היי זהבה - סחרחורתתתתתת.....

pinkic

New member
היי זהבה - סחרחורתתתתתת.....

היי , אני בן 45 ולפני חודש החלו סחרחורות (ללא בחילה) שבהם אחזתי בקירות לא ליפול . לאחר מס' ימים הסחרחורת פחתה אבל עדיין אני משייט במשך כחודש ולא מצליח לחזור לעצמי. בצעתי מס' בדיקות : c.t ראש ,בדיקת שמיעה, נשלחתי לbera (עדין לא בצעתי) בדיקות הדם הסטנדרטיות ולחץ הדם יצאו תקינות כמו כן הבדיקות האחרות . מהי בדיקת ה bera שאני עומד לעבור? לקחתי גם את התרופות : אגיסרק וסרונרון אשר לא הועילו ולכן הפסקתי. הבנתי מהפורום שאין לפרסם רופאים מתמחים , אבל שמו של רופא מסויים מופיע שוב ושוב כיצד אפשר לקבל יותר פרטים עליו והיכן מקבל חולים? הבנתי שאפשר לשוחח עם זהבה במסר אישי (מה זה? וכיצד?) אני כבר בלחץ , מעולם לא סבלתי מסחרחורת וכדו'.. יום אחד פתאום נחת עלי הדבר. זהבה, או החברה בפורום מה ניתן לעשות ? כדי להחלים במהרה בימינו? תודה מראש חיים (המיואש)

zs1957

New member
ברוך הבא לפורום pinkic

שלום חיים, האם נוסך לסחרחורת יש אובדן שיווי משקל? האם יש כאבים באוזן? מה הייתה אבחנתו של רופא א.א.ג.? הםא ראה אותך נוירולוג. מתחת לתגובה יש מסר אישי מקליקים עליו ואז נפתח חלון. במסר אישי אתה כותב דברים אישיים, המלצות על רופאים,. זה רק בינך לבין הכותב ואיש אינו רואה את זולתכם. אני מבינה שעת אתה ללא תרופות,האם יש ירידה בשמיעה? האם יש לך טינטון צלצולים,רעשים באוזן? תעשה את כל הבדיקות שנתן לך הרופא. חשוב מאד שהרופא יאבחן מה יש לך ובהתאם לכך תקבל טיפול. רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה