היי, זוכרים אותי?

היי, זוכרים אותי?

קשיש בן 18, מהבלוג? חחח... עזרתם לי מאוד בעיצוב הקודם של הבלוג שלי, אבל הגיע הזמן לעדכן, אז ככה. לא בדיוק ריטוש, אבל... אני רוצה לעשות בצד של הבלוג רשימות, ולכל רשימה כותרת עם תמונה. שתיראה בערך ככה ===> כלומר, תמונה מסויימת מוקפת במין עיגול כזה ומקום לכתב... 'אוהב', 'שונא', 'חברים', 'קישורים' וכו... אתם יכולים להכנס לבלוג כדי לקבל מושג על הרעיון... הקיצור, איך עושים את הדבר המכוער שעשיתי בצייר בצורה יפה ע"י פוטושופ, אני לא צריך שתעשו לי, רק תסבירו איך, ואני כבר אכין לבד...

אדם 11 11

New member
אהלן

תראה אתה רוצה שזה יהיה מלבן או שהגבולות של זה יהיו צורה עצמה? אני אישית מעדיף לעשות את זה באילוסטרטור אם יש לך זה באיכות יותר טובה ועם מגוון רחב ואם לעבוד עם טקסט אז עדיף אילוסטרטוז לוצרף תמונה בפוטושופ יש לך אופציה של הצורות או לצייר צורה משלך ואז בעזרת מסכה לסמם את התמונה שלך או פשוט לחתוך אותה בצורה שאתה צריך וע"י אפשרויות שכבה יש לך עזרים שי צורה שנורא טובים לקישורים באינטרנט נורא קשה לנסות להסביר את הכל דרך הודעה לאנשים מסוימים זו העבודה שלהם אז זה יחסית הרה אבל בצודה הפשוטה זה מסכה או לגזור תמונה לגבי איך להוציא קובץ שהגבולות שלו לא מלבניות אין לי מושג האמת **** ואם מישהו יודע אשמח לדעת איך להוציא קובץ שהגבולות שלו הן הצורה עצמה ולא מלבן

לא אכפת לי שזה יהיה מלבן, אבל העיקר שתהיה

הצורה... תוכל להסביר לי בדיוק למה התכוונת "אופציה של צורות" ואיפה היא נמצאת? ואיך אני יכול ל'צייר תמונה משלי' כמו שאמרת. תוכל להסביר בצורה יותר מפורטת, כלומר. נגיד "layers=>all new layer" וכו, כלומר על מה צריך ללחוץ כדי להגיע לאפשריויות הנ"ל?

למעלה