היי ותודה על תשובתכן

אסססף

New member
היי ותודה על תשובתכן

והנה עשיתי פריסה קלטית על שני אנשים... ועל שניהם שאלה זהה... מה פוטנציאל היחסים עם X בחצי שנה הקרובה? 1)השוטה 2)העולם 3)9 מטות 4)הגורל 5)מלך מטבעות 6)הכח 7)אביר מטות 8)5 גביעים 9)10 מטבעות 10)אס מטבעות יש לציין ש X זוהי החברה שלי ושאלתי שאלה דומה לגבי ידידה שלי שטיפה התקרבנו לאחרונה ועניין אותי מה חושבים הקלפים.. ושאלתי הייתה זהה.. 1)אס חרבות 2)יום הדין 3)6 מטות 4)2 גביעים 5)אביר מטבעות 6)5 מטבעות 7)4 מטות 8)8 גביעים 9)7 חרבות 10)הקוסם אשמח אם תענו על שאלותיי... לילה טוב לכולם!!!

טורנדו1

New member
בוקר טוב אסססף../images/Emo66.gif

בקשר לחברה שלך,אילו תוצאות הפריסה:קיימת בינכם מערכת יחסים מאד פתוחה,הכל לא שגרתי אצלכם,יש לציין שהיא נאמנה אליך,והיחסים שלכם יציבים.מי חשדן מבינכם?בטח זה אתה,ואתה זה שצריך להכריע בזוגיות שלכם.חשבתם לעבור לגור יחד?מפני שיש סיכוי טוב,מלך המטבעות מאשר זאת:מסגרת,פרנסה טובה,בקיצור אין לאן לברוח.זו מערכת יחסים שתוביל למחוייבות בעתיד הקרוב,5 גביעים:הייתה לך מערכת יחסים לא מוצלחת לפני החברה שלך?זה קצת השפיע עליך,ואתה צריך להתפקח,מאחלת לך בהצלחה.רציתי לציין שיש אנשים שלא מפרשים פריסה אם קלף השוטה יוצא ראשון או אחרון,אני מתיחסת לזה רגיל לחלוטין.

טורנדו1

New member
בקשר לידידה../images/Emo14.gif

אתה צריך להגיע להחלטה בקשר אליה,מפני שהיא טיפוס קל להשגה ותרשה לי לציין שהיה בינכם קצת יותר מידידות נפש.וזה היה הדדי.אתה מבחינך רוצה לשמר את הקיים לטעום גם מפה וגם משם,אבל 5 מטבעות מציין שאם תמשיך כך אז פשוט תפסיד את הטוב שיש לך,שזו חברתך.אתה מאושר משני הצדדים אבל 8גביעים מוכיחים לך שכל זה יגמר,אם לא תיקח את עצמך בידיים.יש לציין שגם הידידה שלך קצת ערמומית,ואתה צריך להיזהר שהיא לא תכשיל אותך.סיכום:הקוסם:הכל בידיים שלך,תגיע להחלטה משלך,ולמרות שאתה חושב שאתה שולט במצב,תיזהר לא ליפול איתה,כי בסופו של דבר אתה זה שתצטרך לקחת אחריות למעשייך.אשמח לתגובתך,מקווה שעזרתי.

צ ל י ל 8

New member
לגבי החברה ../images/Emo99.gif

מה פוטנציאל היחסים עם X בחצי שנה הקרובה? 1)השוטה 2)העולם 3)9 מטות 4)הגורל 5)מלך מטבעות 6)הכח 7)אביר מטות 8)5 גביעים 9)10 מטבעות 10)אס מטבעות הקשר בינכם מתנהל על אופטימיות ו"מה שיהיה יהיה". אני חושבת שאתם לא לוקחים את הקשר בינכם ברצינות תהומית. זהו קשר קליל ונחמד. גם אם פעם חשבת שאתה צריך לשמור על הקשר או על דברים שאתה אומר, הרי שהיום המצב אולי קצת יותר טוב, אבל עדיין לא מספק אותך. אני חושבת שיש בינכם כוחניות מסויימת, אולי ילדותית שכבר דיי נמאסה עליך. אתה לא משקיע הרבה בזוגיות בינכם, וכמו שאמרתי אתה רואה בזה קשר "קליל". אני חושבת שהבחורה קצת מאוכזבת, גם אם היא לא אומרת דבר. יש פוטנציאל טוב, אבל יש הרבה עוד לעבוד על הקשר. עפ"י פריסה זו, לא נראה שיש איזה ביסוס או אהבה גדולה.

