היי זוכרים אותי? (דחוף ביותר!)

pumiky18

New member
היי זוכרים אותי? (דחוף ביותר!)

לפני איזה חודש כתבתי בפורום הזה בקשר לזה שאני כותבת עבודת גמר בסוציולוגיה על תרמילאות במזרח והסיבות...בקיצור אחרי זמן של עצלנות יתר חיברתי שאלון...ואני ממש אשמח אם תענו לי עליו כמה שיותר מהר..(עוד היום ) כי היום אני ממש רוצה לסיים אותה ..סבבה? טוב אז הינה זה בא: 1.ספרו לי קצת על חייכם מאז שהייתים ילדים ועד הגיוס? 2. היכן שירתתם בצבא? 3.האם היו לך רגעים קשים בזמן השירות הצבאי ואם כן אז פרט? 4. תאר את חווית השירות הצבאי? 5. מה הייתה הרגשתך כשהשתחררת? כיצד היית מסכם את שרותך הצבאי? 6. כמה זמן קיים הרעיון של "לנסוע למזרח"? 7. מה עשית עד הטיול (ואחרי השירות הצבאי? 8. למה בחרת לטייל דווקא במזרח? 9. האם היו לך חששות מהטיול? אילו? 10. מה היו הציפיות שלך מהטיול? 11. פרט קצת על חוויות היום יום בזמן הטיול? 12. מה היתה הרגשתך בימים הראשונים של הטיול? 13. מה היו הרגעים הכי מהנים\משמעותיים בשבילך? 14. מה הדבר שהכי משך אותך במזרח? 15. כיצד השפיעה עלייך הנסיעה למזרח? האם היא שינתה אותך? 16. לתקופה של כמה זמן נסעת? 17. מהן הסיבות שבגללן נסעת? 18. האם ברצונך לחזור לשם? 19. אם כן, למה? 20. לדעתך, האם לבחירה שלך לטייל דווקא במזרח יש קשר לאופי שרותך הצבאי? אני יודעת שיש המון שאלות...אבל בבקשההההההההההההההההההההה תעזרו לי!!! לא בא לי להמציא 40 שאלונים....טוב? תודה...אז אני מחכה... מתי החלטת לנסוע למזרח?

pumiky18

New member
זה לא הולך ככה..

כל חצי שעה אני נכנסת לבדוק אם מישהו ענה על השאלון...וכלום..מה קורה לכם אנשים...יאללה קצת רוח התנדבות...אני נואשת!!!

dauu

New member
../images/Emo41.gifתמסור e-mail../images/Emo41.gif

אם אתה רוצה פרטים תשאיר כתובת

../images/Emo92.gif

ולא צריך תודה זה בסדר גמור ואם יש לך עוד שאלות ולאו דווקא לפרויקט אלא בכלל על המזרח תרגישי חופשי... מי יודע? אולי תמצאי את עצמך יום אחד על המטוס בדרך לשם??? שבת שלום

pumiky18

New member
למרותשלא צריך תודה אז עוד פעם תודה

האמת היא שבגלל המשיכה שלי למזרח החלטתי לכתוב את העבודה הזו..ומהעניין הזה נובעה העניין שלי בכל הקשור למזרח , לתרמילאות ולהבטים הסוציולוגים והאנתרופולוגים של הנושא...אחותי עכשיו נמצאת בהודו בפעם השלישית שלה...היא כבר שנה שם הייתה רוב הזמן בפונה ולמדה שיטת בריד'ינג...ויש לה תכנונים גדולים בקשר להמשך... אמא שלי נורא מפחדת שאני אלך בדרכה...אבל אני..אני בסך הכל עכשיו מסיימת יב , אין לי עוד תכנונים מי יודע מה.

חחח יש לאמא שלך סיבה לפחד...

מאותה הסיבה שיש לאמא שלי היא רק מפחדת שאחותי אחרי הצבא תיסע לה להודו..... אם זה בדם אז זה בדם ולא משנה מה יגידו או מה שיקרה מי שאוה את הודו את החופש את בכלל מה שהודו מייצגת\אומרת ילך לשם זה בטוח השאלה היא רק מתי...

pumiky18

New member
הגיוני...

בקטע של אחותי אני ממש מרחמת על אמא שלי...אבל מה לעשות... וממני היא כבר מתחילה לפחד...במיוחד אחרי שהיא שמעה שאני עושה את העבודה הזאת....

pumiky18

New member
היא עדיין נמצאת בהודו...

זו היא הפעם השלישית שלה ועד עכשיו היא הייתה בהודו למדה סוג של מדיטציה...והיא מתכננת לנסוע ללונדון לעבוד ואז ליוון לעבור שם עוד קורסים ואז חזרה לפונה....לא יודעת בקיצור עד תחילת ספטמבר אין מצב שהיא תחזור ואולי אפילו יותר מיזה...נראה לי שבפונה היא שכרה דירה ליד האשרם שם...אמא שלי נורא רוצה שהיא תחזור ותתחיל את החיים שלה כבר (היא בת 30) אבל מצידי שתעשה מה שטוב לה...העיקר שהיא נהנית.

כן כשאתה מתאהב בזה...

אתה נורא נכנס לזה... הכרתי לא מעט אנשים שבאו לבקר בפונה ופתאום הם מוצאים את עצמם שוכרים שם דירה לכמה חודשים ונכנסים לתוך המדיטציות עמוק מאוד משם הם ממשיכים הלאה ונכנסים עוד ועוד... הגישה שלך מאוד חיובית וטוב שכך שכל אחד את מה שטוב לו כל עוד טוב לו...

למעלה