היי זה איתי מהתאקל בת"א ...

i t a y 11

New member
היי זה איתי מהתאקל בת"א ...

קודם כל שלום לכולם, שנית, מה יהיה עם באפלו בילס ועם דרו בלדסו הזה...?? כבר נשבר ה.. מזה שהם מנצחים את עצמם..

Reshefgarcia

New member
איתי...../images/Emo58.gif בהודעה מעל!!!!

בבקשה תקפיד לשם את סימן הספויילר כשאתה מדבר על משחקים ששודרו בטלוויזיה בארץ!!! יש אנשים שמקליטים את חלק מהמשחקים,וזה לא פייר שהם לא יהנו מהמשחק בגלל הודעה מטופשת כמו שלך... תקפיד על זה בעתיד,או שהודעות שלך יתחילו להעלם מהפורום... לחלופין,קרא את כללי הפורום... תודה מראש בשם כל מקליטי המשחקים... רשף

ofribecker

New member
רשף, איתי צודק!

זו לא קבלת פנים. לכל אדם באשר הוא צריך לתת גרייס של פעם ראשונה ובפרט כשאין בפורום בשום מקום הודעה שצריך לשים ספוילר על משחקים ששודרו. תהיה קצת יותר רגיש בעתיד. תודה ממי שהמציא אותך.

Reshefgarcia

New member
תגובה...

א)...אמא ואבא שלי המציאו אותי... ב)http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1095&firstmsg=75 זה השירשור הראשון בעמוד,ובו כל הפרטים לגבי הספויילרים...כולל אישורו של יורם לעניין... אני לא ממציא פה כלום... JUST FOR THE RECORD יתכן טהגזמתי בתגובה...אבל זה קצת מעצבן אותי כשאני נכנס להודעה,על משחק שתכננתי לראות היום ומישהו חושף את התוצאה,אחרי שביליתי יום שלם בלהמנע מלהכנס לכל אתר ספורט מחשש שיקלקלו לי... אין פה שום DOUBLE STANDARD לאף אחד... אני מבקש מאחרים שיכבדו אותי...ומכבד אחרים בנושא... זה הכל

ofribecker

New member
תגובה

1. מתנצל על ההערה, זה ברור מי המציא אותך, זה היה מאוד בקריצה. קצת הומור לא מזיק אף פעם. 2. אם אתה לא בטוח לגבי מישהו חדש, אל תיכנס להודעות שלו כי זה ימשיך לחזור על עצמו עם גולשים חדשים עד שלא יופיע פופ-אפ בצבעי אינדיאנים שמורה לאנשים לשים ספוילר. 3. הערות צריך לתת בצורה מכובדת ולא להשתמש בביטויים כמו "ההודעה המטופשת שלך" וכדומה וכפל כפליים כלפי חדשים. זה הכל. הנזק שנגרם לך מידיעת תוצאה לא גדול מהנזק שנגרם למישהו שבפעם הראשונה כותב לפורום ומקבל כזאת תגובה. יאללה - חזרה לשיגרה. בהצלחה ובהנאה לכולנו. עפרי

למעלה