היי! זאת: "קשי ציידת הליפונים"

היי! זאת: "קשי ציידת הליפונים"

זה כינוי זמני לא להתייחס. תקישבו.... אני לא מבינה כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!! היה כתוב שקייט בוסוורת שיחה בסרט: "בלו קראש" בתור הדמות הראשית וראיתי תמונות של השחקנית ששיחקה בסרט וראיתי תמונות של חברה של אורלנדו וזאת לא אותה אחת!!!!! צבע עור שונה, מבנה גוף שונה,פנים שונות. ואני כבר מבולבלת!!!! פעם אומרים שהיא חברה של אורלנדו פעם אומרים שזה רק ענייני עסקים מה נסגר?......

מרי בל

New member
זאת קייט בוסוורת'

איזה שקסית!!!!!!!! היא כזאת חמודה באמריקנים צעירים בחל שהם נפרדים אבל אל נורא יורת אורלנדו בשבילי

כוסית שזה כבר מגעיל ומכוער.

אבל היא בכלל לא דומה לעצמה.
כאן היא לבנה ומוזרה כזאת.. אז רגע... הם כן היו חברים??? למה הם נפרדו?

מרי בל

New member
רגע שאני אבין זה קטע של קנאה?

אין לך כבר מה לקנאות היא ואורלנדו כבר לא חברים והיא בסדר גמור אני לא סובלת שיורדים על אנשים ושופטים לפני שבכלל מכירים אותם וחוצמזה שלדעתי היא נורא יפה ויש לה גוף פצצה והיא ואורלנדו היו חברים ונפרדו...... ואממ כן צבע גוף כן משתנה.........

חחחחחחחח איפה את רואה שאמרתי..

שאני שונאת אותה ושאני מקנאה?............ תגידי לי איפה!!!!!!!!!!! פשוט אמרתי שהיא כל כך כוסית שזה כבר מגעיל. אני גם שונאת את השיזוף הזה... אני אוהבת אנשים לבנייייים לבנים לבנים כמו תחת של תינוק! אני לא כמו חלק מהפוסטמות בפורום ששונאת אותה כי היא חברה של אורלנדו. אני פוסטמה אבל לא עד כדי כך בשביל להשלות את עצמי שאם הם יפרדו אורלנדו יהיה איתי

פרפר15

New member
טוב אנשים חידלו

אורלי וקיית לא חברים וגם עם כן אל תריבו עם היא יפה או לא לכל אחת יש דעה משלה

jean gray

New member
אורלנדו והזונה אף פעם לא היו ביחד!!

אורלנדו חשף את זה בראיון ציטוט "אנחנו אף פעם לא היינו ביחד זה היה רק שאו ביזנס" מי היה מאמין!

מרי בל

New member
happy happy happy happy happy

אורלנדוששששששששששששששששש כמה שאני חושבת שקייט בוסוורת' שווה והכל אני מזה שמחה שבסוף הם בכלל לא היו ביחד זה עושה לי מזה אושר ואני אפילו לאדעת למה כאילו זה לא שעכשיו הוא יהיה איתי או משו זה פשוט משמח

tshornym

New member
תשובה פסיכולוגית

מה אתן הייתן אומרות (ם אתן מקוריות עם ראש פתוח וטיפה הבנה בפסיכולוגיה אנשוית) אם היו שואלים אתכן לגבי קשר רומנטי עם מישהו שאתן מחבבות אבל לא רוצות שמישהו אחר יתערב לכן בחיים או "יפתח" עין הרע? זאת בדיוק התשובה המתבקשת כדי שכולם ירדו כבר מהנושא . מצד שני , אולי הם באמת נפרדו .

למעלה