היי...התגעגתי אז באתי... אני, שמחה כל כך!

hilagilady

New member
היי...התגעגתי אז באתי... אני, שמחה כל כך!

לחזור ולעדכן אתכם. תודה רבה לכל מי ששלח לי מיילים, מסרים והודעות דרך הבלוג. שמחה לשמוע שלפחות חלק מכם המשיך לעקוב אחרי התכניות שלי, גם אם לא ספרתי לכם מראש אילו שירים מצפים לכם. אתם מקסימים

hilagilady

New member
../images/Emo160.gifטיסת לילה- הלילה שבין ראשון לשני

"טיסת לילה"- שש שעות של הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים...הזויים וכמה שפחות מיינסטרימים
שעה ראשונה 00:00-01:00 אלעד עוזרי- fall שלום חנוך- אהבת נעורי אפרת גוש- מודה אני מאיר אריאל- זרעי קיץ דן תורן- אחרי שהקיץ יגמר מופע הארנבות של דוקטור קספר- ימות הקיץ ברי סחרוף- עיר של קיץ אלג'יר- דבר אלי נקמת הטרקטור- דברי אלי אהוד בנאי- הופעת מילואים כנסיית השכל עם אהוד בנאי- תנו לי לשתות (גרסת אוטוביוגרפיה) כנסיית השכל- למיה יש אקדח (גרסת אוטוביוגרפיה) אריק ברמן- שער 6 שמה למה דינג דונג- היא אוהבת כדורגל
שעה שניה 01:00-02:00 שרון הולצמן- זהב שילה פרבר- איזה זהב רם אוריון- אינסוף המכשפות- עד העונג הבא ליידי די- פאולינה צ'וקה - רמי מאירי ג'ינה סנאפ - ג'ינה קרח 9- איתו לנצח נעם רותם- עזרה בדרך חמי רודנר- דרך כוונת רובה עופר פריאון- אין מלך ליאור טבת- השיטה פועלת הרידינג ג- רוקדת בחושך עופר שמואלי- מלאך קטן
שעה שלישית 02:00-03:00 שחם אוחנה- אל תלך כל כך רחוק אלרן דקל- מילה שלי דורון שפר- הבטחה הבילויים- באב אלוואד 38/א' איזבו- PLAY WITH ME ביקיני- גם כשאני איתך רונה קינן- מבול מור שטייגל- עד המבול הבא ג'ירפות - קל יאיר קז- SET THEM FREE 951- MISSING PSYCRAFT- DIRTBAG THE DOOBIES- FATE TO MEET רן סלוין SILENT SIREN
שעה רביעית 03:00-04:00 רר- עולם מושלם תומר בן אפרים- עולם מושלם דיקלה- עולם זהבה בן - ללכת עם האור ארקדי דוכין- שקי האגרוף החברים של נטאשה- יש זמן (בהופעה) אנשי החצר- הרבה זמן אחינועם ניני- LAMA היהודים - אין לך מקום יובל בנאי- נשאר במקום (בהופעה) משינה- אין מקום אחר- בהופעה זבל- פרח - בהופעה במצעד יגאל רן דואק- התחלה חדשה אתניקס- לא לבד שחר אבן צור- רוק'נרול
שעה חמישית 04:00-05:00 העברית- מסיבת כתה איז הופ- מסיבה פורטרט- פשוט לבחור הדג נחש- הכאפה המצלצלת נימרוד לב וRBS- ווגאס נימרוד לב - ימים טובים הגבעות- ימים טובים בום פם- חתול וחתולה טיפקס- אם ואחות (בהופעה) FOREIGN AFFAIR -SANDANYA פורטיסחרוף- חדשות מהירח ערן צור- בלילות של ירח מלא כרמלה גרוס ואגנר- RUSH TIME גוונים כהים- עוד פעם שגעון ירונה כספי- לצחוק ולבכות (בהופעה)
שעה שישית 05:00-06:00 ורד קלפטר- צחוק ילדים בתי- נדנדה מיקה קרני- ארץ ילדות מיקי שביב - אלה הם אסף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב אביגייל רוז- ואולי יעל נחשון- חסר לי אלה דר- אופטימית אלדד ציטרין- מחפש את עצמי אוהד חיטמן- סתם עוד יום כפיר אפשטיין- יש לך כוח לירן נדל- איפה היית טל גורדון- עורבים ארז לב ארי- צדק האזנה וצפייה מהנות, עורכת המוסיקה, הילה גלעדי

A m 0 s

New member
איזה פאן..

איזה כיף שחזרת - ביום שבת אני תמיד רואה, בטיסה אני תמיד נרדם, תישארי פה..@@! יום טוב.

../images/Emo24.gif כיף לראות אותך פה שוב../images/Emo13.gif

יש לי שאלה: איך בדיוק את עורכת כ"כ הרבה שעות של מוזיקה? יושבת מול הארכיון של הערוץ ובוחרת את השירים שישודרו? איך זה הולך?

אפשר לבקש שיר לא מוכר של שלמה ארצי? אגב

היום בשש בערב יש תוכנית על האלבום דרכים נכון??

למעלה