

dviridit

New member
גם אני פיספתי היום אוף דוקטא היום

אבל תמיד יש את מחר בוקר/יום שישי.מזל והפעם אני חייבת לראות מובן, עידית, את חייבת להדליק את הטלויזיה מחר או לכל היותר מחלרתים. נראה לי שנדבקתצי בשיחות עציות מפייתון.

dviridit

New member
מה דרואוהבת לעשות? מעניין ........

אבל אם כבר אתה כזה גאון בתחגיבי סלבריטאים אז מעניין אותי מה הילארי בי סמית עשתהה אמש ביום הולדתה ה- 47.

יומולדת..... חגיגה נחמדת

הילארי ביס מית - חברה שלה הזמינה לה חשפן, ככה שמעתי......
(נו לקתרין היקלנד תמיד היה ראש שובב
) יש חגיגה, אומרים בעיר מסיבה

junny

New member
אגב יומהולדת

ביום ראשון אני חוגגת 26 שנות חיים. מצפה להמון מזלטובים מכולם (רונית את שומעת...)

SupeRonit

New member
אפרופו ג'יל והגבס...

איך היא שברה את היד
והאם היד הייתה שבורה גם במציאות

Dawn12

New member
ג'ס (השחקנית) שברה את היד

ולכן היד אכן היתה שבורה במציאות
ההתייחסות היחידה לזה היתה באחת השיחות שלה עם ג'ון נראה לי, כשהיא אמרה שהיא נפלה.

Dawn12

New member
טו נו זה ידוע

שג'יל היא אישה עם יכולות לא רגילות

dviridit

New member
אם כך אני חחוגת שבוע אחריך את

יום הולדתי ה- 27. ועוד אפתיע אותך ביום הזה לפחות כמו כולם. אל נא תדאג'י. המון אהבה עידית

dviridit

New member
מצחיק.......... הרבה אנשם אומרים

שאני צעירה לגילי אבל לא הרחיקו לכת עד די כך. בכל אופן לא נורא. האמת שלפי הגיל הזה התחלתי לראות לחיות בגיל 5 וצעירים בגיל שנה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק מאד.

למעלה