היי זוכרים אותי?

היי זוכרים אותי?../images/Emo67.gif

היתי כאן עד לא ממזמן ונטשתי אומנם לא הייתי הרבה זמן אבל נו מילא אולי מישהו זוכר...
קיצר אני ממש מעוצבנת עכשיו כי אחותי כבר עלתה לי על הפיוז האחרון וגאד דאמט אני ממש התפרצתי עכשיו כי לא יכלתי יותר זה היה השבר האחרון ששבר אותי אני לא יכולה היא משגעת אותי קודם כל היא כללל הזמן מוציאה את העצבים שלה עליי סתם בלי סיבה וכאילו למה נראה לה!? מה אני השק חבטות שלה???לא תודה~!! ונמאס לי שהיא אף פעם לא שואלת אותי שהיא מלווה ממני משהו כאילו שזה מובן מאליו אבל באמת שזה לא..אוקיי תלמדי ל-ש-א-ו-ל!! זה לא קשה באמת שלא..דיייייייייי בא לה אולי לתת לי קצת כבודד?! בלעע נמממאססס ליי ממנהההההה~! סורי שזה לא כ כך ברור אבל הייתי חייבת להוציא את זה..

גם אחי הקטן היה ככה

ומכיון שאני בחורה עם ביצים(נו טוב,4 אחים בנים,סביר להניח שהבת היא לא גמרי בת?!
) העמדתי אותו במקום כמה פעמים בדרכים שונות ועכשיו הוא השתנה והוא כבר לא עושה את זה. לפעמים הוא מוציא עלי את העצבים שלו ואז אנחנו רבים ופשוט מתרחקים אחד מהשני(ואז זה פוסק,או נרגע) ולגבי זה שהוא היה לוקח לי או נוגע לי בדברים בלי רשות פשוט הייתי צועקת עליו כל פעם,אומרת להורים שלי שזה לא מקובל עלי,וכשראיתי שזה לא עזר פשוט העלמתי לו דברים מהחדר והתחלתי לקחת לו דברים מהחדר בלי רשות ובסוף(אחרי העצבים המריבות והויכוחים) הוא הבין שאיתי לא מתעסקים. תעשי ככה גם את-תחזירי לה באותו מטבע,תקחי לה גם בלי רשות ותראי לה עד כמה שזה לא נעים,תוציאי עליה גם את העצבים או שפשוט תלכי על דרך רגועה יותר(שאני ממליצה לך לבצע אותה תחילה) דברי איתה,תגידי לה שאת מרגישה ככה וככה... ואם זה לא יעזור פשוט תחזירי לה..מכל הלב
בהצלחה!

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

לדעתי, חשוב שתקיימי שיחה עם אחותך, ואני מתכוונת לשיחה ולא לגיבוב של צעקות הדדיות אחת על השניה. פשוט לדבר איתה בשקט, לא לתת לה להעלות את הטונים ולא להעלות בעצמך ולהסביר לה שאת לא אוהבת ולא מרגישה בנוח שאת כל העצבים שלה היא מוציאה עלייך ושאת מרגישה שאת שק החבטות שלה, וזה לא מגיע לך, וגם תסבירי לה שכשהיא רוצה לשאול משהו ממך, שתבקש אחרת היא לא תקבל דבר ממך.

למעלה