היי, זה שוב אני

היי, זה שוב אני

זכיתי בגיטרה באיביי והמוכר הלך לבדוק בUSPS וב- UPS אם הם יכולים לשלוח, הוא טוען שבשניהם הוא לא יכול לשלוח כי המקסימום high זה 42" והאריזה שלו היא 50" (?) אני חושב שהוא לא רוצה לשלוח כי אני לא מבין איך הגענו לחמישים אינץ'. עכשיו אני חושד שהוא עשה סקנד צ'נס לבידר של מקום שני כשבעצם אני זכיתי במוצר. מה עושים?

ווטרס

New member
שאלת אותו לפני המכירה

אם הוא יכול לשלוח לישראל? אם כן, זו אחריותו, והוא צריך לחשוב על פתרון הולם. בכל אופן, אתה יכול להכנס ל www.usps.com ולבדוק כמה אמור לעלות משלוח כזה, ואם בכלל זה אפשרי לשלוח גודל כזה. ממה שאני יודע - אפשר לשלוח כל גודל דרך הים.

שאלתי וקיבלתי תשובה חיובית

כל ההתכתבות שמורה. עכשיו בדקתי באתר של יצרנית הארגז של הגיטרה מה הגודל שלה והחלק שהמוכר טען שגודלו 50", גודלו לפי היצרנים 39". שלחתי לו הודעה עם בקשה שינסה לארגן קופסה בגודל של עד 42", שזה המקסימום של USPS. לפי האתר של USPS אני יכול לשלוח במחיר מצוין דרך האוויר בשילוח של עד 10 ימי עבודה, אבל המוכר מנסה לרמות אותי, כנראה שהוא התחרט שהסכים לשלוח לארץ. איפה משיגים את הטלפון שלו? אני רוצה לדבר איתו.

ווטרס

New member
פה:

http://search.ebay.com/ws/search/AdvSearch?sofocus=bs&sacat=-1&catref=C5&fbd=1&from=R6&nojspr=y&fswc=1&fss=0&saslop=1&fls=4&floc=1&sargn=-1&saslc=0&salic=1&saatc=1&sadis=200&fpos=43610&sacur=0&sacqyop=ge&ftrt=1&ftrv=1&saaff=afdefault&fsop=1&fsoo=1&fcl=3&frpp=200&sofindtype=9&pfid=

ACE OF SPADES

New member
או בקיצור , כנס לכאן:

תרשום את היוזר של המוכר ואת מספר המכירה:

ZeRadio

New member
כמה דברים לתשומת ליבך

1. רוב הקונים הישראלים נופלים פה, זה לא מספיק לברר אם המוכר שולח לארץ אלא גם כמה זה עולה לפניי ה- Bid 2. ייתכן שגודל המוצר הוא כמו שתיארת , אבל בשילוח של מוצרים מועדים לפורענות (גיטרה למשל) נפח האריזה עולה עקב הצורך להגן על המוצר

זו לא הסיבה

בדקתי עכשיו בתיק הקשיח שהוא ציין שהוא שולח בו (כשבתוך התיק הגיטרה אמורה להיות מקובעת. גם דיברתי עם חבר שהזמין פעם ואצלו הקופסה תאמה בדיוק את גודל התיק הקשיח) הוא פחות מ- 40". איך זה הגיע ל- 50"?

למעלה