../images/Emo160.gifטיסת לילה- הלילה שבין ראשון לשני
"טיסת לילה"- שש שעות של הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים...הזויים וכמה שפחות מיינסטרימים
שעה ראשונה 00:00-01:00 אלעד עוזרי- fall שלום חנוך- אהבת נעורי אפרת גוש- מודה אני מאיר אריאל- זרעי קיץ דן תורן- אחרי שהקיץ יגמר מופע הארנבות של דוקטור קספר- ימות הקיץ ברי סחרוף- עיר של קיץ אלג'יר- דבר אלי נקמת הטרקטור- דברי אלי אהוד בנאי- הופעת מילואים כנסיית השכל עם אהוד בנאי- תנו לי לשתות (גרסת אוטוביוגרפיה) כנסיית השכל- למיה יש אקדח (גרסת אוטוביוגרפיה) אריק ברמן- שער 6 שמה למה דינג דונג- היא אוהבת כדורגל
שעה שניה 01:00-02:00 שרון הולצמן- זהב שילה פרבר- איזה זהב רם אוריון- אינסוף המכשפות- עד העונג הבא ליידי די- פאולינה צ'וקה - רמי מאירי ג'ינה סנאפ - ג'ינה קרח 9- איתו לנצח נעם רותם- עזרה בדרך חמי רודנר- דרך כוונת רובה עופר פריאון- אין מלך ליאור טבת- השיטה פועלת הרידינג ג- רוקדת בחושך עופר שמואלי- מלאך קטן
שעה שלישית 02:00-03:00 שחם אוחנה- אל תלך כל כך רחוק אלרן דקל- מילה שלי דורון שפר- הבטחה הבילויים- באב אלוואד 38/א' איזבו- PLAY WITH ME ביקיני- גם כשאני איתך רונה קינן- מבול מור שטייגל- עד המבול הבא ג'ירפות - קל יאיר קז- SET THEM FREE 951- MISSING PSYCRAFT- DIRTBAG THE DOOBIES- FATE TO MEET רן סלוין SILENT SIREN
שעה רביעית 03:00-04:00 רר- עולם מושלם תומר בן אפרים- עולם מושלם דיקלה- עולם זהבה בן - ללכת עם האור ארקדי דוכין- שקי האגרוף החברים של נטאשה- יש זמן (בהופעה) אנשי החצר- הרבה זמן אחינועם ניני- LAMA היהודים - אין לך מקום יובל בנאי- נשאר במקום (בהופעה) משינה- אין מקום אחר- בהופעה זבל- פרח - בהופעה במצעד יגאל רן דואק- התחלה חדשה אתניקס- לא לבד שחר אבן צור- רוק'נרול
שעה חמישית 04:00-05:00 העברית- מסיבת כתה איז הופ- מסיבה פורטרט- פשוט לבחור הדג נחש- הכאפה המצלצלת נימרוד לב וRBS- ווגאס נימרוד לב - ימים טובים הגבעות- ימים טובים בום פם- חתול וחתולה טיפקס- אם ואחות (בהופעה) FOREIGN AFFAIR -SANDANYA פורטיסחרוף- חדשות מהירח ערן צור- בלילות של ירח מלא כרמלה גרוס ואגנר- RUSH TIME גוונים כהים- עוד פעם שגעון ירונה כספי- לצחוק ולבכות (בהופעה)
שעה שישית 05:00-06:00 ורד קלפטר- צחוק ילדים בתי- נדנדה מיקה קרני- ארץ ילדות מיקי שביב - אלה הם אסף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב אביגייל רוז- ואולי יעל נחשון- חסר לי אלה דר- אופטימית אלדד ציטרין- מחפש את עצמי אוהד חיטמן- סתם עוד יום כפיר אפשטיין- יש לך כוח לירן נדל- איפה היית טל גורדון- עורבים ארז לב ארי- צדק האזנה וצפייה מהנות, עורכת המוסיקה, הילה גלעדי