היי ומזל טוב על הפורום!

eranmc

New member
היי ומזל טוב על הפורום!

סתם רציתי לאחל מזל"ט תשמעו המון מוזיקה, אל תתווכחו על חילוקי דעות ובטח ובטח אל תכפישו זמרים בגלל שאתם לא אוהבים את המוזיקה שלהם או אל תכפישו מוזיקה בגלל שאתם לא אוהבים את אישיותם והמראה החיצוני שלהם.

תודה!

מקווה לראות אותך פה קבוע

eranmc

New member
בארור!

חחח וקראתי והגבתי להודעה שלך בפורום המנהלים, מדכא ללא ספק. בכל אופן יש לי שאלה, מה אתם חושבים על ה MTV? אני חושב ש MTV זה ערוץ שלא מחדש וכולם תמיד רוצים להיות בטופ ולמעשה הם ממחזרים את עצמם. אבל משומה זה הערוץ הכי נצפה בעולם והוא דלוק אצלנו שעות על גבי שעות כל יום.

כן אתה צודק

כל פעם יש את אותם קליפים אבל תמיד צופים רק בערוץ הזה כי זה ערוץ הכי טוב שיש למוסיקה לעומת ערוצים שיש ביס

הוא מצליח...

בגלל המהירות שלו. אני זוכר שקראתי מאמר לפני בערך שנה וחצי (מתכונת בלשון) על הסיבה להצלחה שלו. הוא רץ נורא מהר. פרסומות, קליפים, מעברים הכל בסדר גודל של 3/5 דקות כל דבר...אנשים נשארים כיהם רוצים לדעת מה יבוא עוד מעט. את הקליפ הזה אני לא אוהב אבל אני אשאר כי עוד דקה וחצי יבוא שיר אחר שאולי אותו אני אוהב. גם הקטע של המיחזור עושה את העבודה...נשים שיר מלא פעמים עד שהוא יקלט ואתה תמשיך ותרצה לשמוע אותו עוד כי הוא פשוט תקוע לך בראש. עוד תראו שעם הזמן תזנחו את הערוץ הזה מאותה סיבה שנשארתם בו, הוא רץ מהר מדי ואתם פשוט לא מבינים כלום
זו הסיבה לדעתי שמבוגרים לא צופים בו...מהיר מדי...

eranmc

New member
לאאאאאאא

התכוונתי שכל הקליפים בעיקרון יוצרים בסופו של דבר זהים

למעלה