היי, זוכרים אותי..?

NiR AbR

New member
היי, זוכרים אותי..?

היי! אני כבר שבוע אחרי הניתוח של הסמינומה וכבר מתפקד כמעט כמו רגיל :) אבל... עשיתי אתמול סי טי חזה ובטן ונמצאה ציסטה בחלק העליון של הכלייה השמאלית. אני מודאג. מאוד. מישהו יכול קצת להסביר לי על זה..? ציסטה זה אומר שיש סיכוי שזה סרטן? כי כל דבר כבר שכואב לי אני חושב שזה זה וזה ממש מטריד... תודה! ניר.

ליMור

New member
היי ניר,,,

בהחלט זוכרת,, אף חיכיתי לעדכון,, ראשית אני שמחה שאתה אחרי ואף מתפקד וכו',, לגבי הממצא החדש,, נכון שזה מפחיד וזה רק הגיוני אך תנסה לשמור על מעט אופטימיות עד ש,,, ואם בכלל,, ואנחנו פה מחכים לעדכונים עד אז שולחת איחולי תקווה לבשורות טובות בלבד,,,

אביתר27

New member
היי ניר ../images/Emo13.gif

כן זוכר בהחלט, שמח שאתה מרגיש טוב תמשיך כך. לגבי ציסטה אם אינני טועה (אל תתפוס אותי במילה ואל תסמוך על הדברים שאומר) ציסטה זה כיס מלא בנוזל. כך שזה לא ממש צריך להדאיג אותך. להבנתי זה לא ממאיר. חשוב כמובן לברר עם רופא ולקבל תשובה סופית שהכל בסדר, אבל בכל מקרה כדאי להירגע ולכייף ומה שפחות לחשוב על דברים מלחיצים. הרבה בריאות! אביתר

NiR AbR

New member
שלום!

התעכבתי קצת כי נדפק לי המחשב... עשו לי אולטראסאונד כליות ואמרו שהציסטה תקינה ושאין מה לדאוג! הם אמרו שיש להרבה אנשים את זה ושזה באמת לא בעייתי. אבל האם זאת הדרך היחידה לקבוע את זה? לא צריך עוד בדיקות או משהו? חוצמזה, כשעשו לי אולטראסאונד אז זה לא הגיע לבדוק את הלימפה שבצוואר ואני ממש רוצה שיבדקו את הבלוטות שם כי אני רוצה להיות בטוח שאין בעוד מקום. איך אני עושה את זה? ויש לי שאלה למי שמבין בזה - יורידו לי פרופיל בגלל מה שהיה או לא יגייסו אותי (שמעתי מכמה אנשים פשוט) ? תודה רבה לכם! ניר. :)

למעלה