היי, זוכרים אותי? קטע חדש אחרי הרבה זמן..

עדי0078

New member
היי, זוכרים אותי? קטע חדש אחרי הרבה זמן..

אז מה אם קצת רע לי אז מה אם זה קצת כואב הרי בסוף אני תמיד אתפוס את הלב אקרע אותו חזק ואז בסוף אתפור אשמור אותו שלי ואז שוב אשבור אחתוך לי חתיכה ואשים אותה ביד לשמור לי למזכרת, כשאהיה שוב לבד. אז מה אם קצת טוב לי אז מה אם זה קצת שורף למי אכפת שבסוף הכל תמיד חולף עוצמת את עיניי ואוגרת את הרגע שומעת מרחוק את נשימת הפתע מכבסת את הראש, לשטוף את הזיכרונות מכניסה אותם לתוך בקבוק קטן בצבע שחור או אולי לבן הבקבוק מתמלא עד החצי ואני תוהה על איזה מהם להסתכל הריק קורץ לי אבל בוחרת במלא או לפחות מנסה שולחת את היד ושוב נופלת מסתכלת למעלה ואז שוב נשברת הגשם לא מפסיק והטיפות קצת מציקות מלטפות לי את הראש ומחדירות לי אשליות גשם לפעמים זה דבר רע, אתה יודע שוטף את מה שלא צריך ולא נוגע במה שכן כנראה שזה עמוק מדי, גם לטיפות אין יותר מדי כוח לחפש אז גם לי אין וגם אני לפעמים מתאבדת אבל אז ישר חוזרת לעצמי ומחדש מתיישרת לא להרוס, לעמוד זה יהיה נחמד גם כשאין מסביב שוב אף אחד לא לשבור, לתקן זה יהיה בסדר גם כשהפאזל הוא מאה חתיכות מפוזרות בחדר מרימה ראש, לעמוד זקוף לוודא שהגב לא יהיה כפוף ליישר את הרגליים, הברכיים במיוחד לספור עד שלוש ולא לעמוד שוב בצד. אז מה אם אני קצת לא מרוכזת אז מה אם כבר אין לי כוח בסך הכל אני בסדר קצת כואב לי.. וקצת נוח.

koryz

New member
בטח שזוכרים

נחמד לך להיות אופטימית על הבוקר:) יום נעים

birth and death

New member
הגלגול הזה של הגלגל

סיימת את זה השיר אופטימי... רגש אמיתי או מאולץ?

למעלה