היי זהבנ יקירה

אירית51

New member
היי זהבנ יקירה

חזרנו מנופש של שבוע, היה מרגיע ובזמן מאד נהננו,הפסקתי עם הכדורים אחרי שלושה ימים כי חשתי טוב,אבל אוזן ימין פקוקה לגמרי אני שמה כ- 25- טיפות ביום ולא עוזר לי ,זוהי פעם ראשונה שקורה לי,היום פתאום כך מישיבה לקימה חשתי סחרחורת קלה מאד ,לא מה שחוויתי שבוע שעבר. רק היום יצא לי לדבר עם אחי על כך ,לא רציתי להדאיגם ומסתבר שגם לו וורטיגו וזה התחיל לפני חצי שנה והפסיק פתאום לאחר ארבעה חודשים,האם זה גנטי? אשמח לקבל יעוץ ממך לריפוי. תודה יקירה על תשובותייך אירית

zs1957

New member
במקרה שלכם זה גנטי

היי אירית 51, מקווה שנהנתם בנופש.אין להפסיק טיפול בתרופות גם אם חשים טוב ללא התייעצות עם הרופא המטפל. במקרה שלךושל אחיך זה אכן גנטי. גם אצלי זה גנטי. לאמא שלי גם יש וורטיגו.לדעתי אין צורך לשים טיפות כי זה לא יעזור. את גם מציינתשזה לא עוזר. אז אל תשימי טיפות. חשוב ללכלת לרופא המומחה בסחרחורת. יש טיפול וניתן להחלים מזה. תרגישי טוב. אשמח לעזור בכל עת. זהבה שחם

אירית51

New member
היי זהבה יקירה

בלי שום קשר כאשר הייתי אצל הרופא בבוקר שאחרי הוא גם אמר לי שאוזן ימין פקוקה,ידיד שלי רופא א.א.ג מבית חולים ידוע קפץ אלי ואכן הבחין באוזן ימין פקוקה הוא אמר שאין קשר לוורטיגו אבל כדי להפטר מזה אני צריכה לשים שבוע טיפות לרכך את הפקק כדי שמחר ישלוף לי,אני מחר אצלו בקליניקה מקווה להפטר גם מזה יש רופא מומחה לסחרחורת? או שזה רופא כללי,האמת הרופא שלי נתן לי כדורים וזה עזר לי ,לפחות לימים האלה. אירית

למעלה