צ ל י ל 8

New member
לגבי הידידה ../images/Emo99.gif

1)אס חרבות 2)יום הדין 3)6 מטות 4)2 גביעים 5)אביר מטבעות 6)5 מטבעות 7)4 מטות 8)8 גביעים 9)7 חרבות 10)הקוסם אם אתה מעוניין בזוגיות זו, אין ספק שתיאלץ לסיים את מה שיש לך כעת. אסור לך לשחק ב-2 מערכות נפרדות של זוגיות, אחרת תפסיד. מעניין איך הכרת אותה.. האם בנסיעה? האם בעקבות עזרה של חברים או משהו שקישר בינכם בצורה מיוחדת? היום יש לכם הרבה נושאים משותפים, יש לכם חברות טובה וחיבה רבה. באופן עקרוני, יש לקשר פוטנציאל מסויים, אבל תיאלץ להקסים ולעשות מאמצים רבים. אתה עלול למצוא את עצמך בסופו של דבר בחסך כלשהו. לך יש שאיפות לגביה לאחרונה, אפילו מאוד מבוססות, אבל אני חושבת שלה יש עדיין מערכת יחסים שהיא עוד לא סיימה בנפשה. אל תנסה "לעבוד" עליה, אל תשקר לה ואל תרמה אותה. אל תהיה עם אחרת ואיתה ביחד, זה עלול לפגום ביחסים שיש לכם גם היום. בכללי, נראה כי אתה לא מאושר בחברת מי שאתה היום, אבל גם עם ידידתך, אני לא רואה כרגע זמן לבסס את הקשר. השאר אותו כמו שהוא.

אסססף

New member
צליל רק דבר אחד יש לי לומר לך

לא האמנתי אבל בכל מילה שלך קלעת בול!!! תודה רבה!! אם אפשר אני רוצה לשאול שאלה גם בשביל אבא שלי.. ושאלתי מה יהיה הפוטנציאל הכלכלי בחצי שנה הקרובה? 1)3 חרבות 2)המגדל 3) מלך הגביעים 4)אס גביעים 5)אביר מטבעות 6)5 חרבות 7)מלך מטות 8)האוהבים 9)8 חרבות 10)הצדק תודה רבה רבה מראש.. אסף

צ ל י ל 8

New member
לגבי האבא... ../images/Emo150.gif

1)3 חרבות 2)המגדל 3)מלך הגביעים 4)אס גביעים 5)אביר מטבעות 6)5 חרבות 7)מלך מטות 8)האוהבים 9)8 חרבות 10)הצדק נראה כי אצלו המצב לא בכי טוב. אני חושבת שקרה לו משהו לאחרונה שפשוט מוטט אותו כלכלית. אולי הימור לא נכון בבורסה או משהו כזה.. אני חושבת שמה שקרה היה בגלל רגש רגעי שלו, משהו שלדעתי הוא גרם לאיבוד הכסף. היום, למרות זאת, המצב דיי יציב, אם כי לא משביע רצון. נראה כי אביך אינו מודע למעשיו, או שהוא מתעלם משגיאותיו. הוא מספיק כן עם עצמו ואולי אף עם הסובבים איתו. ייתכן והוא עשה זאת מתוך דרגה למשפחה. בכל אופן, הוא חייב לשמור על עצמו לא לעשות שוב את אותה הטעות, אחרת הוא עלול לשלם על כך ביוקר. הוא אוהב הימורים? קצת קשה לי לדעת עד כמה הוא אכן שקול במעשיו, אך נראה כי הפיתויים שבחוץ מגרים אותו. הוא חייב לדעת לשמור על מה שיש ולהתאפק. אני יודעת שאת כל הפרשנות שלי ביססתי על הימורים ואיבוד כסף, לא יודעת למה - הרגשה כזו. אשמח לשמוע את דעתך על הפרשנות, ואם דבריי אינם נכונים, אודה לך אם תתקן אותי, ואשנה את פרשנותי בהתאם. ככה זה ללא רקע מתאים

אסססף

New member
היי צליל

ערב טוב צליל ותודה שאת מתייחסת... ובקשר לאבא.. יכול להיות שכנראה לא נתתי רקע.. כי בתכלס הוא בן אדם שקול שמחשב כל שקל.. ולא ראיתי אותו מהמר בחיים שלי.. יכול להיות שהוא מסתיר אבל אי אפשר לדעת.. ושאלתי את השאלה מכיוון שהוא אמור לקבל קר השתלמות בעוד כחודש.. סכום די גדול..בגלל זה שאלתי את הקלפים מה דעתם.. אבל בעיקרון יש המון בזבוזים בזמן האחרון על הבית שהוא דיי חדש.. אולי מכאן הבאת את הרעיון של בזבוז כסף... ובזמן האחרון הוא לא כ"כ מקפיד על הבזבוזים על הבית בגלל שהוא מסתמך על הקרן... בכל מקרה תודה רבה צליל עזרת לי הרבה..

צ ל י ל 8

New member
כאן בדיוק עלולה להיות הבעיה

אמנם הדגדרתי הכל כ"הימורים", אבל עצם העובדה שאביך מבזבז "על חשבון" כבר שגוי. הצדק כקלף סיכום מזהיר איתו מפני חוסר חשיבה. הוא עלול לשלם על מה שקורה לו היום. שיב לב לזה מאוד.

אסססף

New member
אוקיי

אחלה צליל ... הבנתי הכל.. אני יעביר לו את המסר... תודה רבה !!

אסססף

New member
לטורנדו

היי טורנדו רציתי לומר גם לך תודה רבה על הפרשנות.. סורי שלא הגבתי אבל דעי לך שאני מאוד מעריך את התיחסותך

למעלה