היי ושבוע טוב...

היי ושבוע טוב...

לא כתבתי כאן בעבר, אבל הייתי קוראת סמוייה כבר הרבה זמן.. מקווה שתקבלו אותי יפה
הנה משהו נחמד שהכנתי לסופ"ש האחרון כוס משוקולד במילוי של גלידת וניל שכנתי בבית וטפטופי רוטב תותים מעל ומסביב. יצא מאוד מוצלח.. אז שיהיה לכולם שבוע טוב.

pirge

New member
../images/Emo3.gif אומנותי ביותר ובעיקר נראה יאמי

האמת שמאחורי השקר ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

WOW מה עשית לי עכשיו
אשמח למתכון עם אפשר

תודה ../images/Emo13.gif

אז הנה המתכון... לא בהכל יש כמויות מדוייקות כי בסה"כ המנה דיי מאולתרת. המנה מאוד קלה ולא דורשת הרבה זמן של עבודה.. בשביל הכוס: לילה לפני הכנת המנה מקפיאים חצי כוס (קטנה יחסית, כדי שלא יהיה מתוק מדי) עם מיים כדי שייצא קרח, אפשר לעשות את זה עם כוס חד פעמית כדי שאפשר יהיה לשחרר את הקר בקלות מהכוס. ניתן להקפיא קרח גם בכלים אחרים ליצירת צורות אחרות. ממיסים שוקולד מריר, אני שמתי 30 שניות במיקרוגל ואח"כ המסתי לגמרי עם מייבש שיער (זה לא שורף את השוקולד וממיס אותו יותר מהר מבן מארי). נותנים לשוקולד המומס להתקרר מעט אך לא יותר מידי כדי שלא יתקשה. כאן אין לי כמות מדוייקת, תתחילו מ 2-3 חבילות שוקולד ותוסיפו במידת הצורך. בינתיים משחררים את הקרח מהכלי שבו הקפאנו אותו. טובלים את הקרח בשוקולד עד לכיסוי אחיד מלבד צד אחד של הקרח (ע"מ שיהיה פתח שבוקולד להוציא את הקרח ולמלא אח"כ בגלידה). מניחים את הקרח המצופה על מגש עם נייר אפייה (כדי שיהיה קל לנתק את השוקולד שנמס והתקשה) כשהפתח מופנה מטה. ניתן לשים במקפיא למספר דק' ע"מ שהשוקולד יתקשה לחלוטין. מוציאים את השוקולד מהמקפיא ונותנים לקרח להינמס מעט עד שאפשר יהיה לנתק את השוקולד מהקרח בקלות. לגלידה (רצוי להכין לילה לפני): מקציפים בקערה אחת 2 שקיות של סוכר וניל חצי כוס סוכר אינסטנט פודיג בטעם וניל (אחד) שמנת מתוקה (אחת) בקערה נפרדת מקציפים 6 חלבונים. להוסיף את הקרם מהקערה הראשונה לקציפת החלבונים. ולהקפיא. כדי שיהיה מעוצב יותר ניתן להכין את כוסות השוקולד מראש וברגע שהתערובת של הגלידה מוכנה ניתן בעזרת שקית זילוף לעצב אותה יפה בתוך הכוס ואז להקפיא (התערובת סמיכה גם לפני ההקפאה ולכן ניתן לעצב אותה). אני פשוט הקפאתי בקופסא ואח"כ שמתי בכוסות עם כף של גלידה, זה חסך לי זמן כיוון שיכלתי להכין את הגלידה והכוסות במקביל והם לא היות תלויים אחד בשני. לקרם תות: הכי פשוט שאפשר: להכניס מעט תותים למערבל, להוסיף סוכר לפי הטעם ולערבל. אני מצטערת אם המתכון יצא מסורבל. אם יש משהו שלא ברור אשמח לחדד. ושיהיה בתאבון

revi1985

New member
האמת שמאחורי השקר הכוס מהממת../images/Emo2.gif

ממש מגרה!!! וברוכה הבאה לפורום, מוזמנת להישאר ולהראות לנו עוד תוצרים מהממים

תודה רבה על כל התגובות...

אני שמחה לראות שזה מצא חן בעיניכם... אני יכולה להגיד שזה גם יצא טעים, המשפחה שלי ממש התענגה על זה. השבוע אין ממש משהו מיוחד בתכנון, אבל שבוע הבא יהיו אורחים, אז אני מנסה להמציא משהו חדש, נראה מה יצא.. עד אז שיהיה סופ"ש מדהים, ומתוק כמובן

למעלה