היי...זו שוב אני..

היי...זו שוב אני..

מה המצב? אז הנה אני כאן אחרי שלא כתבתי די הרבה זמן... ואני נורא נורא מתרגשת... עוד יומיים אני מתחילה את ההכנה לקק"צ!!! הייתם מאמינים? המפקדות שלי קיבלו את רוע הגזירה והודיעו לי סוף סוף שהתקבלתי... יום חמישי היה היום האחרון שלי בבסיס, ועשיתי פריסה והפרידה הייתה מאוד מרגשת.. אז זהו.. אני הולכת להיות קצינה.. אני מודה לכם מאוד על התמיכה והעזרה. נהיה בקשר! אוהבת מאוד ושוב תודה... אורית

בהצלחה

גם אני השבוע מתחילה הכנה לקק"צ בבהד 7 בהצלחה ומי יודע אולי נפגש בבהד 12

ש-ב-י

New member
היי אורית וחשובה ../images/Emo13.gif

מה שלומכן? אני מאוד שמח בשבילכן שאתן הולכות לקורס קקצ"ים, ושיהיה לשניכן המון המון המון המון בהצלחה בקורס הזה, והלוואיי הלוואיי הלוואיי שתחזרו לפה בעוד 3 או 4 חודשים ותגידו לנו שסיימתן את הוקרס ואתן קצינות עכשיו, איזו גאווה ושמחה תהייה לכולנו פה, אז... "תחי מדינת ישראל, כל הכבוד לצה"ל"... ולא לשכוח: תכינו את ה
ות (קפלסט"ים), ולצאת לדרך...
סתאםםםםםםםם בצחוק... אז מקווה שתצליחו... ד"א אורית, איזו קצינה את הולכת להיות? יאללה בנות, שוב: שיהיה לכן המון המון המון ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!! אני מצדיע לכן!!!
שלכן, שבי.

היי, שבי!

מה המצב? אז ככה, אני הולכת להיות קצינת קישור. אני האמת די מאוכזבת מזה... עסקתי בדבר אחר לגמרי לפני הקורס, הייתי רשמת משפטית, והבטיחו לי שאני אהיה קצינת ממשל, אבל בסוף לא יצא! מצד אחד אני שומעת שקצינת קישור זה אחלה תפקיד, וזה מעין קצינת ת"ש למילואימניקים.. ומצד שני אני שומעת הרבה "ירידות" על התפקיד.. זהו.. תודה על העידוד! אורית

ש-ב-י

New member
היי אורית...

מה נשמע? תראי, למען האמת מחר אני בדיוק חצי שנה בצבא [תודה רבה על האיחולים
] אז אין לי הרבה מושג בתפקידים כאלו, אבל שימי פס על מה שכולם אומרים... אם את חושבת שתהני מהתפקיד, אז תעשי אותו ולא איכפת לך מה אחרים יגידו על התפקיד הזה?! הנה, אני למשל בשריון, וכולם אומרים על שריון שזה חרא, ואיכסה וכו´... אבל תכל´ס אני לא שם על אף-אחד, כי אני יודע שלמרות מה שכולם אומרים, שריון זה החיל היחיד שנמצא בכל המקומות החמים... הם בעצם עושים את כל הפעילות בשטחים, ואין מקום שהם לא נמצאים שם, אז אני יודע שאם כמה שאומרים ששריון זה חרא, זה בכלל לא נכון... התנאים של שריונרים יותר טובים מהחי"רניקים אפילו... אני לא יכול לדבר על דברים כאלו פה, אבל מה שבעצם אני בא להגיד לך שזה העיקר שאם את מרוצה מהתפקיד הזה תלכי עליו, כי אם תעשי משהו בצבא בלי להנות ממנו או לרצות לעשות אותו, את לא תאהבי את השירות שלך, אז אל תתייחסי לאף-אחד, וחוץ מזה מה רע בלהיות משק"ית ת"ש של קצינים? אם היתה לי את האפשרות, הייתי הולך להיות מש"ק ת"ש של חיילים סדירים (כמו כל משקי"ות הת"ש), כי אני אחד שאוהב לעזור ולהקשיב לאנשים, ואני גם רוצה ללמוד פסיכולוגיה אחרי הצבא, אז אני אישית הייתי מעדיף ללכת על התפקיד הזה, אבל הכל כמובן שיקולים שלך... עניין של טעם!!!! אבל העיקר שיהיה לך המון המון המון בהצלחה!!!! שלך, שבי ה-
.

למעלה