היי זאת אני שוב

היי זאת אני שוב../images/Emo66.gif

היי שוב פעם זאת אני נראה לי שאני אטריד אותכן למשך תקופה עכשיו שגיליתי את הפורום הזה. מצטערת על השאלות.
רציתי לדעת עם נשים בהריון מניקות מתי הם חוזרות לעצמן למשקלן הנורמלי. למה אותי זה מטריד עבר כמעט חודש. ואני רוצה להיות רזה איך עושים את זה?

אפרת12

New member
תטרידי חופשי ../images/Emo6.gif

מצחיקולה
תשעה חודשים לקח לך להעלות - ועכשיו תוך פחות מחודש את רוצה להוריד
... נכון שיש את הגועליות האלה שמביה"ח יוצאות עם הג'ינס הצמוד מהשמינית, אבל אצל הרוב זה לא ככה. לי לקח בדיוק תשעה חודשים... ואם את רוצה להכינס באבי אביו של המשקל - את מוזמנת לפנות לפורום האח שלנו, הרזיה לאחר לידה (קישור בראש דף הפורום)

hagitag

New member
כנ"ל. בדיוק תשעה חודשים+ארבע קילו

פחות לבונוס. ואני הייתי מה-זה לחוצה לחזור לעצמי. אבל כנראה שבאמת לכל דבר יש את הזמן שלו. זה לקח כמה שהיה צריך לקחת. וירדתי בעוד מידה אחת...היה שווה לחכות לא? סובלנות. (אה...אבל בדיוק בסוף אותו חודש גם נכנסתי מחדש להריון...)

עמית@

New member
אני לא דוגמא.

אבל בהצלחה, בדרך כלל זה לו8קח כמעט את כל הזמן שלקח לך להעלות את זה
אבל זה יירד! אני בטוחה.

אפרת12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif את ממש לא../images/Emo70.gif

ולעומת זאת יש כאלו שלא נכנסות לג'ינס והן כן... (אוחחחח, איך נפלתי בהכללות
)

שִירָה

New member
מה ההודעה הזו עושה פה?../images/Emo12.gif

הגבתי להודעה של מאיה! ותפוז הרשע שם אותה כאן!

היי!

לא הבנתי - את מניקה? כי אם כן, אז שני דברים: 1. צריך לאכול תפריט מאוזן בהנקה, ולא להשתגע עם דיאטות מטורפות. 2. ההנקה מאד עוזרת לירידה במשקל: ביום ההנקה צורכת כ-500 קלוריות בממוצע, וגם עוזרת לסילוק השומנים מהמקומות הכי בעייתיים: הירכיים והישבן (את הדברים האלה שמעתי מפי דיאטנית).

שִירָה

New member
שלום לך מתוקה!../images/Emo140.gif

אני חושבת שזה דיי אינדיבידואלי, אבל רוב הנשים חוזרות למשקלן תוך מספר חודשים. אני חזרתי למשקלי לאחר שלושה-ארבעה חודשים, ואני זוכרת שכחודש לאחר הלידה עדיין הייתי רחוקה ממשקלי. אני חושבת שהנקה מאד עוזרת לרדת במשקל, וגם אכילה מאוזנת, כמובן. אני הלכתי במשך חופשת הלידה שלי לחדר כושר - ואני מאד ממליצה גם לך. בהצלחה!

lulyK

New member
ברוכה הבאה.

עבר רק חודש.... אומרים שהההנקה דווקא עוזרת לגוף לחזור לעצמו מהר יותר. זה תלוי בעוד הרבה גורמים - כמה עלית? מה מבנה הגוף שלך..... אני עליתי 20 קילו, 15 ירדו תוך חודשיים, ועל השאר התחלתי לעבוד רק אחרי 9 חודשים מהלידה

למעלה