היי וברכה...
חזרתי מסופ"ש נחמד עם המשפחה... פשוט התרגשתי(!) לראות את ההודעה של רונית מ"עונות", זה ממש יפה ומשמח מאוד לראות שמאחורי החברות והחנויות עומדים אנשים שבאמת אכפת להם ומוכנים להקשיב לצרכים האמיתים של קהל היעד שלהם... אולי זה אמור להיות מובן מאליו אבל אותי זה ממש שימח לראות מישהי מהצד של אלה שעושים את הבגדים שמתייחסת וממשקיעה זמן (אפילו מועט ביותר) בשביל להתעניין ולקרוא ולהקשיב לנו, וזה גם מוכיח שלפורום הזה יש כח ונוכחות בשטח האופנה המלאה, ועל זה אני רוצה לשמוע 3 פעמים כיפאק-היי לאחת והיחידה, שהרימה את הפורום הזה מהיובש והפכה אותו לכזה פורח עם המון השקעה... לחולמת שלנו... יייישששששששש (קריאות הקהל...)
אז כיפאק - היי , כיפאק - היי , כיפאק - היי היי היי...
. שמחתי לקרוא שיביאו גם דברים (כמו ג´ינסים ומכנסיים אופנתיות) במידות קצת יותר גדולות מבד"כ שגם בנות כמוני יוכלו להכנס לתוכם... אגב, מי שחשבה שלהרחיב בגד זה פשוט וקל אם הולכים לתופרת אז יש לי בשורה. זה לא בדיוק ככה. השבת, אולי בגלל שאכלתי המון (באמת אכלתי המון!), ואולי סתם בגלל שמלכתחילה הם היו ממש צרות וקטנות עלי, אחד מזוגות המכנסיים שהתופרת כן הצליחה להרחיב לי "התפוצצו" עלי
, לא שהם נקרעו אבל הכפתור שסגר אותם פשוט עף לו...זו היתה הקלה לבטני וישבני שיכלו להשפך להם החוצה אבל בשבילי קצת פדיחות, מזל שיש לי אחות שמנה כמוני ויכלתי לקחת לה איזה מכנס עם גומי (ואל תחשבו שהוא היה מי יודע מה רחב עלי...) כי המכנסיים הבלי-גומי שלה עולים עלי בקושי על הישבן...ומזל שלקחתי איתי עוד כמה בגדים חוץ מהמכנסיים ה"מורחבות"...
... זהו, עד כאן, צפו אותי בחנויות "עונות" בתקופה הקרובה... ביי...
חזרתי מסופ"ש נחמד עם המשפחה... פשוט התרגשתי(!) לראות את ההודעה של רונית מ"עונות", זה ממש יפה ומשמח מאוד לראות שמאחורי החברות והחנויות עומדים אנשים שבאמת אכפת להם ומוכנים להקשיב לצרכים האמיתים של קהל היעד שלהם... אולי זה אמור להיות מובן מאליו אבל אותי זה ממש שימח לראות מישהי מהצד של אלה שעושים את הבגדים שמתייחסת וממשקיעה זמן (אפילו מועט ביותר) בשביל להתעניין ולקרוא ולהקשיב לנו, וזה גם מוכיח שלפורום הזה יש כח ונוכחות בשטח האופנה המלאה, ועל זה אני רוצה לשמוע 3 פעמים כיפאק-היי לאחת והיחידה, שהרימה את הפורום הזה מהיובש והפכה אותו לכזה פורח עם המון השקעה... לחולמת שלנו... יייישששששששש (קריאות הקהל...)