היי ושאלה......

היי ושאלה......

קודם כול איך היה הסופשבוע שלכם? וחוץ מזה איך הגעתם לרייקי? הסבר לשאלה השנייה....מי חשף אתכם לרייקי סיפר לכם עליו העביר לכם טיפול ראשון....הבנתם את העיקרון. יצאה הודעה מוזרה
אבל לא נורא נחייה...

Anabel74

New member
היי ירדן

באמת שאלת שאלה שתמיד מעניינת אותי לגבי מי שהגיע לרייקי במיוחד מאחר ומגיעים לזה אנשים בעלי רקעים מאוד שונים. אני שמעתי לראשונה על רייקי כשאמא שלי למדה רייקי 1. אבל אז לא הכי התייחסתי לזה וגם היא אחרי זמן מה היא לא כל כך התעסקה עם זה כך שזה דיי נשכח מהתודעה. כמה שנים אחר כך הכרתי דרך ידיד שלי את המאסטרית שלי והיא סיפרה שמלמדת רייקי והציעה לי ללמוד. אני אז כבר היתי אחרי שנים של התעניינות בנושאי המיסטיקה השוונים, הרוחניות וההתפתחות העצמית אבל עדין לא הרגשתי מוכנה לזה. לאחר שהיו קיצוצים בחברת ההיטק בה עבדתי נותר לי זמן רב לעצמי ובאחד הימים החלטתי לנסות את זה וללמוד רייקי 1. הקורס היה אחד על אחד רק היא ואני והיה מאוד מעניין. כמה חודשים אחרי שסיימתי היא אמרה שפותחת קורס של רייקי 2 והזמינה אותי לבא ואכן באתי והמשכתי והיה לדעתי אפילו יותר מעניין וכייף אולי כי הפעם זו היתה קבוצה ואולי גם כי קיבלנו את הסמלים . בהמשך נפגשנו אחת לשבוע כל הקבוצה עשינו טיפולים אחד לשני והמאסטרית היתה מעבירה לנו תרגילים וכלים נוספים להתפתחות הרוחנית והאישית שלנו. זו בהחלט חוויה מומלצת!!! אשמח לשמוע חוויות נוספות של אחרים כאן! לימור

למעלה