היי ושבת שלום לכולם!

El Argentino

New member
היי ושבת שלום לכולם! ../images/Emo168.gif

יש לי רעיון... בתקווה שתסכימו ותשתפו פעולה אולי הפורום יזרום יותר אני מציע שכל אחד ואחת ייכתבו וייספרו מה הם הכי אוהבים
בשאקירה לי יש שלושה דברים עיקריים [והכי חשובים לדעתי] שאני הכי אוהב בה והם: 1. הקול שלה- יש לה כישרון קולי מאוד מיוחד היא יכולה לשיר בכל סגנון ובכל שפה ולדעתי הקול עזר לה להגיע לאן שהגיעה מה שהפך אותה לכוכבת של ממש. ובצדק... 2. היכולת שלה לחדש- היא ממציאה את עצמה כל הופעה מחדש ולא נשארת במקום לדוגמא: היא מחדשת שירים ישנים שלה וממציאה גירסאות שונות למקור ואם תשימו לב הדיסק הרביעי שהיא הוציאה Dónde Están los Ladrones? הכ"כ מצליח הפך להופעה ב-MTV ובעקבות ההופעה יצא דיסק + DVD שהוא מצליח לא פחות מהמקור. ה- MTV Unplugged. 3. היא ורק היא לוקחת פיקוד על הקריירה שלה- כותבת, מלחינה, ממציאה ומפיקה את המוסיקה שלה שזה אחד הדברים הכי חשובים באמן לא? ואח"כ באים כל השאר שגם הם חשובים כמובן: ריקודי הבטן, התדמית, האופי, האינטלגנציה, והיופי..... רק קצת חבל לי... שבדיסק האחרון שלה: Live & Off the Record CD & DVD לא מופיעים בדיסק כל רשימת השירים של ההופעה כמו ב- MTV Unplugged. זהו עד לפעם הבאה!

למעלה