היי זהבה

אירית51

New member
היי זהבה

מה את מציעה לי ללכת לכל הבדיקות שוב או לחכות להתקפה הבאה אירית

zs1957

New member
ללכת לבדיקות ולא לחכות

היי אירית51 לא לחכותלהתקף הבא ללכת מיד לבדיקותהיות וההתקף הבא יהיה יותר קשה ולגוף שלך יקח יותר זמן לצאת ממנו.מה גם שכל התקף כזה פוגע בך ובמשפחתך. כל מתח ולחץ נפשי הם טריגר לפריצת התקף. כל טוב ושבת שלום זהבה שחם

אירית51

New member
היי זהבה יקירה

מאיפה מתחלים? אני זוכרת שלפני 18 שנה עשו לי את כל הבדיקות ולא מצאו שום דבר והנה קיבלתי שוב התקף וורטיגו. יש מומוחה לסחרחורת? אני במכבי באיזור המרכז? אין לי בעיה גם ללכת לפרטי. תודה לך על העזרה

zs1957

New member
ללכת מיד לבדיקות ולא להמתין להתקף

הבא.כל התקף נוסף גורם נזק והיקום ממנו ותר קשה ודוע שתסבלי. אני מציעה ללכת לרופא מומחהבמרפאת סחרחורת הקיימת בכל בית חולים. זהבה שחם

zs1957

New member
ההתקפים חוזרים ללא טיפול

היי אירית, מ ה שלומך? אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. רציתי לספר לך שאתמול עשינו מיני מפגש של מטופלות ד"ר שמש למטופלת חדשה שמצבה הנפשי קשה ,היא מלאה חרדות,סובלת מהתקף ורטיגו קשה, לא מאמינה בשום טיפול. שכנענו אותה שהטיפול הצליח ועובדה ששלושתנו מרגישות טוב ,ללא התקפים.לפני הפגשיה עם הבנות קיימתי עמה פגישה נפרדת. המפגש אתמול עם הבנות התקיים באר קפה עם ארוחה והי באווירה מאד נינוחה. הסברנו לה כמה חשוב לטפל למענה ולמען בני משפחתה,הברהנו לה את ההתדרדרות במצב ללא טיפול. ותנו לה תקווה ,שהטיפול יעזור היא תביא וכל חייה ישתנו.הכי חשוב שמנענו ממנה להפסיק את הטיפולוהיא אכן תמשיך את הטיפול ואנחנו נלווה ונתמוך בה מקרוב. אנחנו 4 נשים מכפר סבא כולן מטופלות של ד"ר שמש, שתומכות אחת בשניה. הקמנו מין מיני פורום תמיכה. אשמח להפגש אתך את מוזמנת לבקר בכפר סבא. הטלפון שלי : 09-7677763 שבת שלום, זהבה שחם

אירית51

New member
היי זהבה יקירה

חזרנו מקניות ואני "שטה" אין לי אומנם את ההתקף שהיה לי לפני שבועיים ולפני 18 שנה ,אבל אני שמה לב שבכל פעם שאני עולה במעלית ,אני מרגישה גרוע,אתמול דיברתי עם חברה לעבודה ומסתבר שהיא באותו חבילה ועברה את כל הבדיקות כולל זרימת המים באוזן ולא מצאו לה כלום ובתה בת ה-26 הסתחררה השבוע ,נראה לי שכולנו נלך לכיוון דר' שמש אני אצור עמך קשר טלפוני. שבת שלום אירית

למעלה