היי ושלךום אני מאוד מעוניין בעזרה

היי ושלךום אני מאוד מעוניין בעזרה

אין לי כיום את הנורטון והיו לי מלא וויורסים שבגללם פירמטו לי את כונן C ושמו לי תווינדואוס מהתחלה אני שמעתי שיש דבר כזה קראק או קרק וזה אומר שאים אני מוריד תוכנה לדוגמא טריי אנד ביי היא נישארת אצלי ל30 יום ואים אני רוצה לכול הזמן יש מין דבר כזה קרק או משהו כשה שמפצח את הקוד של התוכנה ומשאיר אותה אצלי לכול הזמן איך אני בדיוק מוצא את הקראק הזה או איך שלא יקראו לו? תודה לכול מי שיעזור לי אני מודה מראש ברי סחרוף 24

nando

New member
אז למה....

למשל נתת הסרים על מניפולציות על קבצי MP3 למשל ?

Ey@L

New member
תשובה...

קודם כל, מתי ננתי הסברים על מניפולציות על קבצי MP3. אז אני אלך איתך לפי החוק עד כמה שידוע לי. קראק זה לא חוקי - חד משמעית! שירי MP3 זה יכול להיות חוקי בהחלט, לא חסרים זמרים שיתחננו שתוריד את השירים שלהם בMP3. אז אני בהנחה שבמה שאני אומר משתמשים ``למטרות חוקיות``, וממש לא אכפת לי מה יעשו אם זה. מבחינה חוקית אני לא נותן להם שירים לא חוקיים!

mmm

New member
תשובה

הורד מSOFTSEEK.COM את התוכנה (NORTON ANTIVIRUS 2001 ) - הקרק- כפי שאתה מכנה אותו הינו קובץ DLL המועתק במקום קובץ המכיל את הזמן שנשאר לתוכנה. כאשר קובץ ה``קרק`` דורס את ה DLL הישן התוכנה כבר לא מוגבלת. הקובץ של הנורטון גדול - הורד DAP ACCELERATOR 4.0V .

למעלה