היי זאת עדן

היי זאת עדן

היי אני חדשה פה אז תיתייחסו יפה לחדשים בקיצור אני מתההההההה סליחה מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת על אילת בדיוק אני נוסעת עוד כמה ימים לשם אז רציתי להגיד שאני חדשה פה פשוט אההההההה טוב ביי ורציתי גם להגיד שכשנכנסתי לפורום נינטייב אז הם קיבלו אותי שכווווווולם אמרו לי "ברוכים הבאים" "את תתמכרי" וזה נכון התמכרתי ואני רוצה להתמכר גם לפורום הזא אז תגיבו לי ב-
עדן.

W00FER

New member
ברוכה הבאה....

אם זה מה שעושה לך טוב מי אני שאתווכח....

H a V i T u S h

New member
אם תתחילי עם זה יהיה לך קשה להפסיק

אני מזהיר אותך זה ממכר אני במקומך לא הייתי עושה את זה בקרווווווווווווווב ברבבבבייייייייייייעי זה קורה "נערי החוף 4"

בוקר טוב בנות,....../images/Emo159.gif

בוקר טוב בנות ממצב איך יעבור היום לא משנה אז יש לי קישור של האתר שלי תכתבו בפורום תירשמו לרשימת החברים פליזזזזז אה ותרשמו בפורום שאתפ מפורום אילת ואני יכבד אותכם בעיר וירטואלית חינם!!!!!!!!!! שווה נכון אז יאלה תיכנסו לאתר שלי ותהנו ובעיקר תירשמו לרשימת החברים וכמובן יש שם מלאאאאאאאאאאאאא דברים כייפים ב-
עדן.

H a V i T u S h

New member
כמה אנקדוטות:

1. אני די בטוח שאני זכר, אפילו גבר ניתן להגיד.....רגע.....(אני בודק).....כן! אני בטוח גבר. 2. זה חוקי לתת לכל אחד/ת שנפשו חשקה בו לפתוח אתר באינטרנט ולשדר מסרים תת פק"צתיים. 3. יש לי עיר מסריחה משלי, לא צריך עיר וירטואלית, ואני לא מפורום "אילת", אני מפורום "נערי החוף אילת". (עדיין בהכחשה!!!)

סנטה

New member
אה אה דיס מי שיט או ארואנד

נהנהנהנה היי הגעתם לבלוג ...

למעלה